Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

samo_lijevo
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la samo_lijevo » 19 jul 2014, 17:06

svasta ti napisa Zaha,ako ti sad Henderson odgovori tek ces shvatiti da ti nista nije jasno. :)
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 19 jul 2014, 17:10

Otelo je napisao/la:Ja sam trazio sam objasnjenje za rakete a ne ko je u pravu u ovom ratu :mrgreen:
Iranske Fajr 1 rakete, Kornet rakete bez propisnih kompjuterskih lansera, kojima se postiže preciznost u -/+5 metara.
Zato nisu precizni, a Iron Dome ih onemogućava u 75% slučajeva.
PS: Fajr 1 su konstruisane da mogu nositi nuklearne bojeve glave, što ovaj put nije slučaj. Jel zadovoljava? :mrgreen:
samo_lijevo je napisao/la:svasta ti napisa Zaha,ako ti sad Henderson odgovori tek ces shvatiti da ti nista nije jasno. :)
moze on pisat' svašta k'o i na temi o reprezentaciji, ne shvata njega niko ozbiljno, bar ne u tolikoj mjeri. Efendija koji igra kantera i mrzi nekog. :lol:
To se nekom učenom efendiji, koji je život posvetio tome, nikad ne može desit, jer efendija shvata da su svi ljudi od Boga i ne mrzi ih, nego se uzda da će Bog kazniti one koji su loši. :wave:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 19 jul 2014, 17:12

Zadovoljava :P
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 jul 2014, 17:20

koliko mogu skontati vi se znate pa pisite sta hocete izmedju sebe.Ja nisam citao sta pise Henderson,vjerovatno je on sada efendija,tako da nemam o tome neko misljenje.
Tebe takodjer ne znam osim da se dicis uspjesima Hitlera prije rata
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 19 jul 2014, 17:30

Ma znam ga ko i tebe jarane.
Meni se ovdje na teret vječito stavlja što sam mislio da smiješ napisati šta voliš, a ne udarati nekom u bakrenu, upravo ono što je on napis'o gore ono za Oluju i tako. Što cijenim Blaža Kraljevića koji je bio državni general, politiku kojom je kren'o državni vrh u saradnji sa istim, što smatram da su dva naroda najprirodniji saveznici. Valjda je eto to nešto loše, trebalo bi se podijeliti u korpuse pa da se nišanimo još malo. Prva bečka dijasporska brigada protiv treće francuske izviđačko diverzantske ;) . A et sad me se predstavlja kao skinheada, sa kukastim krstom oko vrata, ustaškim U na glavi, sa izraelskim zastavama i parolom da mrzim muslimane (bar tako efendija reče).

A mene niišta drugo ne zanima, samo vojska, sve iznad i ispod toga ne. Organizacija, opremljenost, moral i to je to.
Vidim i ti spominjes hitlera pa da stavim jednom zauvijek tačku na to. Ne divim se ja nit njegovim djelima nit bilo čemu. Divim se samo mogućnosti da izdigne naciju iznad svega i divim se vojsci. Onakvoj kakva je bila u kasarni i na ratištu, divim se opremi i to je to. Za onaj vakat, dok su rusi i ameri imali opremu iz WW1 ono je bilo svemirsko. King Tiger tenk. Zar ima tu nešto loše? I dan danas postoje ljudi koji se dive MachinePistol 40, Tiger tenkovima i tome. Ničem više.
Al' skonto sam ja šta hoće hendi, da me uvuče u raspravu pa da onda stisne po običaju "report" dugme, pa da kolega insider ili keš reaguju pa da me otpreme s foruma, jer njemu tako odgovara ;)
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Kenchi
Kontakt:

Post Postao/la Kenchi » 19 jul 2014, 18:16

Ja ne kontam nikako ljude sto kazu : Hamas salje magarce sa eksplozivom, on je terorista, a na Gazu u prosjeku svake 4 sekunde padne jedna granata i to nikom nista? Ovako ce biti sve dok se muslimanski svijet ne digne protiv j***** Amera, sve je ovo od njih krenulo.. ajde Adolfe dizi se nisi dzaba rekao da ces ostaviti par jevreja pa da vidimo sto si ih ubijao cc :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 jul 2014, 19:24

@Zaha sa ćim da izađu na mekdan? :mrgreen: Jedino mogu letvama ili da kamenuju tenkove, šta znaš možda im i uspiju. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 19 jul 2014, 19:39

Vi se ovdje bezveze raspravljate i pokušavate se opravdati/dokazati/napasti/odbraniti...to ne pomaže ni vama niti ikom drugom ;) ako ćete pomagati, nađite neki način pa donirajte, ako nećete, vama na dušu i gotovo.

Nego, kako vi dok je ramazan? jel i vi spavate "malo duže"? :mrgreen: :mrgreen:
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 19 jul 2014, 19:59

Kad nemam nikakvih planova , onda ustajem nekada između 18 i 19. :urnebes:
Pretpostavljam da to spada u to "malo duže" vrijeme. :mrgreen:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 jul 2014, 20:01

E moj Zaha nije ni tvoja pamet za dvije noge Boga mi.
DRUG NEBI TI PUNCA

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 19 jul 2014, 20:04

Maestro^^ je napisao/la:Kad nemam nikakvih planova , onda ustajem nekada između 18 i 19. :urnebes:

Ma dobro, ja navijem sat u 1, da mogu podne klanjat, pa opet poslije zaspem do ikindije hahah
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 19 jul 2014, 20:08

Unofficialpage je napisao/la:@Zaha sa ćim da izađu na mekdan? :mrgreen: Jedino mogu letvama ili da kamenuju tenkove, šta znaš možda im i uspiju. :mrgreen:
malik, izazivas, obec'o sam sutiti :mrgreen: neće mene isprovocirat' neko da ja dobijem ban, samo zbog svog misljenja :oops:

uostalom, što ne igraju lopte. Ku'š bolje. Mogu jedni drugima upadat na dio terena, gađat se loptama po golu..pa ko pogodi :mrgreen:

PS: ja uvijek spavam malo duže :mrgreen:
@bagrcavi pametan si momak, treb'o bi znat da svako ima pravo na svoje mišljenje, svoje viđenje neke situacije. :)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 jul 2014, 20:18

ZahaKING je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:@Zaha sa ćim da izađu na mekdan? :mrgreen: Jedino mogu letvama ili da kamenuju tenkove, šta znaš možda im i uspiju. :mrgreen:
malik, izazivas, obec'o sam sutiti :mrgreen: neće mene isprovocirat' neko da ja dobijem ban, samo zbog svog misljenja :oops:

uostalom, što ne igraju lopte. Ku'š bolje. Mogu jedni drugima upadat na dio terena, gađat se loptama po golu..pa ko pogodi :mrgreen:

PS: ja uvijek spavam malo duže :mrgreen:
@bagrcavi pametan si momak, treb'o bi znat da svako ima pravo na svoje mišljenje, svoje viđenje neke situacije. :)
Ti si spomenuo mekdan pa ja morao odgovorit. :mrgreen: De ne sluti u vezi banova, daleko im kuća bila :lol:

A dobro, nije da nisu pokušali igrati lopte, ali jbg Izrael koristio pogrešnu loptu :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 19 jul 2014, 20:19

Thunder93 je napisao/la:
Maestro^^ je napisao/la:Kad nemam nikakvih planova , onda ustajem nekada između 18 i 19. :urnebes:

Ma dobro, ja navijem sat u 1, da mogu podne klanjat, pa opet poslije zaspem do ikindije hahah
Ma ja sam ukomiran u tim momentima.
Ne mogu se probuditi nikako. :mrgreen:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 19 jul 2014, 20:23

joj al perete sa tom politikom u pm :stop: :stop: :stop:
FORZA MARŠAL !!!

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 19 jul 2014, 20:26

Unofficialpage je napisao/la: Ti si spomenuo mekdan pa ja morao odgovorit. :mrgreen: De ne sluti u vezi banova, daleko im kuća bila :lol:

A dobro, nije da nisu pokušali igrati lopte, ali jbg Izrael koristio pogrešnu loptu :mrgreen:
nemoj samo banova, imam fobiju od njih :oops: može neki drugi put za 20 godina :mrgreen:

ma to je prekinuta utakmica, sudija zaj'bavo :urnebes:

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 19 jul 2014, 20:30

hodža je napisao/la:joj al perete sa tom politikom u pm :stop: :stop: :stop:
Reci im hodza..Hajd pogodi s kim izlazim večeras,tvojom nesudjenom.. :njanjanja: :opaopa: :tralala:

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 19 jul 2014, 20:35

pogrešno si se izrazio..skontat će raja da si pokupio trebu koju ja nisam uspio :lol:

što je nemoguće, naravno :njanjanja:
FORZA MARŠAL !!!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 19 jul 2014, 20:43

hodža je napisao/la:pogrešno si se izrazio..skontat će raja da si pokupio trebu koju ja nisam uspio :lol:

što je nemoguće, naravno :njanjanja:
Drugarica mi je,eto,da ne ispadne da se hvalim,maksuz cu jednu sliku napravit s njom,da ti posaljem,da ne kazes da ne mislim na tebe.. :salut: :tralala:

Gdje je onaj Dex,sta mu ona drugarica upisa na kraju haha

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 19 jul 2014, 21:06

napiši joj na papir "Hodža <3" i daj joj da drži kad se budete slikali :njanjanja:

rodica je upisala ETF, a jaranica čeka drugi rok :D

možda će kod nas na mašinstvo :pray:
FORZA MARŠAL !!!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 12 gostiju.