LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Kobe Bryant » 18 jul 2014, 14:24

Ko je to na petici pa smo pokriveni? Undersize Hill?
A kakvo tankiranje kad naš pik ide sunsima sto smo sve dali za mrtvog Nasha.
Naša šansa je bila da odigramo solidno ove sezone sa novim trenerom i par mladih talenata da bi mogli privući nekog boljeg, ovako nikad na zelenu granu, otkaz i mk ;-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 jul 2014, 14:35

Kobe Bryant je napisao/la: A kakvo tankiranje kad naš pik ide sunsima sto smo sve dali za mrtvog Nasha.
Nas pick je top 5 protected, tako da sa ovim rosterom postoje ogormne sanse da isti dobijemo...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

filip13

Post Postao/la filip13 » 18 jul 2014, 15:07

Balon je napisao/la:Kad se uzme u obzir da ocigledno ciljaju na free agency 2015 godine, Mitch je sklopio sasvim solidnu ekipu. Pozicije 1,4 i 5 su pokrivene ali fale tu jos 2-3 igraca na dvici i trici.

nisam najbolje upoznat sa sastavom,zar nemate bryanta i younga?

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 18 jul 2014, 15:29

amerosm je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la: A kakvo tankiranje kad naš pik ide sunsima sto smo sve dali za mrtvog Nasha.

Nas pick je top 5 protected, tako da sa ovim rosterom postoje ogormne sanse da isti dobijemo...

Pa to samo ako budemo bas najgori jer smo tada minimalno 4 sve ostalo je rizik jer je lutrija. A znamo da Philla, Boston i Orlando tangiraju

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 18 jul 2014, 23:19

amerosm je napisao/la:
Imamo i ova dva Houstonova picka dogodine (jest da će biti visoki, ali ko zna... možda bude po onoj "tresla se gora, rodio se miš".
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 19 jul 2014, 00:27

danas smo napravili dobar i loš potez...

dobri je ponovno potpisivanje xaviera henrya, momak je bio jedan od svijetlih tačaka prošle sezone, i drago mi je da je ponovno tu..

loš potez (mada ne znam, morali su zbog capa valjda) je otpuštanje marshalla :cry:
usudio bih se reći, možda i najboljeg prošlogodišnjeg igrača u našoj ekipi...postoje neke priče da bi i njega mogli vratit, ali ništa od toga.. momak je fenomenalan razigravač, ali je kao i osoba još bolji... :( uprava :thumbdown: :thumbdown:
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 19 jul 2014, 00:31

Druze Marshall je u odbrani ne rupa, nego nezainteresovana vreca govana. Svaka mu cast na svemu sto je uradio prosle sezone, mogu reci da sam pratio par utakmica Lakersa radi njega samo. Ali evo ni na SL nije pokazao ni najmanju zelju da popravi odbranu, nije on Steve Nash da moze igrati onako, ma ni Steve ne igra onako losu odbranu sa 40 godina.

A jedva cekam da vidim Henrya s Kobeom, povreda ga je sprijecila da bude mozda i jedan od kandidata za MIP nagradu prosle sezone. Ove bi mogao startati s Nashom i Kobeom za Lakerse, a da Lin i Swaggy predvode "drugu postavu".
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 19 jul 2014, 00:37

Ma ko je to igrao odbranu prošle sezone?
Msm slažem se da nije ništa u odbrani pokazao, ali mu prigovoriti zbog odbrane u ekipi koja haman nije ni pokušala igrati odbranu je glupost.
A za summer leauge, nisam puno pratio(tj. sad evo pratim al ne igra Marshall logično).

Mene je potpuno kupio svojom PnR igrom sa Gasolom gdje je izmišljao asistencije, imao je nerijetko 10+ asistencija.
Mislim da je bilo mjesta za njega, sad ćemo morati gledat Lin-Nash duo na PG :lolno: :problem: :damn:

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 19 jul 2014, 00:41

moram priznat da sam i ja zavolio marshalla i nadam se da cemo ga vratiti nazad u ekipu
hit you with so many rights you gonna beg for a left

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 19 jul 2014, 00:50

Mrka kapa nam je.. Kobe nema šanse da osvoji još koji prsten, jedino ako bude igr'o do 40-e. slika

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 19 jul 2014, 00:57

kokuz je napisao/la:Ma ko je to igrao odbranu prošle sezone?
Msm slažem se da nije ništa u odbrani pokazao, ali mu prigovoriti zbog odbrane u ekipi koja haman nije ni pokušala igrati odbranu je glupost.
A za summer leauge, nisam puno pratio(tj. sad evo pratim al ne igra Marshall logično).

Mene je potpuno kupio svojom PnR igrom sa Gasolom gdje je izmišljao asistencije, imao je nerijetko 10+ asistencija.
Mislim da je bilo mjesta za njega, sad ćemo morati gledat Lin-Nash duo na PG :lolno: :problem: :damn:
Gledao sam ja i utakmice prosle sezone, i skracene snimke SL, vjeruj ne da nije igrao odbranu, vec se zajebavao. Tako da ne cudi ova odluka uprave... On bez brzine, odbrane, pouzdanog suta, nema sta da trazi u NBA ligi, mislim naravno na izostanak sve tri ove karakteristike odjednom. Jedino da ucestvuje u nekom cirkusu tipa proslosezonski Lakersi.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 19 jul 2014, 02:38

Mike Trudell ‏@LakersReporter 20m

Randle's crossing over PF's on the perimeter now, again getting into the paint. Kind of a nightmare to have to guard 1-on-1.
Michael Gallagher ‏@MikeSGallagher 15m

Not many guys in summer league can guard Randle. He's getting to the rim with ease.
Upravo ovo!
Randle mi se sve više sviđa iz dana u dan. Čovjek primi loptu na trici, i sjarga se u njih kao buldog! Nevjerovatna snaga! Očekivao sam kao većina PF-ova i C-ova lošu tehniku, ali čovjek ima i crossover! Ako igra protiv nižeg i slabijeg igrača igra leđima, ako igra protiv višeg i jačeg igra licem, haman pa je missmatch svakom koga čuva.

Naravno, sve će biti drugačije u NBA, ali potpuno pozitivno me iznenadio. Danas je sam dobio tekmu sa 12 poena u zadnjoj četvrtini.
Također, pohvale i za Clarksona zahvalan igrač s obzirom na kojoj smo ga poziciji uzeli.

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 19 jul 2014, 02:39

Balon je napisao/la:Kad se uzme u obzir da ocigledno ciljaju na free agency 2015 godine, Mitch je sklopio sasvim solidnu ekipu. Pozicije 1,4 i 5 su pokrivene ali fale tu jos 2-3 igraca na dvici i trici.
Kobe? Swaggy P?

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 19 jul 2014, 03:54

TheAlchemistRD07 je napisao/la:
Kobe? Swaggy P?
Pa imali su samo njih i ovog Clarksona koji tek treba dokazati da je materijal za NBA, ne mozes tako krenuti u sezonu. Sad, sa potpisavanjem Henrya i Johnsona to vec lici na nesto.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 19 jul 2014, 14:36

PG - Lin/Nash/Clarkson
SG - Kobe/Young
SF - Johnson/Henry
PF - Randle/Boozer/Davis/Kelly
C - Hill/Sacre

To je to, naš trenutni roster broji ovih 13 igrača. Iako nije nam ni blizu roster s pojačanjima kojima smo se nadali, ipak je mnogo bolji nego prošle godine. Ja se nadam da nećemo tankirati, nego da ćemo probati dohvatiti nekako tu poziciju koja vodi u PO. Ja na zapadu vidim samo 6 ekipa koje su sto posto bolje od nas. Protiv ostalih mislim da možemo igrati.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 19 jul 2014, 15:09

Prime Kobe ne bi ovu ekipu odveo u playoff.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 jul 2014, 15:12

kokuz je napisao/la:PG - Lin/Nash/Clarkson
SG - Kobe/Young
SF - Johnson/Henry
PF - Randle/Boozer/Davis/Kelly
C - Hill/Sacre

To je to, naš trenutni roster broji ovih 13 igrača. Iako nije nam ni blizu roster s pojačanjima kojima smo se nadali, ipak je mnogo bolji nego prošle godine. Ja se nadam da nećemo tankirati, nego da ćemo probati dohvatiti nekako tu poziciju koja vodi u PO. Ja na zapadu vidim samo 6 ekipa koje su sto posto bolje od nas. Protiv ostalih mislim da možemo igrati.
Haj' reci tih 6 koje su bolje :?:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 19 jul 2014, 15:36

Lillard je napisao/la: Haj' reci tih 6 koje su bolje :?:
SAS, OKC, LAC, POR, GSW i MEM.

Ovdje nikako ne omalovažavam HOU, ali oni su mi malo nepoznanica zbog odlaska Parsonsa i poprilično kratke klupe.
Pa eto i sa HOU, to je 7 ekipa. Tako da mislim da je naša šansa 8. mjesto.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 19 jul 2014, 15:38

kokuz je napisao/la:
Lillard je napisao/la: Haj' reci tih 6 koje su bolje :?:
SAS, OKC, LAC, POR, GSW i MEM.

Ovdje nikako ne omalovažavam HOU, ali oni su mi malo nepoznanica zbog odlaska Parsonsa i poprilično kratke klupe.
Pa eto i sa HOU, to je 7 ekipa. Tako da mislim da je naša šansa 8. mjesto.
Dallas??????????????'
A.F.C. Bournemouth!

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 19 jul 2014, 15:40

Kawhi je napisao/la:Prime Kobe ne bi ovu ekipu odveo u playoff.
Kad je uveo Smuša i kompaniju, mogao bi i ove bez po' muke.

@lilard SA, OKC, LAC, DAL, MEM, GSW, POR, HOU. Mislim da se u ovih 8 krije njegovih 6, a za mene su ovih 8 daleko ispred svih na zapadu + PHX koji jako udara sa devete pozicije na PO.
Nama je Željo svetinja jedina.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.