Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Casemeiro zvanicno otisao na posudbu u porto.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Drago mi je sto je posudbasuhi je napisao/la:Casemeiro zvanicno otisao na posudbu u porto.

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Nece biti igracina, al bit ce kvalitetan back-up.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Real Madrid C.F.
Real Madrid C. F. and FC Porto have reached an agreement to loan out Casemiro during the 2014-2015 season
FC Porto have an option to buy the player at the end of the season. Should the Portuguese club choose to do so, Real Madrid C. F. would hold the right to buy the player. #halamadrid
Kazo je legenda.Meni je bolji od illare ,samo sto je mamlaz forsiran stalno zbog cijene. Pored toga je bio i glavni zabavljac na treningu 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ilija je prirodni naslijednik Xabiera 

Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 19 jul 2014, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
Jasta je ,samo sto nije pokazao nista jos xD Jedino cupka ko alonso i lici na alonsa 

Neka Illarre u ekipi.
I neka Casemira u ekipi gdje ce imati minute.
a transfer racunica nam je pozitivna nula za sada
znaci , vrijeme da se ode u minus od 100 miliona
I neka Casemira u ekipi gdje ce imati minute.
a transfer racunica nam je pozitivna nula za sada
znaci , vrijeme da se ode u minus od 100 miliona

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Pero ti dodje kao djed mraz.
Ispunit ce zelju Angelu i prodati ga u PSG, ispuniti zelju Hamesu i dovesti ga u Real. Usput je ispunio zelju i Carlu i doveo mu Kroosa.
Ispunit ce zelju Angelu i prodati ga u PSG, ispuniti zelju Hamesu i dovesti ga u Real. Usput je ispunio zelju i Carlu i doveo mu Kroosa.
Još samo da tebi ispuni želju i proda Benzemu
Benzema produzio ugovor.
Nema potrebe da ga prodaje, dovoljno je samo da mu dovede ozbiljnu konkurenciju koja ce ga nakon dvije utakmice poslati na kraj klupe da prosipa kurcobolju.
Nema potrebe da ga prodaje, dovoljno je samo da mu dovede ozbiljnu konkurenciju koja ce ga nakon dvije utakmice poslati na kraj klupe da prosipa kurcobolju.
Odlicno. Kad se vrati bice duplo bolji igrac od Asiera.suhi je napisao/la:Casemeiro zvanicno otisao na posudbu u porto.
Ne znam je li bilo ,igramo ICC cup ,u drugoj grupi jos milan,city,liverpool i olympiakos

[youtube][/youtube]
Fol slabija noga.
Fol slabija noga.

eh te kontregeoxx je napisao/la:[youtube][/youtube]
Fol slabija noga.

Eh taj Ancelotti 

teško bit bolji od Asierageoxx je napisao/la:Odlicno. Kad se vrati bice duplo bolji igrac od Asiera.suhi je napisao/la:Casemeiro zvanicno otisao na posudbu u porto.
A.F.C. Bournemouth!
Čitaj, ne bolji, nego duplo bolji.rambo16 je napisao/la:teško bit bolji od Asierageoxx je napisao/la:Odlicno. Kad se vrati bice duplo bolji igrac od Asiera.suhi je napisao/la:Casemeiro zvanicno otisao na posudbu u porto.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Zna decko igrat lopte.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.