GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

Neutral
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Neutral » 18 jul 2014, 15:24

S utakmice Dinamo Zagreb - Hajduk Split 2:1 29.03.1998
[youtube][/youtube]
:thumbup:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 jul 2014, 15:27

Da sta je nego GNK prcija... I dok je tako, gazi istu ...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 18 jul 2014, 15:39

Ima jedan covjek cudan ima mu je Zdravko Mamic, joj kad ga uhvatim osjec cu mu ..... :lol: :lol: :lol:

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 18 jul 2014, 15:47

Noć je prokleta bez dinama, ne dolazim ti ja, zbog Mamića. Stadion prepun je, neka je, al nitko te ne bodri. Samo ti, samo ja, neka nova uprava, našeg dinama.
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 18 jul 2014, 15:51

Lillard je napisao/la:
Galion je napisao/la:Džaba vam se nadat, glava će i ove godine igrati skupine europske lige, Aalborg je preslab da bi izbacio Dinamo.
Sumnjas u trenersko (me)znanje mlađeg brata? :mrgreen:
kako je samo brzo dobio uefa pro licencu :lol: sve sigurno išlo regularnim putem,čak niti doktor građevine medić nije to uspio :rol:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 18 jul 2014, 15:55

Pa ne mora znacit da ima licencu. Vjerojatno ju imaju Cvitanovic il Krznar, a ovaj se na klupi vodi kao netko sporedni. Nebi bio prvi slucaj u Europi. Svake sezone imamo bar jedan klub ciji trener ustvari nije trener :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 jul 2014, 16:57

Nema jos uvijek licencu koliko znam.
kennyM je napisao/la:Kad ode Mamić i izabere se demokratski vodstvo kluba bit će pun stadion i Dinamo će igrat značajnu ulogu u Europi :thumbup:
Odmah sigurno nece.Godine loseg upravljanja klubom i tjeranja navijaca od istog sigurno ne mogu biti sanirane u jednom danu.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 jul 2014, 20:11

Brat, bratu ima 50 ljudi :rol: :rol:

(Btw. kazu na AS 500 :o )
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 18 jul 2014, 20:12

Otelo je napisao/la:Brat, bratu ima 50 ljudi :rol: :rol:

(Btw. kazu na AS 500 :o )
Petoba!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 18 jul 2014, 20:16

Koliko ljudi zele poraz dinama to je za :urnebes:. Cak vas pocinjem zaliti koliko ste jadni u cijeloj prici. Evo onaj bbb livno je pravi covik (trebao bi biti neki obrazac ponasanja)..... reko je da ga nema tu dok se glava ne makne i stvarno ga nema, ovo ostalo je hrpa beskicmenjaka koja mora naglasavat svoj jad kao da se ne zna.

Treba ove dance pregaziti ko plitak potok, jaci jesu valjda ce se uigrat do tada :thumbup:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 jul 2014, 20:20

Insect_terminator je napisao/la:Koliko ljudi zele poraz dinama to je za :urnebes:. Cak vas pocinjem zaliti koliko ste jadni u cijeloj prici. Evo onaj bbb livno je pravi covik (trebao bi biti neki obrazac ponasanja)..... reko je da ga nema tu dok se glava ne makne i stvarno ga nema, ovo ostalo je hrpa beskicmenjaka koja mora naglasavat svoj jad kao da se ne zna.

Treba ove dance pregaziti ko plitak potok, jaci jesu valjda ce se uigrat do tada :thumbup:
Gazi prciju ... :opaopa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 jul 2014, 21:30

Maksimirski fukodrom.Nema 100 ljudi.Gdje su sad oni placenici sa sjevera koji bi "samo navijali za Dinamo"?Bit ce da Zdravko nije uplatio za prosli mjesec.Nema ni obitelji s djecom koje bi punile stadion,ali samo da nema tih zlocestih huligana.A "huligana" nema jer do daljnjeg nema organiziranog odlaska na utakmice pa pitam ja gdje su te obitelji?Ne pada cak ni kisa,nije prevruce i sta su ono jos upotrebljavali kao jadne izgovore...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 jul 2014, 21:39

SiamoNoi je napisao/la:Maksimirski fukodrom.Nema 100 ljudi.Gdje su sad oni placenici sa sjevera koji bi "samo navijali za Dinamo"?Bit ce da Zdravko nije uplatio za prosli mjesec.Nema ni obitelji s djecom koje bi punile stadion,ali samo da nema tih zlocestih huligana.A "huligana" nema jer do daljnjeg nema organiziranog odlaska na utakmice pa pitam ja gdje su te obitelji?Ne pada cak ni kisa,nije prevruce i sta su ono jos upotrebljavali kao jadne izgovore...
Ne znam kako vi u Zagrebu ne idete gledati najbolji GNK Dinamo u povijesti :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 18 jul 2014, 21:44

ne gledam pa da pitam igraju li Kerla i Armin Hodžić možda...ako igraju kako igraju?
hvala
Semper Fidelis

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 jul 2014, 21:47

fixator je napisao/la:ne gledam pa da pitam igraju li Kerla i Armin Hodžić možda...ako igraju kako igraju?
hvala
FK Zalgiris ;) :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 jul 2014, 21:57

Otelo je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Maksimirski fukodrom.Nema 100 ljudi.Gdje su sad oni placenici sa sjevera koji bi "samo navijali za Dinamo"?Bit ce da Zdravko nije uplatio za prosli mjesec.Nema ni obitelji s djecom koje bi punile stadion,ali samo da nema tih zlocestih huligana.A "huligana" nema jer do daljnjeg nema organiziranog odlaska na utakmice pa pitam ja gdje su te obitelji?Ne pada cak ni kisa,nije prevruce i sta su ono jos upotrebljavali kao jadne izgovore...
Ne znam kako vi u Zagrebu ne idete gledati najbolji GNK Dinamo u povijesti :rol:
#godisnji odmori
#skupe karte
#neatraktivan protivnik
:mrgreen:

Vise ljudi prekoputa visi na klupicama u parku Maksimir.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 18 jul 2014, 22:13

Consigliere je napisao/la:
fixator je napisao/la:ne gledam pa da pitam igraju li Kerla i Armin Hodžić možda...ako igraju kako igraju?
hvala
FK Zalgiris ;) :mrgreen:
ne mogu da vjerujem da sam ovo napisao
:rol:
Semper Fidelis

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jul 2014, 03:51

Uništili su Slaven. Soudani odličan, baš kao i na početku prošle sezone. Krivo mi je zbog povrede Hodžića, ubjeđen sam da će biti veliko pojačanje za Dinamo. Na stranu sve probleme oko Mamića i borbe BBB, momak je zaista ogroman potencijal, u to budite uvjereni.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 jul 2014, 09:36

Soudani najbolje igra za vrijeme Ramazana. Prosle sezone su njegove partije uveliko oslabile nakon mjesec dana iako je i tad bio jedan od najboljih. Ne znam jel to slucajnost, al nadam se da jest i da ce sad bit fenomenalan cijelu sezonu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 jul 2014, 12:48

Neutral je napisao/la:Krivo mi je zbog povrede Hodžića, ubjeđen sam da će biti veliko pojačanje za Dinamo. Na stranu sve probleme oko Mamića i borbe BBB, momak je zaista ogroman potencijal, u to budite uvjereni.
Steta je sto se ti svi mladi talentirani igraci moraju razvijati pod raznim "strucnjacima" kao sto su Cacic,Jurcic,Zoki.Tako ih vecina na kraju ne dodje na onu razinu na koju su objektivno mogli.
slika
slika
Kaze 1820 gledatelja :rol: :rol:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []