Zvjezdan Misimović

Virtu4l
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Virtu4l » 15 jul 2014, 19:26

Može mu se.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jul 2014, 15:18

Poruka jedne bosanke,dirljiva i lijepa,hvala mnogo Nur Asya

Gospodine Misimoviću. Kad sam Vas vidjela prvi put u dresu reprezentacije nisam shvatala važnost tog dresa, nisam shvatila važnost fudbala. Bila sam dijete i mislila sam da je to samo igra, a dres je isti kao onaj i u klubu. Danas shvatam vrijednost tog dresa, shvatam da je to državni dres i da igranje u tom dresu nije samo igra. Za mene taj dres danas predstavlja moju domovinu, jer vi ste borci za ovu državu. Vi ste za mene svijetlo ove države a utakmice reprezentacije su za mene praznik. Vi ste meni pokazali da u ovoj državi ima nade za sve, da ova država ima budučnost. Vi ste dio mog djetinstva, vi ste dio mog odrastanja, dio mog shvatanja života. Ta reprezentacija je mene naučila da je moja država jedna jedina, različita a sva jedinstvena,puna dragulja, baš kao i reprezentacija. Vi ste mene naučili da nije bitno kako se ko zove, već da je bitno da smo skupa da bi uspjeli. Vi ste me naučili da kroz život treba hrabro,da se vrijedi boriti, ali da je sudbina kao lopta i u svakom trenu može otići u pogrešnim putem, ali da je važno nastaviti dalje, da je tad najvažnije se boriti. Vi ste meni pokazali da kad se najviše trudiš može neko doći sa strane i srušiti ti sve, ali i kad ti neko sruši sav trud, uvijek imaš sve ono dobro što si učinio kroz život, imaš svoje uspomene koje tu niko ne može uzeti, imaš pogođene golove, imaš ostvare pobjede, imaš svoje zajedništvo. Imaš svoj uspjeh koji niko ne može osporiti. Učestvovati na SP, je učestvovati na svjetskom takmičenju, tu si od mnoštvo država među 32 najbolje. Još kad dolaziš iz jedne Bosne i Hercegovine, je ogroman uspjeh, neopisiv uspjeh, to vam niko ne smije osporiti. i ne može osporiti, jer ste vi tu među najboljima. Na najvećem stadionu, najpoznatijem je svirala himna jedne države u kojoj se uvijek za sve bori, u kojoj se bori za slobodu, za hranu, za preživljavanje, na tom stadionu se vijorila zastava jedne jedine, koju su stoput rušili, koja nosi ogroman teret, zastava koja je teška kao zemlja. Vijorila se ta zastava prkosno, ponosno, pokazala svijetu da Bosne i Hercegovine ima, vijorila se u inat svim zlikovcima, vijorila se pobjednički, jer ona je pobijedila. Hvala Vam za sve, za svaki pretrcani milimetar, za svaki sekund na terenu,hvala Vam za sve trenutske suza ponosa,radosti tuge. Hvala Vam što djeca ove zemlje imaju idole u njoj, a ne sanjaju da budu tamo neki iz tamo neke daleke zemlje. Hvala Vam što ste najbolji naši ambasadori, hvala vam što sam naučila ići kroz život. Hvala za sve!

Duša me boli, kada se nađu sportski komentatori iz fotelja, pa analiziraju svaki vaš korak, pa osporavaju vaše pobjede, vaše uspjehe. Oprostite nam što mogu da vas komentarišu oni koji nisu lopte šutnuli nikad u život. Što vam vaš uspijeh osporavaju oni, oni koji nisu ni na spisku za upis u srednju školu bili ni u blizini 32 najbolji. Oprostite nam u ime onih koji svoje komplekse liječe na vama.

Ja znam kada ste Vi, gospodine Misimoviću obukli sveti dres, ja znam koliko vi imate nastupa, ja znam za sve šta ste vi uradili za ovu reprezentaciju. Ja znam da ste vi uradili za ovu držžavu više nego njen sadašnji predsjednik, više nego sva tri njena predsjednika. I ja vam se u svoje ime, i u ime svih iskreni navijača zahvaljujem od sveg srca. Da se pitam doživotno bi Vas stavila da igrate u dresu BiH. Kada ste odbili onog novinara tad sam svatila zadnju lekciju života. A to da zlikovcima trebaš vratiti, ali nikad jadno,nisko, okrutno kao što su oni. Vi ste na lijep način vratili njima, a čistog obraza. Hvala Vam za sve.

Gospodine, Misimoviću, kada sam vas vidjela zadnji put u dresu reprezentacije, ja sam bila najponosnija na svijetu, ja sam odrasla, ja sam naučila sav smisao života, naučila sam živjeti, naučila se boriti.Promjenila sam se kao reprezentacija što se mijenja, ali zahvaljujući vama ostala onako čista u duši, ostala dijete, baš kao i ta naša sveta reprezentacija.

Sada shvatam vrijednost tog dresa, sada shvatam da fudbal nije samo igra, sada shvatam da igranje u klubu nije isto kao igrati kao i za reprezentaciju, Sada znam da kroz život treba samo hrabro, samo napred, s visoko uzdignutom glavom.

Hvala.
Ovo je Miske postavio na svom FB profilu. Asja dobrodošla među pravu raju :bih:
Voli te tvoje Sarajevo.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 jul 2014, 16:22

Asjina poenta je " Miske oplodime"

Sent from Angelina's bed

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 18 jul 2014, 16:29

ovo "pismo" je puno nebuloza..

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 19 jul 2014, 02:06

Ova Nur Asya iz Kine :? zivi, radi u BIH a Misimovic zivi, radi u Kini.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2014, 02:12

Jesi li to opet napušen došao na forum.
Voli te tvoje Sarajevo.

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 19 jul 2014, 02:13

Virtu4l je napisao/la:Jesi li to opet napušen došao na forum.
Nisam ja subotom od 19h do 00+ na forumu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2014, 02:15

Boga mi jeste opet... :beba:
Voli te tvoje Sarajevo.

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 19 jul 2014, 02:18

Nastavi virtualno da lizes :guz: Pusic Safeta.

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 19 jul 2014, 02:22

MB7 je napisao/la:Nastavi virtualno da lizes :guz: Pusic Safeta.

:wave:
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2014, 02:28

Otiš'o si sarmu prob'o nisi...
Voli te tvoje Sarajevo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 jul 2014, 02:41

joj Virutala lopova, navuče čovjeka na ban i još sarkazam prosipa :mrgreen:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 jul 2014, 02:46

Neko je uspio na Misketovoj temi popiti ban, alal vam vera :D :facepalm:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2014, 10:09

Registrovaće se on ponovo, u tom sportu je veteran svakako.
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 19 jul 2014, 12:44

Poruka jedne bosanke,dirljiva i lijepa,hvala mnogo Nur Asya

Učestvovati na SP, je učestvovati na svjetskom takmičenju, tu si od mnoštvo država među 32 najbolje.

Asya otkrila Ameriku Bog te, a inace je tekst odraz zenskog znanja o fudbalu. Prica o svemu, samo ne o fudbalu. Imam osjecaj da bi se onesvijestila kada bih je preupitao da objasni offside.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 19 jul 2014, 12:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 jul 2014, 12:45

m'rš u kuhinju :mrgreen:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 19 jul 2014, 22:09

:kafa:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 26 jul 2014, 14:39

Miske trenutnno u akciji. Jest mi dosadila ova kineska liga, ali ugovor mu je jos same 5 mjeseci, valjda ce se na zimu vratit u Njemacku.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 26 jul 2014, 15:12

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Miske zabijo. :bih: :bih:
Gdje pratiš utakmicu ?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.