Uglavnom, pratit' malog u Cvajti
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ovi su vjerovatno po wikipediji zakljucili gdje mu stoji njemacka zastava
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Spominjao sam ja ovdje Prevljaka par puta, sigurno mu nisu u Leipzigu dali profesionalni ugovor bez veze.Consigliere je napisao/la:Ovi su vjerovatno po wikipediji zakljucili gdje mu stoji njemacka zastava![]()
Ne može on imati nikakvo drugo državljanstvo osim našeg. Na Jagodi je da obrati pažnju na njega. RB Leipzig ćemo za koju godinu gledati u Evropi, samo prežestoka je tamo konkurencija.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da neko moze napisati da je Prcic bolji od Misimovica, Medunjanina, Salihovica. I da mu jos neki aplaudiraju na toj izjavi uz komentare "dzaba to njima objasnjavati"
Prcic je potencijal ali daleko od nekog dokazanog igraca. Da, i Stilic je trenutno bolji od njega. Necemo ga valjda samo zato jer je mlad gurati ispred dokazanih igraca, postoji hijerarhija i postoji neki red. Stilic je fantastican igrac, dokazano. Prcic to jos nije.
Prcic je potencijal ali daleko od nekog dokazanog igraca. Da, i Stilic je trenutno bolji od njega. Necemo ga valjda samo zato jer je mlad gurati ispred dokazanih igraca, postoji hijerarhija i postoji neki red. Stilic je fantastican igrac, dokazano. Prcic to jos nije.
- Goalgetter
- Kontakt:
Rapid izgubio 1:6 od Red Bull Salzburga na otvaranju sezone, Grahovac nije bio u sastavu, jer jos nema pravo nastupa.
- Consigliere
- Kontakt:
Nisam vidio... Znas li je li dugogodisnji ugovor?povratakotpisanih je napisao/la:Spominjao sam ja ovdje Prevljaka par puta, sigurno mu nisu u Leipzigu dali profesionalni ugovor bez veze.Consigliere je napisao/la:Ovi su vjerovatno po wikipediji zakljucili gdje mu stoji njemacka zastava![]()
I generalno, na stranu sve zayebancije, ovo je ubjedljivo najkorisnija i najvaznija tema na forumu (uz Ljepotice
Prije ce neki forumas otkriti igraca nego ove ljencine iz Saveza
Fit Tony: I keep my friends close...
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Joj Calcio koji si ti levat, pa Miske, Salihović i Medunjanin su zastarjeli tipovi veznog igrača, dok su Prcić i Vrančić moderni vezni igrači.calcio je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neko moze napisati da je Prcic bolji od Misimovica, Medunjanina, Salihovica. I da mu jos neki aplaudiraju na toj izjavi uz komentare "dzaba to njima objasnjavati"![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- calcio
- Kontakt:
To je obicna floskula. Sta su moderni igraci, a sta su zastarili igraci? Da li bi Messija nazvao zastarilim igracom?povratakotpisanih je napisao/la:Joj Calcio koji si ti levat, pa Miske, Salihović i Medunjanin su zastarjeli tipovi veznog igrača, dok su Prcić i Vrančić moderni vezni igrači.calcio je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neko moze napisati da je Prcic bolji od Misimovica, Medunjanina, Salihovica. I da mu jos neki aplaudiraju na toj izjavi uz komentare "dzaba to njima objasnjavati"![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Njegova taktika je uzmi loptu i pokusaj proci kroz osmoricu, kada je izgubis stani i cekaj novu sansu. To je Maradona radio jos u osamdesetim a ovo je 2014-a.
I osvoji lik 4 zlatne lopte
Znaci treba I Emerika u vezni,i on je moderan.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ima li iko da prati MLS? Vidim igra onaj Husidic standartno za LA Galaxy, koje je inace jedan od naj boljih klubova u Americi. MLS je postala vrlo ozbiljna liga. Mozda bi ga neko iz saveza trebao popratit.
Daleko je Amerika od Splita. Hajd da je to neko prigradsko naselje Pariza pa bi Pape možda nekako nabavio kasete da ga pogleda.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Koliko sam ja razumi Ragnick-a koji je generalni menadžer za Red Bull Salzburg i Leipzig, potpisao je dvogodisnji ugovor znaci do 6. mjeseca 2016.godine.Consigliere je napisao/la:Nisam vidio... Znas li je li dugogodisnji ugovor?povratakotpisanih je napisao/la:Spominjao sam ja ovdje Prevljaka par puta, sigurno mu nisu u Leipzigu dali profesionalni ugovor bez veze.Consigliere je napisao/la:Ovi su vjerovatno po wikipediji zakljucili gdje mu stoji njemacka zastava![]()
I generalno, na stranu sve zayebancije, ovo je ubjedljivo najkorisnija i najvaznija tema na forumu (uz Ljepotice)
Prije ce neki forumas otkriti igraca nego ove ljencine iz Saveza
- calcio
- Kontakt:
Igrao je taj u Evropi prije godinu-dvije, tj u svedskoj drugoj ligi. I nije se bas narocito pokazao.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ima li iko da prati MLS? Vidim igra onaj Husidic standartno za LA Galaxy, koje je inace jedan od naj boljih klubova u Americi. MLS je postala vrlo ozbiljna liga. Mozda bi ga neko iz saveza trebao popratit.
Miha, Miha...
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ko je ovo ?Goalgetter je napisao/la:
Na njegovom FB profilu.Goo Bosniaaaa! #SVETINJA
Jel' ovo Modic asistirao Pippu za drugi gol ?BaDa12 je napisao/la:Miha, Miha...![]()
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Salatić opet pokazao svoje pravo lice..... Sreća pa ga ne pozvasmo u Brazil!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
A sho,sta je Zverke ucinio?Batko je napisao/la:Salatić opet pokazao svoje pravo lice..... Sreća pa ga ne pozvasmo u Brazil!!!
Sent from Angelina's bed
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
buric opet igrao za lech, savucao je svoju mrezu i najavio povratak u veliku formu.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Modic danas starter za Milan
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
ovo je fantasticno,samo sto neko rece ranije,cini mi se Batko, ako nastavi ovako ode lagano preko Drine u orlovo gnijezdo 
Trenutno korisnika/ca: Baidu [Spider] i 17 gostiju.