EURO 2016 Kvalifikacije

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Goalgetter
Kontakt:

Re: EURO 2016 Kvalifikacije

Post Postao/la Goalgetter » 18 jul 2014, 00:57

Rastavljeni na proste faktore. :salut: :tokralju:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
:bih:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 jul 2014, 01:19

Ovo sam negdje procitao i ne znam je li tacno, ali navodno kad budemo gostovali Andori, ako bude najavljeno vise od 5 000 nasih navijaca, utakmica ce se premjetiti na Nou Camp u Barceloni... Pa, eto, ako je tako, bilo bi fino :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 18 jul 2014, 11:38

calcio je napisao/la: U cetiri dana smo ih dva put pobjedili. Psiholoska prednost je na nasoj strani. :D
Tada je BiH imala selektora, danas imate parmaka :kafa:

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 18 jul 2014, 15:26

krmpotich je napisao/la:
calcio je napisao/la: U cetiri dana smo ih dva put pobjedili. Psiholoska prednost je na nasoj strani. :D
Tada je BiH imala selektora, danas imate parmaka :kafa:
Isti taj kojeg ti nazivas "parmakom" ce nas odvesti na EURO u Francusku. I brini se ti za svoje... ;) ;)
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jul 2014, 15:34

Samo nas može odvesti individualni kvalitet pojedinaca, a nikako on.

Hajrović :kafa:

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 18 jul 2014, 16:36

calcio je napisao/la:Belgija - BiH 2:4
Kvalifikacije za SP 2010, 28.03.2009., Genk, 25.000 gledaoca

Strijelci: Dembele 65., Sonck 89./11m; Džeko 7., Jahić 75., Bajramović 81., Misimović 85

Belgija: Stijnen, Swerts, Simons, Vermaelen, Daems (De Sutter 80.), Mudingayi, Fellaini, Defour (Pocognoli 59.), De Camargo (Hazard 45.), Dembele, Sonck

BiH: Supić, Berberović, Ibričić, Spahić (Mravac 60.), Nadarević, Pandža, Jahić, Muratović, Misimović, Muslimović (Bajramović 69.), Džeko (Pjanić 89.)

BiH - Belgija 2:1
Kvalifikacije za SP 2010, 01.04.2009., Zenica, 18.000 gledaoca

Strijelci: Džeko 12., 15.; Swerts 89.

BiH: Supić, Berberović, Nadarević, Pandža, Spahić, Jahić, Rahimić, Muratović (Bajramović 87.), Misimović, Ibričić (Pjanić 76.), Džeko (Topić 90.)

Belgija: Stijnen, Witsel, Swerts, Simons, Kompany, Dembele, Mudingay (Sutter 58.), Vermaelen, Mirallas (Hazard 73.), Fellaini, Sonck (Gillet 90.)

U cetiri dana smo ih dva put pobjedili. Psiholoska prednost je na nasoj strani. :D
Zar ima pet godina od ovoga?! :crazy: :crazy:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 jul 2014, 12:47

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Rado se i ovoga prisjetim. Samo sto su nas u nastavku rastavili na proste faktore, 4:1 cini mi se, ali ludnica kad ga je Zlatan zabio odmah u prvoj minuti.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 jul 2014, 12:56

Ja bi samo da se pozdravim ove strucne osobe sto su pred SP pisali komentare tipa "Da nas vodi Barbarez igrali bi minimalno cetvrt-finale", a kad ih pitas na osnovu cega, koje su to njegove kvalitete i iskustvo, odgovore "On je legenda, patriota, heroj nacije, ima pobjednicki mentalitet". :wtf:

A onda kad nas Susic odvede na SP, to je samo radi igraca, a ovaj bi kao na "iskustvo" i znanje prosao u cetvrfinale. :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 19 jul 2014, 16:32

Elegant je napisao/la:Ja bi samo da se pozdravim ove strucne osobe sto su pred SP pisali komentare tipa "Da nas vodi Barbarez igrali bi minimalno cetvrt-finale", a kad ih pitas na osnovu cega, koje su to njegove kvalitete i iskustvo, odgovore "On je legenda, patriota, heroj nacije, ima pobjednicki mentalitet". :wtf:

A onda kad nas Susic odvede na SP, to je samo radi igraca, a ovaj bi kao na "iskustvo" i znanje prosao u cetvrfinale. :lol:
Prijatelju mi smo takav narod, volimo da omalovazavamo sve sto je nase, trazimo u jajetu dlaku. Zalosno ali je tako. I ono za inteligenciju zemalja Evrope, citajuci forum sve vise uvidjam da je tacno.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jul 2014, 21:52

Neutral je napisao/la:Samo nas može odvesti individualni kvalitet pojedinaca, a nikako on.

Hajrović :kafa:
Pa sto onda ti I takvi koji klinac kukate na selektora ako repka zapne I izgubi neke meceve.
Zar nije zbog individualnih kvaliteta pojedinaca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 20 jul 2014, 14:51

..........................Dzeko........................,............

Lulic.................... Pjanic ...............Hajrovic............

................Besic.................. Medunjanin (Salihovic)......

Kolasinac.........Sunjic...........Bicakcic (Arslanagic).....Vranjes

.......................... Begovic...............................
Nas sastav za kvalifikacije s kojim bez problema idemo medju prva dva.
Sa izmjenama : Vedo, TSS, Visca, Prcic, Zukanovic, Fejzic.
Kapitensku traku dati Asmiru, kao pravom lideru ove ekipe.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 21 jul 2014, 01:35

bulbasor je napisao/la:..........................Dzeko........................,............

Šunjić :facepalm:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 21 jul 2014, 19:02

mozak je napisao/la:
bulbasor je napisao/la:..........................Dzeko........................,............

Šunjić :facepalm:
Covjek je uz Besica otkrice prvenstva, u kvalifikacijama samo moze biti bolji....

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 22 jul 2014, 00:16

bulbasor je napisao/la:Covjek je uz Besica otkrice prvenstva, u kvalifikacijama samo moze biti bolji....
:stop: ... :lolno:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 23 jul 2014, 21:16

Al najjača je prijateljska utakmica.
Kakva provjera sange pred kvale. Safete :bow:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 23 jul 2014, 23:15

nedim93 je napisao/la:Al najjača je prijateljska utakmica.
Kakva provjera sange pred kvale. Safete :bow:
Ima li jos nesto da covjeku natovarite, ili nestaje aduta?!
Ljudi moji pomirite se s tim da je SAFET SUSIC selektor naredne dvije godine, i da reprezentacija treba podrsku navijaca. Meni je licno drago sto je ostao radi kontinuiteta reprezentacije, jer kad se realno pogleda covjek je uradio najvise za repku od svih ranijih selektora. Drugi razlog, koliko para toliko muzike ;) .

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 23 jul 2014, 23:43

Tacno vala i meni je pomalo drago sto je tu jos pa da vidimo sta je to zaista uradio 'razuvjeri' ove tvrdoglave.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 24 jul 2014, 00:02

brazzo je napisao/la:Tacno vala i meni je pomalo drago sto je tu jos pa da vidimo sta je to zaista uradio 'razuvjeri' ove tvrdoglave.
Radio je za minimalne pare za funkciju koju je obavljao (ja bi prvi volio vidjeti Vahida na klupi, ali sam svjestan da nas savez nema para za Vahida), doveo je igrace koji ce biti okosnica reprezentacije u narednih deset godina (ali bosnji ne mozes udovoljiti da dovedes Ronalda, Mesija i Suareza zajedno), igra kroz kvalifikacije je bila odlicna, imali smo glavu i rep, dali 30 golova i na kraju krajeva otisli u Brazil. Odlazak u Brazil je bio cilj i on je ostvaren.
U Brazilu bi sve drugacije bilo da nam nisu poslali onog ribara, ali sta je tu je, idemo dalje....
Bosna i Hercegovina ima 3,5 miliona stanovnika, reprezentaciju istinski voli 2 miliona (plus dijaspora), umjesto da budemo ponosni sto smo prvi put u svijetu spomenuti u nekom pozitivnom svjetlu, igrali na jednoj Maracani sa velesilom kakva je Argentina, mi trazimo u jajetu dlaku, pljujemo po Safetu i igracima. U Bosni se prvo gleda sta je lose, a ono dobro prebtzo zaboravlja, zato i jesmo tu gdje jesmo. Nazalost..

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 24 jul 2014, 01:57

bulbasor je napisao/la:
brazzo je napisao/la:Tacno vala i meni je pomalo drago sto je tu jos pa da vidimo sta je to zaista uradio 'razuvjeri' ove tvrdoglave.
Radio je za minimalne pare za funkciju koju je obavljao (ja bi prvi volio vidjeti Vahida na klupi, ali sam svjestan da nas savez nema para za Vahida), doveo je igrace koji ce biti okosnica reprezentacije u narednih deset godina (ali bosnji ne mozes udovoljiti da dovedes Ronalda, Mesija i Suareza zajedno), igra kroz kvalifikacije je bila odlicna, imali smo glavu i rep, dali 30 golova i na kraju krajeva otisli u Brazil. Odlazak u Brazil je bio cilj i on je ostvaren.
U Brazilu bi sve drugacije bilo da nam nisu poslali onog ribara, ali sta je tu je, idemo dalje....
Bosna i Hercegovina ima 3,5 miliona stanovnika, reprezentaciju istinski voli 2 miliona (plus dijaspora), umjesto da budemo ponosni sto smo prvi put u svijetu spomenuti u nekom pozitivnom svjetlu, igrali na jednoj Maracani sa velesilom kakva je Argentina, mi trazimo u jajetu dlaku, pljujemo po Safetu i igracima. U Bosni se prvo gleda sta je lose, a ono dobro prebtzo zaboravlja, zato i jesmo tu gdje jesmo. Nazalost..
Aferim momčino! +1000 :thumbup: :clap:

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 07 avg 2014, 13:04

Slažem se u osnovi sa većinom igrača koje si postavio, ali ne i sa formacijom. Mislim da smo najbolje igrali u formaciji 4-3-1-2, tj. sa Džekom i Ibiševićem kao napadačima, a čini mi se da je Džeko bolji kada je Ibišević uz njega, tada protivnički odbrambeni igrači manje obraćaju pažnju na njega.
Dakle, po meni bi trebalo se zahvaliti igračima koji imaju 30 godina ili više. To su samo: Mujdža, Misimović i Spahić.
S tim u vezi slažem se sa odbranom koju si napisao. Naravno da Šunjić treba biti u prvih 11.
Vezni red: Bešić zadnji vezni dvojica veznih koji su spona između odbrane+zadnjeg veznog i kreatora igre i napada po meni bi trebali biti Lulić i Vrančić. Ispred njih a iza dva napadača Pjanić. U napadu Džeko i Ibišević.
U ovakvoj formaciji ne bi bilo mjesta za Hajrovića, a (ranije sam pisao), osim bombe u nogama nema nekih posebnih fudbalskih vrlina ovog momka.
Dakle: Begović (kapiten)-Vranješ, Šunjić, Bičakčić, Kolašinac-Vrančić, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

Ako dođe Arslanagić- Bičakčić na klupu.

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Zadnja izmjena: GangstaX, dana/u 07 avg 2014, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.