Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
O yeboga simene ti uvjek moras biti suprotan od svih! 
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Juče sam čitao da je prihvaćena 3.25 mil funti ponuda za Ospinu pa možda i dođe 
Sad me DMF počinje i brinuti
Sad me DMF počinje i brinuti
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
valjda će ponijeti i ljestve za sobom kad će trebati izaći na visoke lopte
http://www.arsenal.com/news/features/20 ... agazine-es" onclick="window.open(this.href);return false; 
Wenger o Sančezu

Wenger o Sančezu
“At the moment he might play on the flank because Walcott is injured. As well [he can play] through the middle in some games; we can play with Giroud, we can play without Giroud in a 4-4-2 or in a 4-3-3
http://www.marca.com/2014/07/16/futbol/ ... 89235.html" onclick="window.open(this.href);return false; 
Ma ista je informacija vec neko vrijeme.nedim93 je napisao/la:http://www.marca.com/2014/07/16/futbol/ ... 89235.html
Real i Arsenal su se dogovorili(25 € mil.) , samo treba se dogovorit sa Keydurom.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ma ovako sam nesto i petpostavljao... Dovescemo prvo ova druga pojacanja a da DM-om posto se vodji ne zuri cemo se ybati do 1.9.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Silvestre ,Debuchy,KAPITEN,Yossi,Sol,Wright,Jeffers ,GallasMathieu Debuchy is the eighth player to join Arsenal from a Premier League club since 2000.
A.F.C. Bournemouth!
Sta je ovo Balloteli se slikao pred nasim fan shopom? Ne njega 
Jedan od najkorisnijih napadača u Engleskoj od kad je osnovan Premiership 1993. godine, a uz to ljudska gromada i veliki šaljivdžija. Uvijek sam žalio što nije igrao u Chelseaju.
Lord nam demonstrira kako se bukvalno 'lade jaja i kada ti puca sa sve...
Wenger je danas za francuski L'equipe potvrdio da nece dovoditi jos napadaca ovaj prelazni rok tako da Giroud i slijedece sezone igra u prvoj postavi. Za Sancheza je rekao da ce sezonu poceti na desnom krilu radi Walcottove povrede.
To smo nesto i ocekivali. Kada se Theo oporavi ne bi me iznenadilo da se krene nekada sa Alexis skroz isturenim ili Theom pa da se mjenjaju u toku utakmice. Jos dobra stvar znaci da bi moglo biti mjesta i za Campbella.
Wenger je danas za francuski L'equipe potvrdio da nece dovoditi jos napadaca ovaj prelazni rok tako da Giroud i slijedece sezone igra u prvoj postavi. Za Sancheza je rekao da ce sezonu poceti na desnom krilu radi Walcottove povrede.
To smo nesto i ocekivali. Kada se Theo oporavi ne bi me iznenadilo da se krene nekada sa Alexis skroz isturenim ili Theom pa da se mjenjaju u toku utakmice. Jos dobra stvar znaci da bi moglo biti mjesta i za Campbella.
Pa biće mjesta za sve. Ne mislite valjda da će igrat samo 11 ljudi čitavu sezonu
.
Postoje i kupovi i LP ( u gostima igramo u onim plavim dresovima. mislim na kup utakmice )
edit:

kakav je ovo trening ?
Postoje i kupovi i LP ( u gostima igramo u onim plavim dresovima. mislim na kup utakmice )
edit:

kakav je ovo trening ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.