Mrš u pm, mamu ti.. Imao si 2 MLAsharaK je napisao/la:Ko da sam znaoAsharaK je napisao/la:Samo da nam Verdasco ne zijani
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Odg: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Odigrao sam svih 5 utakmica kval. za LP odg i 3+ ne i sad je poluamaterski St.Patricks zabio gol u gostima protiv Legie.
Ovo je 99% pad.

Ovo je 99% pad.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mudro receno.nikadnedobijam je napisao/la:.
Re: Odg: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Imam osjećaj da je uzeo velike pare na kladioniciKladioholicar je napisao/la:Mudro receno.nikadnedobijam je napisao/la:.
- fanatic1991
- Kontakt:
Ajmo Lech samo vas za nesto sitno cekam
ali barem da vratim ulozeno i nesto dobar da budem
Zayeba me vojvodina i to pravo :S ali idemo dalje
A ruch na 2 tiketa imam (solidna 2 tiketa)

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Bgmi ja se nesjecam kad sam zadnji put Lech pogodio, uvik me zajebu, ebem ih... naravno i danas sam ih stavio na tiket.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- fanatic1991
- Kontakt:
Bravo lech bravo.... bilo je za 50 KM al opet steta vidicemo osta osam na 1 tiketu al me **** CSKA :Sfanatic1991 je napisao/la:Ajmo Lech samo vas za nesto sitno cekamali barem da vratim ulozeno i nesto dobar da budem
![]()

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Rosenborg mamu!
ove kvalifikacije nemoze niko ziv pogoditi 1.pol x 14/24,, s tim da je 12/24 1.pol 0:0, zakljuceno sa litex, ove u 20:00h ne racunam
eh da je bilo sve singlratiiii
eh da je bilo sve singlratiiii
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Nikad više marke neću staviti na račun, prokleta EL, svake godine isto. Jutros **** Dolgopolov, pa crnčuga Brown, sad mrtvi Polansky. Niakd više neću listić uplatiti, samo izgubim živce svaki **** put.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Pitanje oko bonusa na bet365, pa da vas pitam. Dobio sam bonus od njih za uplatu preko mobitela.
Poznato mi je da sada taj bonus moram 3 puta obrnuti. Da li ima minimalna kvota koju smijem igrati i mozete li me jos malo uputiti vezano za taj bonus.
Da li mogu samo bonus uplacivati i tako jos neke stvari ?
Hvala.
Poznato mi je da sada taj bonus moram 3 puta obrnuti. Da li ima minimalna kvota koju smijem igrati i mozete li me jos malo uputiti vezano za taj bonus.
Hvala.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Racuna ti se zajedno i kes i bonus. 3 puta ga okreces, ako si uletio 10 eura ti moras uplatiti 30. Veoma jednostavno, picis samo singl(bar ja tako radim). Mozes igrati i LIVE, ali ti ji minimalna kvota 1,50. Ispod se ne racuna. Odes na services/members/bonus history i tu pratis kretanje bonusa. Koliko si dosada uplatio i koliko si napravio keša. PozzmasteRofPoker je napisao/la:Pitanje oko bonusa na bet365, pa da vas pitam. Dobio sam bonus od njih za uplatu preko mobitela.
Hvala.
zna li ko da li ima prenos na tv-u kosarke reprezentacije Bih ? 

Ljudi sta je ovim iz premiera,njemačka 4. liga bayern ova utakmica Seligenporten-Ingolstadt II kod njih rezultat stoji 0:2 a završena 0:3 i listici zx2 oznaceni kao gubitni?
Pocela je svicarska liga a to znaci igranje na Basel i nerviranje 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Joj ovaj RBS vodi 2:0 od 30 minute i vec vidim da ce tako zavrsit, pa dajte jos taj jedan gol, bilo tko.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Tritolone je napisao/la:Joj ovaj RBS vodi 2:0 od 30 minute i vec vidim da ce tako zavrsit, pa dajte jos taj jedan gol, bilo tko.

Samo da Olimpija ne zijani

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.