Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
koga briga jarane, nismo biolozi
ženske koje se ne kontaju u ćelije i biologiju ovo popuše k'o išta

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
RIP IE, džabe što je 64 - bitni, ne mogu ga više trpjeti
Danas uradio update grafičke i nije mi se laptop mogao upaliti, uslijedilo je famozno formatiranje koje je zanimljivo
Danas uradio update grafičke i nije mi se laptop mogao upaliti, uslijedilo je famozno formatiranje koje je zanimljivo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Američki senat podržao Izrael i još im i šalju novčanu pomoć.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Re: Odg: Chat
Ma sami sebe ljudi podržaliUnofficialpage je napisao/la:Američki senat podržao Izrael i još im i šalju novčanu pomoć.![]()
![]()
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Pa u ovoj prici i Izraelci izgledaju kao pozitivci.
Ne podrzavam nikog ali koristiti civile kao stit je
Kad vec hoces rat makar imaj muda i igraj po muskim pravilima a nemoj se skrivati iza djece i zena.
Inace, @clutch sretan rodjendan
Ne podrzavam nikog ali koristiti civile kao stit je
Kad vec hoces rat makar imaj muda i igraj po muskim pravilima a nemoj se skrivati iza djece i zena.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jesu po AmerikancimaOtelo je napisao/la:Pa u ovoj prici i Izraelci izgledaju kao pozitivci.
Ne podrzavam nikog ali koristiti civile kao stit je![]()
Gaza je malo mjesto sa velikim brojem ljudi, nekako mi je previše slučajno da svaka raketa iz Gaze završi na nekon ne naseljenom mjestu u Izraelu, nemoj mo se iznenadit ako i u Hamasu ne bude Izraelaca na visokim funckijama.
@Clutch i od mene neka je sretan
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa logicno da su po Amerima jer njihovi najveci mediji (CNN, FOX, ABC, CBS I NBC) kontrolisu misljenje naroda.Unofficialpage je napisao/la:Jesu po AmerikancimaOtelo je napisao/la:Pa u ovoj prici i Izraelci izgledaju kao pozitivci.
Ne podrzavam nikog ali koristiti civile kao stit je![]()
Gaza je malo mjesto sa velikim brojem ljudi, nekako mi je previše slučajno da svaka raketa iz Gaze završi na nekon ne naseljenom mjestu u Izraelu, nemoj mo se iznenadit ako i u Hamasu ne bude Izraelaca na visokim funckijama.
@Cluch i od mene neka je sretan
Kako uvijek Hamas promasi to bi treba biti @zahu, on se razumije u rakete
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- samo_lijevo
- Kontakt:
Izrael ima tzv. iron dome(sistem za presretanje raketa),on skida rakete koje idu prema naseljenim mjestima,dok one koje idu na cistinu ne skidaju.Kazu da je ucinak izuzetno veliki.Radari detektuju kada se raketa ispali od strane neprijatelja,proracunaju putanju i mjesto pada,te na osnovu toga odlucuju da li ce je presresti u zraku.Unofficialpage je napisao/la:
Jesu po Amerikancima
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Mamu im Američku Francusku. naočigled čitavog svijeta. Fuj 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- mordfustang
- Kontakt:
I onda se pitaju zasto ih je Hitler ubijao i palio u ww2
Ko ba Mario nema muda da izadje na megdan?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Jel ziv onaj Greivis? 
Oni što se kriju po naseljimaHenderson je napisao/la:Ko ba Mario nema muda da izadje na megdan?
Maska preko lica, raketica i kad se uzvrati nigdje ih nema, ispare. Tunelčiće prave pod zemljom. Ja mudonja braćo mila
I ne piši ime efendija, kontam pokušaj, al' da furamo prava imena, ne bi se "krili" iza nikova
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
koliko te placa Izrael da ovakve postove pises
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Svašta 
- samo_lijevo
- Kontakt:
cime da izadju na megdan?
Kakva ti je to prica,drze ljude u rezervatu,imaju najsavremeniju opremu i ti hoces da im izadju na megdan.Ne vodi se vise rat na livadi.Znas li ti je IDF napravio kopiju tipicnog sela u tim krajevima da bi mogao trenirati urbanu borbu?
Kazes kriju se kod civila,pa to je podrucje veoma gusto naseljno.Nije moguce pogoditi metu a da nema civila okolo.
Ovi salju dronove,avione,brodove,dok su ovi neki dan natovarili magarca sa eksplozivom i poslali na IDF.I ti hoces da im izadju na megdan.
evo pogledaj na kraju snimka kako gadjaju hotel gdje su strani novinari,pa ti pricaj kako se kriju kod civila.
Kakva ti je to prica,drze ljude u rezervatu,imaju najsavremeniju opremu i ti hoces da im izadju na megdan.Ne vodi se vise rat na livadi.Znas li ti je IDF napravio kopiju tipicnog sela u tim krajevima da bi mogao trenirati urbanu borbu?
Kazes kriju se kod civila,pa to je podrucje veoma gusto naseljno.Nije moguce pogoditi metu a da nema civila okolo.
Ovi salju dronove,avione,brodove,dok su ovi neki dan natovarili magarca sa eksplozivom i poslali na IDF.I ti hoces da im izadju na megdan.
evo pogledaj na kraju snimka kako gadjaju hotel gdje su strani novinari,pa ti pricaj kako se kriju kod civila.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mario tim postom si dokazao da se ne razlikujes od Mevlida, Breivika i slicnih
ideologija je opasna koliko i samo djelo. Stidi se prijatelju. Da u Bosni nije bio rat, pa bih te razumio. Ali ti blage veze nemas sa zivotom