Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
neznam koji će **** kokoškama,a imaju već 2-3 igrača na toj poziciji
-
arminarsenal
- Kontakt:
Ne znam sto se brinete toliko,ja cvrsto vjerujem da ce Kheidira doci ! 
i ja se slazem s tobom i volio bih khediru,,ali ni morgan ili bender nebih bili losiarminarsenal je napisao/la:Ne znam sto se brinete toliko,ja cvrsto vjerujem da ce Kheidira doci !
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Dosta medija pise da smo odustali od Khedire, a njegov agent je rekao da nije niko ni poslao ponudu za Realu za njega. Tako da ja i nisam bas uvjeren u Kadirin dolazak...
Sent from my lumia520 using Tapatalk
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Arsenal hoće Khediru, ja nešto kontam da će Wengo da zajebaje sve nas i neće se još pojačati sve do maltene zadnjeg dana a to će bit KhediraGuillem Balague @GuillemBalague · Jul 12
Khedira: RM want to renew his contract (1 year left). If he doesn't they will sell him. So far his agent is not in a rush 2 meet club
Opusteno. Nije ni august poceo, popunili smo 2 pozicije, a u narednim danima cemo vjerovatno i ovu golamsku. Kako je to do prije godinu islo, veliki skok smo napravili. Ja sam uvjeren da ce i DM doci 
Ma dolazi DM 100 % al sumnjam da ce to biti Khedira
-
BigBigBang
- Kontakt:
Nadam se da ce doci taj Manquilo da se rijesimo ovog Jenkinsona...lik je klasican produkt stare engleske skole fudbala, drugim rijecima drvo...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
ako propadnu snidl i khedira,okrenut se l.benderu ili čak onom klincu iz sportinga,carvalhu
Kakva je nova engleska skola fudbalaBigBigBang je napisao/la:Nadam se da ce doci taj Manquilo da se rijesimo ovog Jenkinsona...lik je klasican produkt stare engleske skole fudbala, drugim rijecima drvo...
Avdija u Arsenal, moze
Dzaba sve ako ne dovedemo DM-a. A ljeto ne moze biti ljepse bar sto se pojacanja tice!
Nego jedna gospodja ciji gospodin ne pripada vise ovom klubu...

Nego jedna gospodja ciji gospodin ne pripada vise ovom klubu...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Nema veze, pratit cemo mi nju i daljeGunner4 je napisao/la:Dzaba sve ako ne dovedemo DM-a. A ljeto ne moze biti ljepse bar sto se pojacanja tice!![]()
Nego jedna gospodja ciji gospodin ne pripada vise ovom klubu...![]()
![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kako mislite džaba sve ako ne dovedemo DM-a , pa imamo mi Diabya. Koji je apsulutno isti profil igrača kao Khedira, samo naravno što je Diaby zdrav ( eh
) spejs šatl (Tardis) za Khediru.
joj da ga povrede ne zezaju kakvog bi mi igrača imali , mislim da ni sami nismo svjesni
joj da ga povrede ne zezaju kakvog bi mi igrača imali , mislim da ni sami nismo svjesni
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Samo sto je veca vjerovatnoca da ja dobijem na bingu, nego da Diaby odigra sezonu bez povreda.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Povrede su nam sjebale tehnički potkovaniju verziju Viere..

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Problem je u tome sto Diaby,bas kao i Kedira nije tipicni defanzivni vezni,.Vjerujem da Ramsey nista manje ne doprinosi odbrani nego li Kedira,obojica su box to box veznjaci s tim sto je ovaj drugi ofanzivno dosta talentiraniji,.Dobro,Kedira je mozda nesto odgovorniji defanzivno i ima vise iskustva ali i on je u Realu uglavnom igrao u paru sa Xabi Alonsom ili eventualno Illaramendijem,cesto i njega "ponese" lopta..nedim93 je napisao/la: Kako mislite džaba sve ako ne dovedemo DM-a , pa imamo mi Diabya. Koji je apsulutno isti profil igrača kao Khedira, samo naravno što je Diaby zdrav ( eh) spejs šatl (Tardis) za Khediru.
joj da ga povrede ne zezaju kakvog bi mi igrača imali , mislim da ni sami nismo svjesni![]()
Evo neke usporedbe Morgana i Kedire..

Morgan ima iskustvo igranja PL/a i manje problema sa povredama a uz to je vjerujem "gladniji", mladji u odnosu na "Svabu" ,uz to je klasicni defanzivac i destruktivac..
Sto se tice Jenkija,ili ti ga"skolovani pas",ja bi radije gledao njega na back up poziciji nego nekog drugog golobradog momka koji mozda i jeste talentiraniji u odnosu na Jenkinsona ali isto tako nema veceg iskustva i nije se bas naigrao u dresu At.M,sta vise,minute je skupljao na kapaljku,.Da stvar bude jos gora dosao bi kao na posudbu sto mi bas i ne lici na Wengera, jedino ako je u pitanju posudba sa mogucnoscu otkupa ugovora mogu "svariti" taj eventualni transfer..
gledam nešto pričamo o DMF pozicijama, i onda gledam na sat 10 do 4

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ne mogu da shvatim da se neko pouzda na tog Diabya. I onda kao Khedira ima probleme sa povredama, nije DM itd. A sve isto vazi i za Aboua. Lika su unistile povrede. Nema tog igraca koji je propustio toliko vremena, a da se to nije osjetilo na igri. Mi ako ne dovedemo nekoga na DM, i budemo cekali Diabya/Artetu/Flaminia kao prve opcije, gledat cemo reprizu prosle ligaske sezone.
Edit: naravno da period povrede i razmjere kod khedire i diabya nije moguce porediti
Edit: naravno da period povrede i razmjere kod khedire i diabya nije moguce porediti
viera bi sa svojih 38 godina,raznio ovog diabya kao beba zvećkuOrion87 je napisao/la:Povrede su nam sjebale tehnički potkovaniju verziju Viere..![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.