Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ne treba ni za godinu-dvije.Isco,Jese,Kroos,Bale su sve mladi igrači.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Polovina na ovom forumu je isto pisala i za Balea prosle godine.
Mozda Carlo hoce Hamesa.
Mozda Carlo hoce Hamesa.
[youtube][/youtube]Clutch je napisao/la:Kakav Kroos na ceneru, joj ovdje ima svakakvih taktičara![]()
Da se Ancelottiju igrala ta formacija, ne bi prodavao Ozila.
Od Hameza nema ništa, moraju i novinari od nečeg živjeti ha ya.
Eto ti ga u ulozi trequartiste na "ceneru"

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
U Realu neće igrati cenera, jer ta pozicija u ovom sistemu ne postoji.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Promjenit cemo sistem
Nope.Mozambik je napisao/la:Promjenit cemo sistem
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
U ovom sistemu nije postojalo nista prosle sezone,ne kazem da hoce ili da nece,nego da carlo ima mogucnost da ponovo igra 4 2 3 1 ,isco james ako dodje i kroos su bolji kad igraju ofanzivnije. Prosle godine smo imali samo isca na toj poziciji koji je bio odlican prva 2 mjeseca i onda pao a nije bilo zamjene ,normalno da nije htio nastaviti forsirati nesto sto ne ide.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Da je Pero imalo pametan pa da odradi zamjenu Di Maria - Verratti
Ja se tome nadam,s obzirom da ima financijski fairplay a psg vec preplatio luiza ,morace nesto prodati .Mozambik je napisao/la:Da je Pero imalo pametan pa da odradi zamjenu Di Maria - Verratti
Za 4-2-3-1 bi morao Modrić na klupu što se naravno neće dogodit.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma nastavlja se sa 4-3-3
Modric-----Xabier------Kroos
Modric-----Xabier------Kroos
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Ako je onaku statistiku imao prosle sezone a nije proso pripreme za timom,sta ocekivat onda ove sezone

Još uvijek mislim da bi Falcao bio bolje pojačanje od Jamesa,al eto valjalo bi i kad bi njega doveli.
Nad tobom sunce najljepše sja
Dje su nam @Sveti i @len 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Len je dobio ban, a za Svetog nisam siguran, da nije na moru 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Nemoj Pero, nemoj.

geoxx je napisao/la:don't think so.

- tyler durden
- Kontakt:
A bas nam fali Lenbias na svim temamario_Ferdy88 je napisao/la:Len je dobio ban, a za Svetog nisam siguran, da nije na moru

Evo ga isti kawhi

AS pise da Carlo hoce da Di Maria ostane,medjutim da se ponavlja isti slucaj kao i s Mesutom.
Na Marci bila neka glupa anketa u kojoj su izabrali trio u sredini luka,toni,di maria ,xabi otpao

AS pise da Carlo hoce da Di Maria ostane,medjutim da se ponavlja isti slucaj kao i s Mesutom.
Na Marci bila neka glupa anketa u kojoj su izabrali trio u sredini luka,toni,di maria ,xabi otpao

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.