Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la Ajax » 15 jul 2014, 16:54

Sabinho je napisao/la:
Sunjic je uz Besica dobitak prvenstva.
:nene: :nene: Nikad on nece biti klasa Spahe ( u normalnoj formi i igrackim godinama ). Bicakcic je vec sada bolji. A Arslanagic veci potencijal od obadvojice. Zukanovic igra u Italiji i to se je prodao bez SP. Momak je spor, kao sto je Dzeko spor. Dali ti je sada jasnije ?? Tesko ce iz njega postat vrhunski stoper ikad. Spahic nije spor i uz to stalozen je odaje sigurnost ( Nigerija je izuzetak ) i sigurniji je na lopti pa i borbeniji je. Sunjic je dobar samo protiv visokih snaznih i manje pokretljivih napadaca i u igri glavom. A ti ces to shvatiti kadtad. Samo da nam ne propadne plasman na EP zbog toga. Iako ovaj put idu dvije reprezentacije direktno dalje. Jer na samom EP sa takvim stoperima nemamo sta traziti protiv brzih ekipa.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 15 jul 2014, 17:55

@ajax je toliko objektivan kad je sunjic u pitanju ko' sto je i hitler bio o zidovima.. :facepalm:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 15 jul 2014, 18:00

Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Sunjic je uz Besica dobitak prvenstva.
:nene: :nene: Nikad on nece biti klasa Spahe
:o kuknjava

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jul 2014, 18:07

STEVIE je napisao/la:@ajax je toliko objektivan kad je sunjic u pitanju ko' sto je i hitler bio o zidovima.. :facepalm:
To se jasno vidi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 jul 2014, 18:21

Nemam ja sta vama dvojici objasnjavati vise. Jer vi ste ti koji gledate igrace kroz nacionalnost ne ja. Ja gledam samo kvalitet. Sto se mene tice mogao bi sutra zaigrati ovaj zadnji red ( Srna - Lovren - Corluka - Kolasinac ) za BiH i ja nebi imao nista protiv, cak suprotno. ( ako bi to bila njihova iskrena zelja naravno ) Dali je sad jasnije. Svi ovi igraci bi mogli zaigrati za BiH. Sto se tice Sunjica ja ne lazem sam sebe i ne gledam ono sto hocu da vidim. Nego gledam onako kako to jeste. Meni je kao igrac drag ali nije za prvih 11. Da je on toliko kvalitetan nebi se sa 25 godina prodao u Krasnodar i to uz pomoc nastupa na SP. Njega bi ako nista kupili veci Ruski klubovi. Zenit, CSKA, Lokomotiv itd.. I to je jedina istina. Da ne govorim o klubovima iz liga petice. Isto tako vjerovatno bi bio zanimljiv i susjednoj nam reprezentaciji. I ne zelim da se ponavljam vise jer nema sta novo da kazem. Momak je spor i ima spore reflekse protiv brzih igraca kada se igra po zemlji. I kostat ce nas puno golova. Ti @Sabinho ako iz nekih profesionalnih ili kakvih god razloga to ne zelis da vidis to je tvoj problem. Vidjet ces to prije ili kasnije ako bude standardan. Tebi je kao uspjeh reprezentacije pod broj jedan, vidim. Ja mislim da on ima takve nedostatke. I ne vidim kakve veze ima njegova nacionalnost sa time. Pa imas hiljade Hrvata ili Srba koji misle da pojedini njihov igrac nije za prvih 11. Odnosno da nema kvalitet i sta onda ?? Isto tako ja daleko najvise forsiram da se pozove Maria Vrancica od svih na forumu u reprezentaciju.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 15 jul 2014, 18:28

susic bira tko ce igrati, znaci dzaba sve to pises @ajaxe. on je uvidio da sunjic ima koliko toliko kvaliteta da igra, i toni mu je uzvratio s veoma solidnim nastupima na SPu. medjutim ti si se uhvatio momka ko' pijan plota..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 jul 2014, 18:39

Utakmica protiv Amerika ( vise pogresaka )
Meksiko ( ispao dva puta protiv Chicharita za 45 minuta, stativa. Pobjegao mu ko od sale ).
Iran ( najblizi igracu koji je zabio gol - njegov igrac opet nizi brz igrac )
Nigerija jako dobra utakmica ( ali nije ga nijedan manji brzi igrac izvukao jedan na jedan na otvorenom prostoru ). Da jeste vjerovatno bi mu pobjegao. Isto tako kod Spahine greske mogao je bolje reagovat. I makar faulirat Emenikea a ne dozvolit mu da doda pred golmana. Spaha bi ga skrsio ako bi bio okrenut lice u lice. Kao sto je Besic radio cijelu utakmicu.

Ne djeluje mi siguran i spor je. Igra u losijem klubu. Cijena mu je mnogo manje od npr. Bicakciceve. Ni u HR ni u SR nebi bio ni treci stoper. To je moje misljenje o njemu kao igracu. Nije materijal za prvih 11. Nema potreban kvalitet. Kao momak mi je drag. Zato jer nije prepotentan i izgleda mi posten lik. Ali mi pricamo sta je najbolje za reprezentaciju a ne ko je dobar covjek ko nije. Bio bi presretan ako bi se pokazao kao bolji igrac mada tesko.

A Susic bira zato jer je Bicakcic imao sitnu povredu, A Zukanovica i druge stopere nije pozvao jer je ogranicenje na samo 23 igraca. A Sunjic je ipak bolji od Vranjesa u igri glavom Inace nemam bas neko visoko misljenje o Papetovim trenerskim i taktickim odlukama.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 18 jul 2014, 17:27

[youtube][/youtube]

Zukan već zabija za Chievo. :)

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 jul 2014, 17:40

Jedva cekam da vidim sta ce se desiti s njim i reprezentacijom... Ako izgubimo ovakvog igraca radi korumpiranog saveza i kriminalca na klupi... :oops: :twisted:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 jul 2014, 17:41

Nije da to od njega nismo navikli. :clap:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jul 2014, 17:45

Consigliere je napisao/la:Jedva cekam da vidim sta ce se desiti s njim i reprezentacijom... Ako izgubimo ovakvog igraca radi korumpiranog saveza i kriminalca na klupi... :oops: :twisted:
Očigledno ne pratiš dešavanja oko Zukanovića u zadnje vrijeme.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 jul 2014, 17:46

Virtu4l je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Jedva cekam da vidim sta ce se desiti s njim i reprezentacijom... Ako izgubimo ovakvog igraca radi korumpiranog saveza i kriminalca na klupi... :oops: :twisted:
Očigledno ne pratiš dešavanja oko Zukanovića u zadnje vrijeme.
Pratio sam dok covjek nije ostao bez SP-a zbog kriminalaca... Sta se dalje desavalo?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jul 2014, 17:47

"Ukoliko bude igrao u Chievu Zukanović će biti na spisku reprezentativaca BiH. Nisam ljut na njega. Ne bih se vraćao na to što je bilo, ali i ovaj put kažem nije imao potrebu napadati ljude iz N/FS BiH. Oni apsolutno nisu bili krivi što nije dobio vizu za SAD, gdje smo igrali test mečeve za SP. Nisam ga na koncu zvao u Brazil, a trebao je biti u kadru od 23 igrača. Učinio sam to da ne bih pokvario atmosferu u timu, jer se stvorila tenzija između njega i pojedinih čelnika Saveza. To je prošlost i on opet može konkurisati za reprezentaciju BiH, ako bude igrao u Italiji i ponašao se kako treba. Ista je stvar i sa Prcićem. Neka izjavi da želi igrati za BiH, nastupa u svom klubu, te će se moći naći na mom spisku u narednom periodu“
Eto, sad znaš.
Voli te tvoje Sarajevo.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 jul 2014, 17:51

Virtu4l je napisao/la:
"Ukoliko bude igrao u Chievu Zukanović će biti na spisku reprezentativaca BiH. Nisam ljut na njega. Ne bih se vraćao na to što je bilo, ali i ovaj put kažem nije imao potrebu napadati ljude iz N/FS BiH. Oni apsolutno nisu bili krivi što nije dobio vizu za SAD, gdje smo igrali test mečeve za SP. Nisam ga na koncu zvao u Brazil, a trebao je biti u kadru od 23 igrača. Učinio sam to da ne bih pokvario atmosferu u timu, jer se stvorila tenzija između njega i pojedinih čelnika Saveza. To je prošlost i on opet može konkurisati za reprezentaciju BiH, ako bude igrao u Italiji i ponašao se kako treba. Ista je stvar i sa Prcićem. Neka izjavi da želi igrati za BiH, nastupa u svom klubu, te će se moći naći na mom spisku u narednom periodu“
Eto, sad znaš.
Znaci ti vjerujes da je sve ovo oko Zukanovica bio sam nesporazum? Da je Susic sasvim slucajno pozvao 24 igraca, a Zukanovic otpao nesretnim spletom okolnosti?

Kad bi sutra Zukanovic rekao da nece igrati za ekipu dok joj je na celu Susic a kriminalci u Savezu, svaki istinski navijac bi stao na njegovu stranu i upotpunosti ga razumio...
Jos ga ona ubleha uslovljava redovnim igranjem! E, boze dragi... :eh: :roll:

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 18 jul 2014, 17:54

Ko garantuje da ce se momak odazvati na poziv ako istog i bude ?
Ja mislim da nece dok je Susic selektor, ali otom potom.

Momka su zajebali za nastup na Svjetskom prvenstvu, i to je nesto sto se tek tako ne zaboravlja/oprasta.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jul 2014, 17:54

Sad spinuješ. Ja sam ti samo dao odgovor na pitanje da li smo 'izgubili' Zukanovića, a na ono što smo prepričali bezbroj puta se nemam namjeru vraćati :salut:

@romeo,

Da, odazvaće se.
Voli te tvoje Sarajevo.

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 18 jul 2014, 17:56

Vidjet cemo za mjesec i po`.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 jul 2014, 17:59

Virtu4l je napisao/la:Sad spinuješ. Ja sam ti samo dao odgovor na pitanje da li smo 'izgubili' Zukanovića, a na ono što smo prepričali bezbroj puta se nemam namjeru vraćati :salut:

@romeo,

Da, odazvaće se.
Izgubili smo ga ako covjek odluci da se ne odazove, sto ne bi bilo iznadjenje. Naravno da Susicu treba za kvalifikacije, to i nije neki izlog niti velika scena... Kad je trebalo momka povesti u Brazil, sto je ovaj zasluzio i doprinio svojim igrama, tada nije bilo mjesta jer su morali ici Tinky i osoba prezimena Hadzic, ljudi za koje nismo ni znali dok se Zukanovic borio na terenu u kvalifikacijama....

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 jul 2014, 18:18

Virtu4l je napisao/la:
Eto, sad znaš.
Mislim da ce se Zukanovic odazvati. Pretpostavljam da znam sa kim iz saveza se zakacio, nadam se da tu nece biti problema...
Zukanovic u svakom slucaju zasluzuje respekt nakon ovoga. http://sportsport.ba/bh_fudbal/zukanovi ... iju/132347" onclick="window.open(this.href);return false;

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 jul 2014, 18:25

Pokusavam da zamislim situaciju da se nekom ozbiljnom i profesionalnom selektoru desilo da mu radi administrativne greske kuci ostane igrac na kojeg je racunao na SP-u... Pa, to bi bio skandal! padale bi glave na sve strane... Kod nas ne, naravno: selektoru je laknulo jer je napravi mjesta za rodbinu u ekipi, a i Savezu jer je plan upalio! Samo kod nas! :crazy: :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.