FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Mister No
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Mister No » 25 feb 2010, 13:39

materazzi je napisao/la:velika takticka pobjeda i igra , a sto se balotellia tice on je radio ono sto je trebao da primi loptu zadrzi je da se ekipa moze pomjeriti i pozicioniorati u sredini i napadu , napravio sjajan potez kad je probijo po desnoj strani i uposlio cambiassa , druga njegova vrhunska akcija i lopta za pandeva ona dijagonala sa svoje polovine kad je pandev ostao jedan na jedan na 25 metara od gola da je prosao to bi bio zicer , dakle mario je odigrao vrhunski , a da ne bude da sam subjektivan ja ga ne volim jer sam rasista
Niko to ne spori, ali igra se u oba pravca.On se ponaša kao da nije dio tima, kada lopta nije kod njega on hoda i čeka loptu..Sinoć Lusio, Sneijder u pojedinim momentima jedva hodaju, s grčevima na licu, a Mario hoda oko centra, kao da ge briga šta se dešava.

Neshvatljiv dečko, talenat do neba a u glavi vrlo malo...

To oko rasizma ne bih komentirao, pretpostavka je da se malo zezamo....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 feb 2010, 14:40

Po meni sinoc Stanka,Zanetti i Lucio trojica najboljih u Interu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 feb 2010, 17:29

Startali smo od 0-0, sada je 2-1. To bi trebalo značiti da smo u prednosti, zar ne - rekao je Mourinho za početak i potom nastavio:

Nemojte zaboraviti da je Inter u zadnje vrijeme uvijek gubio prvu utakmicu u Ligi prvaka. Od Valencije, Liverpoola i Manchester Uniteda. Sada smo dobili, imamo zaleđe u prvih 90 minuta, ali to je samo prvo poluvrijeme. Čeka nas rješenje i odluka o svemu na Stamford Bridgeu. Isto tako, ne zaboravite da smo dobili momčad koja u zadnjih 14 utakmica Lige prvaka nije izgubila utakmicu.

Kontrolirali smo utakmicu. Znam da piše kako je Chelsea imao više udaraca, no osim grede Drogbe i prilike Lamparda ne sjećam se neke prave šanse Chelseaja. Mi smo ih imali malo više od njih - riječi su Portugalca uz zaključak:

Dolazak na Stamford Bridge će biti jako emotivan za mene, znam to jako dobro. No, tamo odlazim odraditi posao. Pobijediti.

To je taj Mourinho we know and love. 8-)
...Život za Široki...

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 25 feb 2010, 17:33

Ma dobro lik kaže, svaka mu čast, nek je treniro Čelzi, ali poso je poso, ovog trenutka on trenira Inter, mada normalno je da ima emocije i da mu možda "nedostaje" Chelsea!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 25 feb 2010, 17:40

CRNI_SA je napisao/la:
materazzi je napisao/la:velika takticka pobjeda i igra , a sto se balotellia tice on je radio ono sto je trebao da primi loptu zadrzi je da se ekipa moze pomjeriti i pozicioniorati u sredini i napadu , napravio sjajan potez kad je probijo po desnoj strani i uposlio cambiassa , druga njegova vrhunska akcija i lopta za pandeva ona dijagonala sa svoje polovine kad je pandev ostao jedan na jedan na 25 metara od gola da je prosao to bi bio zicer , dakle mario je odigrao vrhunski , a da ne bude da sam subjektivan ja ga ne volim jer sam rasista
zar ima ovakvih ljudi jos :shock: :?
u demokratiji svak ima pravo na svoje misljenje, ta ne zivimo vise u komunizmu ccc :twisted: ;)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 feb 2010, 15:27

Najslabija karika u Celziju i dobra sansa za Interov prolaz dalje je golman Celzija Hilario. Ako Mourinho znadne iskoristiti to, a vjerujem da hoce Inter ima dobre sanse za prolazak. Samo treba sto vise sutat po golu ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 feb 2010, 16:55

Nikakav problem. Samo daj Sneijderu slobodnjaka.
Fali tu samo jos jedan koji rijesava utakmice jednim potezom, npr. Sergio, i uz ucenje i vrijeme to bi bila momcad za najvise domete. Ugledati se na trkacki mocne ekipe poput Chelsea, i to je to uz tehnicku potkovanost napada i veznog reda, uspjeh izostati nece.
...Život za Široki...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 28 feb 2010, 15:53

HT Udinese [1 - 3] Inter Milan
2' [1 - 0] S. Pepe
6' [1 - 1] M. Balotelli
21' [1 - 2] Maicon
45' [1 - 3] D. Milito

Lakse nego sto sam ocekivao .. :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 28 feb 2010, 16:47

super mario :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 28 feb 2010, 17:06

na kraju nije bilo lako , udine su odlicno odigrali drugo poluvrijeme zabili gol i imali jos nekoliko dobrih sansi , na kraju je vazna samo pobjeda , sad genova pa u london

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 28 feb 2010, 23:25

Ma to se momci tako radi, kad je najbitnije izvlace se pobjede. Cista momcadska pobjeda.
...Život za Široki...

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 01 mar 2010, 23:47

slika
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 mar 2010, 23:38

nevjernik je napisao/la:slika

Fin i realan prikaz trenutnog stanja u talijanskom klupskom fudbalu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 09 mar 2010, 12:18

nije bilo dobro protiv Genove , mislim da je umor igraca Intera i strasno dobra igra Genove kriva za nulu , iako nam penal nije sviran necu o tome, Genovezima svaka cast za borbenost zasluzili su taj bod

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 12 mar 2010, 10:38

veceras protiv Catanie , nadam se da ce tekma biti rijesena vec u prvom poluvremenu tako da se ekipa ne trosi puno i da bude spremna za Chelsea

Unknown39
Kontakt:

Post Postao/la Unknown39 » 12 mar 2010, 22:16

materazzi je napisao/la:veceras protiv Catanie , nadam se da ce tekma biti rijesena vec u prvom poluvremenu tako da se ekipa ne trosi puno i da bude spremna za Chelsea

76. minut 1:1 :lol: :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 mar 2010, 22:23

nevjernik je napisao/la:slika
Ove stepenice malo postale klizave :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 mar 2010, 22:27

Zahuktava se u Italiji, ako ovako ostane. Slican scenario je bio i prosle sezone.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 12 mar 2010, 22:31

Jel moguce da gube 3:1 :cry:
× Plava krv ispod koze ×

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 13 mar 2010, 10:22

omerbavarac je napisao/la:Zahuktava se u Italiji, ako ovako ostane. Slican scenario je bio i prosle sezone.
i prosle a pogotovo prije dvije sezone kada je svaka tekma na proljece znacila da ce inter zavrsiti tekmu sa jednim ili dva igraca manje pa smo opet osvajali ta scudetta , naravno da mi kao navijacu intera nije drago kad mi klub gubi ali ne smatram ovo katastrofom , poraz boli ali sam siguran u novi scudetto , ono sto me vise zanima je ova tekma u londonu , ako napravimo rezultat za prolaz a imam vjeru i osjecaj da mozemo onda je ovaj los period u prvenstvu ne vazan , prolaskom medju 8 najboljih bi napravili veliki posao najvise zbog toga sto bi izbacili chelsea jednu od naj kvalitetnijih ekipa i glavnih konkurenata za osvajanje LP , tako da bi i sami postali favorit a imamo snage za takav uspjeh , ova tekma u londonu ce date odgovor na sva ta pitanje FORZA INTER

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []