FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Consigliere
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
joj, tekme... dobro sto nije bilo prenosa 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ma vala realno nisu ni oni imali neke 100 sanse ,sve nesto jalovo..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Steta ljepote od stadiona, ljepsi se fudbal igra na Piroti i Policama.Consigliere je napisao/la:joj, tekme... dobro sto nije bilo prenosa
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- SarajlijaTM
Sta god bude,svidja mi se sto se ide tekma po tekma i bez neke euforije i sto nas svi otpisuju i kritikuju
Stariji ce znati zasto
Stariji ce znati zasto
faruk nesposobanŽeljooooo je napisao/la:@Cuspajz,imali smo nesposobne ljude u upravi,čitaj Žujo,Faruk,Samir Ahmetbegović,Dželo,Buki i ima ih još tonu koju su parazitirali i doveli klub na rub propasti,sadašnja garnitura ljudi vraca njihove dugove i vodi klub na pravi kolosjek,(da Amar nije otišao sa trenerskog mjesta i ušao u upravu Želje,Željo bi bio sad u rangu Čelika,samo sa mnogo više trofeja) krenulo se sa manjim banalnim stvarima,onda se pomoćni završio,Željo TV,biće još stvari ali je potrebno vrijeme.. Za sponzora neću ništa pričati,samo ću reći da nam neće trebati amidža,dajdža,strina,tetak ako sve ispadne kako treba ..tako da nije istina da ljudi u klubu čekaju da im sponzor dođe već da se ozbiljno pregovaralo sa nekim kompanijama i da se još pregovara..
Sad svi u utorak na Koševo da podržimo naš klub i da prođemo Makedonce ako Bog da,i nemojte odmah nakon jedne greške pljuvati po igračima,treba nam sabura više nego ikad,treba da ih podržimo svih 90 minuta,da budemo svi kao jedan..
Željezničar za život cijeli !
@Cuspajz
Telibećirević je bio najveca ubleha koja je mogla zadesiti Želju
frajer je preko Želje i njegovih dresova besplatno reklamirao svoju firmu preko godinu dana, a fol neki predsjednik
ne pominji tu varalicu, daleko mu kuca bila od Želje
Telibećirević je bio najveca ubleha koja je mogla zadesiti Želju
Zadnja izmjena: let3, dana/u 18 jul 2014, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
Faruk Telibecerevic (ako si na tog lika mislio) je najveca protuha,lopov i varalica..eto da ti ja kazem iz prve ruke...
sta je ta suga htjela u Zelju uloziti..ne lozi raju sa tim lopovima molim te ..sjeme mu se zatrlo..
sta je ta suga htjela u Zelju uloziti..ne lozi raju sa tim lopovima molim te ..sjeme mu se zatrlo..
FK SARAJEVO.
- BolanBolan
- Kontakt:
Ja kad sam čuo onog voditelja da govori (ako sam ga dobro razumio) da će zapisati da Željo ima prvi šut u okvir gola u 70 i nekoj minuti sve mi je jasno bilo...DzoleZeljo je napisao/la:
Ako je ovo sve od ozbiljnog sinoc bilo, onda ja ne znam kakav smo mi tekstualni prenos imali. Tj, sa koje utakmice.
Mi smo onda jednom opali na gol, a oni sve ostalo...
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Nema koristi od toga, kad svi imaju neke svoje 'favorite', pa jedne spuštaju da bi druge dizali, summa summarum - dugovi su tu...Cuspajz je napisao/la:virual je jednom recenicom rekao srz
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
let iskreno libo me racku vjerujes za faruka samo znam da je davao mislim 100 do 15o milja za tu reklamu sad za koji period tacno nezz ali kako god nebitno ,sta bi falilo recimo sad da umjesto budi zeljo stoji hifa gropu ili as group ,padose mi na pamet jer postaju giganti u bh i bilo bi im sitnica odvojiti sponzorstvo ali ..,uglavnom zeljo je najbitniji **** ostalo svelet3 je napisao/la:@Cuspajz
Telibećirević je bio najveca ubleha koja je mogla zadesiti Željufrajer je preko Želje i njegovih dresova besplatno reklamirao svoju firmu preko godinu dana, a fol neki predsjednik
![]()
Nije nego je po firme sa kojima je suradjivao bio lazov,lopov i propalica...ma stranacka gnjida uostalom.Cuspajz je napisao/la:let iskreno libo me racku vjerujes za faruka samo znam da je davao mislim 100 do 15o milja za tu reklamu sad za koji period tacno nezz ali kako god nebitno ,sta bi falilo recimo sad da umjesto budi zeljo stoji hifa gropu ili as group ,padose mi na pamet jer postaju giganti u bh i bilo bi im sitnica odvojiti sponzorstvo ali ..,uglavnom zaljo je najbitniji **** ostalo svelet3 je napisao/la:@Cuspajz
Telibećirević je bio najveca ubleha koja je mogla zadesiti Željufrajer je preko Želje i njegovih dresova besplatno reklamirao svoju firmu preko godinu dana, a fol neki predsjednik
![]()
ne pominji tu varalicu, daleko mu kuca bila od Želje,ps evo pitaru tesko palo sto je faruk bio los predsjednik
![]()
FK SARAJEVO.
posto ovdje ima puno ovih koji znaju ko je lazov i lopov, pa bi me zanimalo ako se neko sjeca ili zna ko nam je postavio prve stolice na grbavici ? koji predsjednik ?
Nije predsjednik nego navijaci................emirati je napisao/la:posto ovdje ima puno ovih koji znaju ko je lazov i lopov, pa bi me zanimalo ako se neko sjeca ili zna ko nam je postavio prve stolice na grbavici ? koji predsjednik ?
Ma dobro, Faruk je bio jedan od najzaslužnijih za realizaciju tog projekta.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Vjerovatno kao i protiv lovcena s tim sto ce sad zapad biti 15 najvjerovatnije.0oo0 je napisao/la:Jesu li izašle cijena karata protiv Metalurga?
Ovi insajderi nemojte više molim vas ništa pisat više vam se svi smiju vašim informacijama, o pojačanjima, jel reče onaj neko da ako do sinoć Bekrić ne potpiše u inostranstvo da je danas naš igrač da danas potpisuje za nas jel tako i to kaže još 100 %, hahaha pa nije mi jasno kako to i dokle više sa tim lupanjem sa netačnim i neprovjerenim informacijama,. i ne treba nam uopšte više ako dosad nije došao.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
ja sam napisao sta mi je juce rekao sad sta se desava dalje.........otom potom al stavis me na ignore i ne citas sta pisem jel okjahija je napisao/la:Ovi insajderi nemojte više molim vas ništa pisat više vam se svi smiju vašim informacijama, o pojačanjima, jel reče onaj neko da ako do sinoć Bekrić ne potpiše u inostranstvo da je danas naš igrač da danas potpisuje za nas jel tako i to kaže još 100 %, hahaha pa nije mi jasno kako to i dokle više sa tim lupanjem sa netačnim i neprovjerenim informacijama,. i ne treba nam uopšte više ako dosad nije došao.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Znači da je on lažov, čim je to slagao slagat će i sve ostalo ako on određuje to onda je to lažovčina, i za sve nema tu ljubavi samo lova svaki tako, a druga je priča za narodne mase.Ja nigdje tebe u postu nisam pomenuo niti prozvao sam si se prepoznao, nisam taj tip da stavljam nekog na ignore, ili ignorišem u bilo kom smislu.super je napisao/la:ja sam napisao sta mi je juce rekao sad sta se desava dalje.........otom potom al stavis me na ignore i ne citas sta pisem jel okjahija je napisao/la:Ovi insajderi nemojte više molim vas ništa pisat više vam se svi smiju vašim informacijama, o pojačanjima, jel reče onaj neko da ako do sinoć Bekrić ne potpiše u inostranstvo da je danas naš igrač da danas potpisuje za nas jel tako i to kaže još 100 %, hahaha pa nije mi jasno kako to i dokle više sa tim lupanjem sa netačnim i neprovjerenim informacijama,. i ne treba nam uopšte više ako dosad nije došao.
Zadnja izmjena: jahija, dana/u 18 jul 2014, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: DnevnaDozaPklata, KrajinaTm87 i 44 gosta.