pratim rijeku, navijac sam rijeke i znam sto vidim. nemoj mislit da te ja napadam ali sanse da dode krstanovic su nikakve. u ovom prijelaznom roku doveli smo adisa jahovica. uz njega smo imali jos Andreja kramarica , Ivana krstanovica i josipa tadica. dakle 4 napadaca. josip tadic je prodan. ostali smo na 3 napadaca. ako ode krstanovic ostali smo na dva napadaca, a nitko ne spominje dovodenje jos nekog napadaca. kazem opet, ne napadam te ja. ako ti je nesto taj covjek rekao, u redu. ali ne vidim logike u prodavanju krstanovica sada kada je covjek ocito poceo zabijat kao na traci. ne znam. nemojte se previse nadati sto se toga tice. a ako ipak dode posut cu se pepelom i ispricatifcsforever je napisao/la:@jandro
iz tvoji krajeva dobivam info od jednog managera koji radi u cro nogometu. Doveli ste nekoliko pojačanja za napad rijeke i lik mi je rekao, vjerovatno klupa. Do sada je bio "tačan" ...ubuduće ...vidječemo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- franklampard8
- Kontakt:
Ma nista od togArmexHZ je napisao/la:Po nekim mahalskim, koje sam cuo n'a istoku protiv Haugesunda od prilicno upucenih ljudi u ponedjeljak bi jedan od ive trojice trebao potpisati Léon Benko, Zlatan Muslimovic ili Ivan Krstanovic. Ponavljam to su samo neke mahalske al gdje ima dima ima i vatre.
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
meni nije jasno kako ovdje ljudi pisu da su ovi skijasi ,levati i slicno .vrlo su disciplinovani ,cvrsti ,jaki u skoku ,vrlo dobro uigrani u odbrani .prema naprijed nisu nista pokazali al to im je vjerovatno i bila taktika .bice jako tesko zabiti im 2 gola
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Doveli su jedno pojacanje za napad jahovica, krstanovic je prvotimac Kramarić toplo-hladno nepokazuje taj talenat nikako zato je i klupa...fcsforever je napisao/la:@jandro
iz tvoji krajeva dobivam info od jednog managera koji radi u cro nogometu. Doveli ste nekoliko pojačanja za napad rijeke i lik mi je rekao, vjerovatno klupa. Do sada je bio "tačan" ...ubuduće ...vidječemo
A druga stvar da je za krstanovica odšteta sigurno preko 1M € a i plata itekako velika, tako da nema ni 0,1% šanse za njegov dolazak, ne lozite raju djabe
Jel neko ima jučerašnje izdanje "utjecajnog sportskog glasila" da nam slika ili prekuca
ovo što pišu o nekom "povlasticama" koje ima Bordo klub u NFSBiH.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da,te povlastice od NSBIH vec godinama osjecamo.Slucaj Gavric,prekid na Kosevu sa Borcem,mogao bi jos beskonacno.Posle 9 godina titula
.O kojim to oni povlasticama pricaju.
Nama jedina povlastica je Tan, i njegove pare koje su formirale strasnu ekipu,spremnu konacno za titulu.
Povlastice hahha joj novinara , kakve gluposti
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Baš zato bih volio da pročitam kakve su sad nebuloze pisali.
- franklampard8
- Kontakt:
1946
- Evolution87
- Kontakt:
tariguz
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
fcsforever
- Kontakt:
A vi se opet bavite ovim smećem koji sebe zove "novinom". Btw, jadovi ništa nisu pisali dok je u savezu sjedio Brković and co.
Re: Odg: FK Sarajevo
+1JoseMourinho je napisao/la: Doveli su jedno pojacanje za napad jahovica, krstanovic je prvotimac Kramarić toplo-hladno nepokazuje taj talenat nikako zato je i klupa...
A druga stvar da je za krstanovica odšteta sigurno preko 1M € a i plata itekako velika, tako da nema ni 0,1% šanse za njegov dolazak, ne lozite raju djabe
Najavili prijenos na njihovoj lokalnoj tv (http://tvh.no/se-tvh" onclick="window.open(this.href);return false;) :
https://twitter.com/tvhaugaland/status/ ... 5048076288
Hvala Cartmanu!
https://twitter.com/tvhaugaland/status/ ... 5048076288
Hvala Cartmanu!
da li ce biti na Faceu prenos ?
joj
svi sve znaju
Pozz raja s obala jadrana nemojte se sikirati
Pozz raja s obala jadrana nemojte se sikirati
Muslimoviceva familija zivi u Banja Luci i ne lupajte gluposti,prije 15ak dana sam bio sam njegovim dobrim halfom iz djetinjstva covjek zaradjuje dolara da ako sad prestane igrati ima ih da ih moze trositi cijeli zivotPa nije on Dzemo da je dijete Sarajeva,pa kad zavrsi karijeru da ostane kuci, sa zenom i djecom.Od Muslimovica familija zive u Italiji,pa bolje mu je da za iste pare igra, u trecoj ligi Italije.Kakav mu je motiv da ovde igra,ako vec nisu u pitanju novci.
- molotovljev
Čitam u današnjim novinama Dženin osvrt na prethodnu utakmicu, i između ostalog, njegovu kritiku
upućenu "pojedinim" navijačima zbog toga što su nezadovoljni Bilbijom, odnosno mišljenja su da dečko
nije u pravoj formi i da bi trebao preseliti na klupu. Dženo, drag si nam momak i znaš da imaš našu podršku,
ali mojne jarane te priče, živ bio...
Nek' igra Inzagi, nema problema, ali ti ćeš biti glavni krivac ako ne prođemo u naredno pretkolo !
upućenu "pojedinim" navijačima zbog toga što su nezadovoljni Bilbijom, odnosno mišljenja su da dečko
nije u pravoj formi i da bi trebao preseliti na klupu. Dženo, drag si nam momak i znaš da imaš našu podršku,
Nek' igra Inzagi, nema problema, ali ti ćeš biti glavni krivac ako ne prođemo u naredno pretkolo !
F.K.SARAJEVO
- undefined007
- Kontakt:
----------nemanja----krste------------
stojčev----------------------dulja/okić
----------cimii---radovac---------------

stojčev----------------------dulja/okić
----------cimii---radovac---------------
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
molotovljev je napisao/la:Čitam u današnjim novinama Dženin osvrt na prethodnu utakmicu, i između ostalog, njegovu kritiku
- molotovljev
Iako se slažemo sa konstantacijom da je Stojčev u ovoj utakmici podbacio, odnosno da je imao loš dan,
što je sasvim normalno u fudbalu... No, imamo dovoljno igrača da ne smijemo dozvoliti da zavisimo od
jednog igrača, u ovom slučaju Stojčeva.
što je sasvim normalno u fudbalu... No, imamo dovoljno igrača da ne smijemo dozvoliti da zavisimo od
jednog igrača, u ovom slučaju Stojčeva.
F.K.SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.