FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

jandro
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la jandro » 19 jul 2014, 17:09

fcsforever je napisao/la:@jandro
iz tvoji krajeva dobivam info od jednog managera koji radi u cro nogometu. Doveli ste nekoliko pojačanja za napad rijeke i lik mi je rekao, vjerovatno klupa. Do sada je bio "tačan" ...ubuduće ...vidječemo
pratim rijeku, navijac sam rijeke i znam sto vidim. nemoj mislit da te ja napadam ali sanse da dode krstanovic su nikakve. u ovom prijelaznom roku doveli smo adisa jahovica. uz njega smo imali jos Andreja kramarica , Ivana krstanovica i josipa tadica. dakle 4 napadaca. josip tadic je prodan. ostali smo na 3 napadaca. ako ode krstanovic ostali smo na dva napadaca, a nitko ne spominje dovodenje jos nekog napadaca. kazem opet, ne napadam te ja. ako ti je nesto taj covjek rekao, u redu. ali ne vidim logike u prodavanju krstanovica sada kada je covjek ocito poceo zabijat kao na traci. ne znam. nemojte se previse nadati sto se toga tice. a ako ipak dode posut cu se pepelom i ispricati :)

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 19 jul 2014, 17:11

ArmexHZ je napisao/la:Po nekim mahalskim, koje sam cuo n'a istoku protiv Haugesunda od prilicno upucenih ljudi u ponedjeljak bi jedan od ive trojice trebao potpisati Léon Benko, Zlatan Muslimovic ili Ivan Krstanovic. Ponavljam to su samo neke mahalske al gdje ima dima ima i vatre. :cool:
Ma nista od tog ;)
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 jul 2014, 17:19

meni nije jasno kako ovdje ljudi pisu da su ovi skijasi ,levati i slicno .vrlo su disciplinovani ,cvrsti ,jaki u skoku ,vrlo dobro uigrani u odbrani .prema naprijed nisu nista pokazali al to im je vjerovatno i bila taktika .bice jako tesko zabiti im 2 gola

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la JoseMourinho » 19 jul 2014, 17:23

fcsforever je napisao/la:@jandro
iz tvoji krajeva dobivam info od jednog managera koji radi u cro nogometu. Doveli ste nekoliko pojačanja za napad rijeke i lik mi je rekao, vjerovatno klupa. Do sada je bio "tačan" ...ubuduće ...vidječemo
Doveli su jedno pojacanje za napad jahovica, krstanovic je prvotimac Kramarić toplo-hladno nepokazuje taj talenat nikako zato je i klupa...
A druga stvar da je za krstanovica odšteta sigurno preko 1M € a i plata itekako velika, tako da nema ni 0,1% šanse za njegov dolazak, ne lozite raju djabe ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 jul 2014, 17:58

Jel neko ima jučerašnje izdanje "utjecajnog sportskog glasila" da nam slika ili prekuca ;) ovo što pišu o nekom "povlasticama" koje ima Bordo klub u NFSBiH.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 jul 2014, 18:08

Da,te povlastice od NSBIH vec godinama osjecamo.Slucaj Gavric,prekid na Kosevu sa Borcem,mogao bi jos beskonacno.Posle 9 godina titula :idea: .O kojim to oni povlasticama pricaju. :damn: Nama jedina povlastica je Tan, i njegove pare koje su formirale strasnu ekipu,spremnu konacno za titulu.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 19 jul 2014, 18:11

Povlastice hahha joj novinara , kakve gluposti
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 jul 2014, 18:33

Baš zato bih volio da pročitam kakve su sad nebuloze pisali.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 19 jul 2014, 19:18

http://oi57.tinypic.com/k506xw.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Kakvi moroni.
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 jul 2014, 19:19

franklampard8 je napisao/la:http://oi57.tinypic.com/k506xw.jpg

Kakvi moroni.
tariguz
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 19 jul 2014, 19:23

A vi se opet bavite ovim smećem koji sebe zove "novinom". Btw, jadovi ništa nisu pisali dok je u savezu sjedio Brković and co.

Ajax
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Ajax » 19 jul 2014, 19:44

JoseMourinho je napisao/la: Doveli su jedno pojacanje za napad jahovica, krstanovic je prvotimac Kramarić toplo-hladno nepokazuje taj talenat nikako zato je i klupa...
A druga stvar da je za krstanovica odšteta sigurno preko 1M € a i plata itekako velika, tako da nema ni 0,1% šanse za njegov dolazak, ne lozite raju djabe ;)
+1

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 19 jul 2014, 20:46

Najavili prijenos na njihovoj lokalnoj tv (http://tvh.no/se-tvh" onclick="window.open(this.href);return false;) :
https://twitter.com/tvhaugaland/status/ ... 5048076288

Hvala Cartmanu!

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 19 jul 2014, 20:51

da li ce biti na Faceu prenos ?

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 19 jul 2014, 20:52

joj :lolno: svi sve znaju

Pozz raja s obala jadrana nemojte se sikirati :geek:

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 19 jul 2014, 21:16

Pa nije on Dzemo da je dijete Sarajeva,pa kad zavrsi karijeru da ostane kuci, sa zenom i djecom.Od Muslimovica familija zive u Italiji,pa bolje mu je da za iste pare igra, u trecoj ligi Italije.Kakav mu je motiv da ovde igra,ako vec nisu u pitanju novci. :idea:
Muslimoviceva familija zivi u Banja Luci i ne lupajte gluposti,prije 15ak dana sam bio sam njegovim dobrim halfom iz djetinjstva covjek zaradjuje dolara da ako sad prestane igrati ima ih da ih moze trositi cijeli zivot ;),nesto ne vjerujem da ce on zaigrati po nasim oranicama,al eto ko zna svaka cuda su moguca.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 19 jul 2014, 21:20

Čitam u današnjim novinama Dženin osvrt na prethodnu utakmicu, i između ostalog, njegovu kritiku
upućenu "pojedinim" navijačima zbog toga što su nezadovoljni Bilbijom, odnosno mišljenja su da dečko
nije u pravoj formi i da bi trebao preseliti na klupu. Dženo, drag si nam momak i znaš da imaš našu podršku,
ali mojne jarane te priče, živ bio...
Nek' igra Inzagi, nema problema, ali ti ćeš biti glavni krivac ako ne prođemo u naredno pretkolo !
F.K.SARAJEVO

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 19 jul 2014, 21:21

----------nemanja----krste------------
stojčev----------------------dulja/okić
----------cimii---radovac---------------

:bow: :bow: :njanjanja: :kafa: :thumbup:
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 jul 2014, 21:32

molotovljev je napisao/la:Čitam u današnjim novinama Dženin osvrt na prethodnu utakmicu, i između ostalog, njegovu kritiku
upućenu "pojedinim" navijačima zbog toga što su nezadovoljni Bilbijom, odnosno mišljenja su da dečko
nije u pravoj formi i da bi trebao preseliti na klupu. Dženo, drag si nam momak i znaš da imaš našu podršku,
ali mojne jarane te priče, živ bio...
Nek' igra Inzagi, nema problema, ali ti ćeš biti glavni krivac ako ne prođemo u naredno pretkolo !
:thumbup:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 19 jul 2014, 21:35

Iako se slažemo sa konstantacijom da je Stojčev u ovoj utakmici podbacio, odnosno da je imao loš dan,
što je sasvim normalno u fudbalu... No, imamo dovoljno igrača da ne smijemo dozvoliti da zavisimo od
jednog igrača, u ovom slučaju Stojčeva.
F.K.SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []