Svaka čast. Sve tačno.Amarkony je napisao/la:Elaboracija:Amarkony je napisao/la:A sad da pogledamo koje je igrace Pape Susic otkrio, odnosno koji su debitovali za repku pod njegovom palicom (igraci sa zvjezdicom su ti igraci):
.....................E.Dzeko.........................
E.Visca*............T.S.Susic*..........I.Hajrovic*
.............M.Besic*........M.Pjanic..............
.......................................................
S.Kolasinac*..T.Sunjic*..E.Bicakcic*..O.Vranjes*
.....................A.Begovic*.....................
Ovo je okosnica tima za narednih bar 5 godina, a 9 od 11 igraca prvi put je pozvao Safet Susic. Onda neki mali sujetnici dodju i kazu covjek ne otkriva nove igrace - nema veze sa zdravim razumom. Pljuvaci ostaju pljuvaci - dzaba govorit il ne govorit
A.Begovic: jedan od najboljih golmana engleske premijer lige. Interes pokazuju veliki fudbalski klubovi. Vrhunska licnost i karakter i buduci aBd kapiten nase repke. Debitovao pod Safetovom palicom. Vrijednost: 10 miliona €
S. Kolasinac: Pozicija koja nas je dugo mucila poslije Papca. 21 godina, igra standardno u Bundesligi - Salke. Pozvao ga prvi put u reprezentaciju - ko? Ma Pape. Jos plus podigao dignitet repke sa onom izjavom o pjesacenju, naglasivsi time da je repka vaznija od pojedinca. Rezultat - momak gine u nasem dresu. Vrijednost 7 miliona €
T.Sunjic: Pokazao Spahicu kako se igra na stoperu. Ostvario transfer u odlicnu Rusku ligu. Cijela repka Rusije je iz njihove domace lige! Debitovao opet zahvaljujuci Safetu.
E.Bicakcic: postao standardni bundesligas. Klub koji je prepoznao Salihovica i Ibisa, prepoznao u njemu kvalitet. Odlican stoper. Vrijednost 3.5 miliona €
O.Vranjes:Vranjes - povreda ga malo zakocila. Inace pruzao odlicne partije u bh. dresu. Fantastican potencijal.
M.Besic:Otkrio ga jos davno protiv Meksika i dao mu da bude najmladji debitant u historiji (a momak bio samo u omladincima HSV-a). Debitovao mladji nego Pjanic. Danas se velikani otimaju za njega.
I.Hajrovic: Ni desno krilo nismo imali za lijeka. Debitovao zahvaljujuci nemoljenju Safeta i cuvanju digniteta repke, kada je ovaj zamalo zaigrao za Svicarce. Uveo ga Safet u igru, a on nas odveo na SP. Vrijednost: 4.5 miliona €
E.Visca: Nasljednik Lulica (Lulic, koji je samo debitovao i bio zaboravljen, da bi ga se Sajo opet sjetio). 10 golova i 10 asistencija u bilo kojoj profesionalnoj ligi je vrh ucinak. Pokazao se u repki kao pun pogodak. 2.5 miliona €
I za kraj vas omiljeni:
Tino Sven Susic: Zacepio usta sujetnicarima, nasljednik Misketa. O njemu ce se tek pricati.![]()
Uzivajte mi u narednim kvalifikacijama...
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Nikad Ibišević nije desno krilo igrao osim na Koševu sa Francuzima. Uvijek kad su Džeko i Ibišević zajedno igrali formacija je bila ili 4-1-3-2 ili 4-3-1-2, dakle bez krila, sa bekovima koji su prvenstveno igrali defanzivu ali koji su imali dopuštenje da idu u napad kad je za to bilo prilike. A to što se Ibišević nekad izvlačio na desno krilo ili Džeko na lijevo (npr. protiv Litvanije zadnju utakmicu kad je asistirao Ibiševiću) ne znači da ga je Pape postavio na krilo.Consigliere je napisao/la:Ma, i ta njegovo razvaljivanje Francuske je precjenjeno... Istina je da je Ibisevic bio povrijedjen, pa je morao odustati od 4-4-2, i bio prakticno prisiljen igrati 4-5-1 sto nam je perfektno odgovaralo... Da je Ibisevic bio spreman, igrao bi on na desnom krilu, po obicaju a francuzi bi nam jos jednom ponovili Kosevo.
Miske no. 1
Mislim da se je o Begovicu govorilo i prije Susica pod Cirom. Ako nisu cak tada i sve dogovorili.Amarkony je napisao/la: A.Begovic: jedan od najboljih golmana engleske premijer lige. Interes pokazuju veliki fudbalski klubovi.
Kolasinac nije igrao nikako kada je bio najpotrebniji protiv Nigerije. U utakmici generacije.Amarkony je napisao/la: S. Kolasinac: Pozicija koja nas je dugo mucila poslije Papca. 21 godina, igra standardno u Bundesligi - Salke.
Dobra ta Ruska reprezentacija sve majstor do majstora. Nego koliko od tih Ruskih igraca igra u Krasnodaru a koliko u Zenitu, CSKA, Lokomotivu itd.. Cuj odlicna Ruska liga.Amarkony je napisao/la: T.Sunjic:Ostvario transfer u odlicnu Rusku ligu. Cijela repka Rusije je iz njihove domace lige! Debitovao opet zahvaljujuci Safetu.

Besic je bio ignorisan dvije godine u nadi da ce neki drugi igrac proigrati na poziciji zadnjeg veznogAmarkony je napisao/la: M.Besic:Otkrio ga jos davno protiv Meksika
Hajrovica je odbijao slicno kao i Seferovica. Jedina razlika je sto nam je Hajrovic vise trebao jer smo bili bez desnog krila. A Seferovic nam TADA nije toliko trebao pored Dzeke i Ibisevica ( greska u procjeni jer bi nam sada jako dobro dosao. I sve vise ce to biti tako ).Amarkony je napisao/la: I.Hajrovic: Ni desno krilo nismo imali za lijeka.
Amarkony je napisao/la: E.Visca: Nasljednik Lulica (Lulic, koji je samo debitovao i bio zaboravljen, da bi ga se Sajo opet sjetio

Amarkony je napisao/la: Tino Sven Susic: Zacepio usta sujetnicarima, nasljednik Misketa. O njemu ce se tek pricati.![]()

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 19 jul 2014, 15:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Evo šta Meho kaže...
- Mislim da smo morali proći u osminu finala, možda čak i među osam, jer mislim da imamo kvalitetnu reprezentaciju. Te igrače poznajem i po kvalitetu smo ispred Nigerije i Irana, možda smo čak mogli i toj Argentini uzeti bod.
http://www.dodaske.ba/sport/fudbal/1655 ... tvrtfinalu
- Mislim da smo morali proći u osminu finala, možda čak i među osam, jer mislim da imamo kvalitetnu reprezentaciju. Te igrače poznajem i po kvalitetu smo ispred Nigerije i Irana, možda smo čak mogli i toj Argentini uzeti bod.
http://www.dodaske.ba/sport/fudbal/1655 ... tvrtfinalu
Da se jos samo nadovezem na onaj svoj post:
- Radi se na dovodjenju Arslanagica (koji je vec interesantan velikim klubovima i veliki potencijal na stoperu)
"Pape najavljuje promjene! Dino Arslanagić u septembru debituje za Zmajeve"
"Sven Sušić u Liegeu lobirao da Dino Arslanagić zaigra za BiH"
- Radi se na dovodjenju Vrancica
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mario-vr ... atu/135677" onclick="window.open(this.href);return false;
--------------------------
Napomena za bukvalce poput novinarcica Kolarcica
: Ovo je samo djelic onoga sto je izaslo u javnost. Ima tu jos stvari, jer Safet to radi u 4 oka...

- Radi se na dovodjenju Arslanagica (koji je vec interesantan velikim klubovima i veliki potencijal na stoperu)
"Pape najavljuje promjene! Dino Arslanagić u septembru debituje za Zmajeve"
"Sven Sušić u Liegeu lobirao da Dino Arslanagić zaigra za BiH"
- Radi se na dovodjenju Vrancica
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mario-vr ... atu/135677" onclick="window.open(this.href);return false;
--------------------------
Napomena za bukvalce poput novinarcica Kolarcica

Safet Susic je jedna igracka legenda. Koji je samo solidan trener i nista vise. Nije da veze nema kao sto pojedinci ovdje govore ali isto tako daleko od toga da je on neki vrhunski takticar kao sto drugi govore. Istina je negdje na sredini.
On je imao priliku da sa utakmicom protiv Nigerije zacepi svima usta. Postigao bi uspjeh generacije koji je bio itekako realan i moguc sa ovakvim igracima. Njegova cijena bi porasla za duplo. Dobijao bi puno vise ponuda od reprezentacija i klubova nego sto ih dobiva sada. Utakmica protiv Nigerije je jedna velika greska u njegovoj karijeri i snosi po meni vecu krivicu za neuspjeh nego pojedini igraci.
Mislim da nije korektno da se o Susicu govori kao o nekom koji je glavni krivac da su pojedini igraci zaigrali za ovu reprezentaciju. Dovoljno je samo pogledati da se je o svakom od tih igraca napisalo tone clanaka u novinama kao i u najvecim portalima. Prosto je bilo nemoguce da se ih ne pozove. Eto Kolasinac vrijedi 7 miliona zato jer ga je Safet otkrio. Inace nebi bilo nista od njega. Ovdje se pise kao da je on pronasao nekog 16 godisnjeg igraca kojeg je sam ucio tehnici i fudbalu. A ne da je covjek samo preuzeo gotove igrace koje su stvarale druge reprezentacije. Ko nebi pozvao jednog igraca Schalkea ?? Dali postoji takav trener. Ili golmana koji brani u Engleskoj u trenutku kada nemamo kvalitetnog golmana.
Safet bi izgubio 90% svojih kriticara ovdje i na drugim mjestima. Samo da je izvukao nerjeseno protiv Nigerije. Tako je to kada si selektor. Najvise se gledaju rezultati pa onda sve ostalo.
On je imao priliku da sa utakmicom protiv Nigerije zacepi svima usta. Postigao bi uspjeh generacije koji je bio itekako realan i moguc sa ovakvim igracima. Njegova cijena bi porasla za duplo. Dobijao bi puno vise ponuda od reprezentacija i klubova nego sto ih dobiva sada. Utakmica protiv Nigerije je jedna velika greska u njegovoj karijeri i snosi po meni vecu krivicu za neuspjeh nego pojedini igraci.
Mislim da nije korektno da se o Susicu govori kao o nekom koji je glavni krivac da su pojedini igraci zaigrali za ovu reprezentaciju. Dovoljno je samo pogledati da se je o svakom od tih igraca napisalo tone clanaka u novinama kao i u najvecim portalima. Prosto je bilo nemoguce da se ih ne pozove. Eto Kolasinac vrijedi 7 miliona zato jer ga je Safet otkrio. Inace nebi bilo nista od njega. Ovdje se pise kao da je on pronasao nekog 16 godisnjeg igraca kojeg je sam ucio tehnici i fudbalu. A ne da je covjek samo preuzeo gotove igrace koje su stvarale druge reprezentacije. Ko nebi pozvao jednog igraca Schalkea ?? Dali postoji takav trener. Ili golmana koji brani u Engleskoj u trenutku kada nemamo kvalitetnog golmana.
Safet bi izgubio 90% svojih kriticara ovdje i na drugim mjestima. Samo da je izvukao nerjeseno protiv Nigerije. Tako je to kada si selektor. Najvise se gledaju rezultati pa onda sve ostalo.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 19 jul 2014, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
- Consigliere
- Kontakt:
Nije ni tada na Kosevu bilo predvidjeno da Ibisevic igra desno, ali kad izvedes formaciju u kojoj ti je desno krilo Pjanic, a on razvojem igre sve vise ulazio u sredinu, na prirodnu poziciju gdje je korisniji, onda ti desno ostane rupa... Tu je Ibisevic popunjavao, gdje je apsolutno bio beskoristan i igrac manje... Ovo nije naravno greska Ibisevica, vec onog ko je postavljao taktiku... A protiv tzv L reprezentacija moze kako god, problem je kad za protivnika imas kvalitet i na terenu i na klupi... Pape je vec pokazao svoju strucnost u jakim utakmicama .GangstaX je napisao/la:Nikad Ibišević nije desno krilo igrao osim na Koševu sa Francuzima. Uvijek kad su Džeko i Ibišević zajedno igrali formacija je bila ili 4-1-3-2 ili 4-3-1-2, dakle bez krila, sa bekovima koji su prvenstveno igrali defanzivu ali koji su imali dopuštenje da idu u napad kad je za to bilo prilike. A to što se Ibišević nekad izvlačio na desno krilo ili Džeko na lijevo (npr. protiv Litvanije zadnju utakmicu kad je asistirao Ibiševiću) ne znači da ga je Pape postavio na krilo.Consigliere je napisao/la:Ma, i ta njegovo razvaljivanje Francuske je precjenjeno... Istina je da je Ibisevic bio povrijedjen, pa je morao odustati od 4-4-2, i bio prakticno prisiljen igrati 4-5-1 sto nam je perfektno odgovaralo... Da je Ibisevic bio spreman, igrao bi on na desnom krilu, po obicaju a francuzi bi nam jos jednom ponovili Kosevo.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
gledam ovu kosarku , bitno je zvati se dusko ...ivanovic ili bajevic ...jako dobro izgledamo.
sto bi rekao vaha rad, red i disciplina
dok je safetov ekvivalent sabit hadzic
"hajmo malo momci j... mu mater" taktika
dok je safetov ekvivalent sabit hadzic

Znam da je u saljivom tonu ali ipak da se nadovezem. Ime nije bitno, bitno je da izbornik bude ono sto Susic nije i nikad nece biti. Profesionalni trener i postenjacina.arius je napisao/la:gledam ovu kosarku , bitno je zvati se dusko ...ivanovic ili bajevic ...jako dobro izgledamo.
dok je safetov ekvivalent sabit hadzic"hajmo malo momci j... mu mater" taktika
K'o ni ti Dubrovcanin,nije u saljivom tonu i ne nadovezuj se.dubrovnik je napisao/la:Znam da je u saljivom tonu ali ipak da se nadovezem. Ime nije bitno, bitno je da izbornik bude ono sto Susic nije i nikad nece biti. Profesionalni trener i postenjacina.arius je napisao/la:gledam ovu kosarku , bitno je zvati se dusko ...ivanovic ili bajevic ...jako dobro izgledamo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- 1988risha
- Kontakt:
po Haretovoj teoriji,najbolje bi bilo da Pape preuzme klupu košarkaške reprezentacije... 

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
Vratia se Sim....ovaj gravce 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- 1988risha
- Kontakt:
Još kad napišu da je Pape otkrio nekog igrača
Pape je doveo sljedeće igrače : Tino,Avdija,Hadžić,i pokazalo se koliko je pogodio,bez njih fkt možemo...
To je isto da se neko provalio i rekao da je Ćiro otkrio Džeku,a ustvari Magath je od Džeke napravio A reprezentativca...
Bešić,Stevanović,Višća,Zahirović... Momci koji su bili najbolji u mladoj repki,i naravno da je bio red da pređu u A tim... Dakle njihov prelazak je nešto prirodno i sasvim normalno,kao što bio slučaj Salihovića ili Džeke,kad su prešli za A tim igrat... Tako da ne izmisljajte...
Ne može Pape otkrit igrača,kojeg gledamo cijeli ciklus kvalifkacija za U-21 repku,,,
Kolašinac je bio reprezentativac druge države,a toliko je Papetu bio zanimljiv i toliko ga je otkrio da ga nije ni gledao u utakmici Lige prvaka,nego reče da je gled'o Milan

Lulića niko nije otkrio,nego se momak sam ugurao onom tekmom protiv Tottenhama
A onaj na BHT komentator se derao,zovite ga selektore u reprezentaciju 

Pape je doveo sljedeće igrače : Tino,Avdija,Hadžić,i pokazalo se koliko je pogodio,bez njih fkt možemo...
To je isto da se neko provalio i rekao da je Ćiro otkrio Džeku,a ustvari Magath je od Džeke napravio A reprezentativca...
Bešić,Stevanović,Višća,Zahirović... Momci koji su bili najbolji u mladoj repki,i naravno da je bio red da pređu u A tim... Dakle njihov prelazak je nešto prirodno i sasvim normalno,kao što bio slučaj Salihovića ili Džeke,kad su prešli za A tim igrat... Tako da ne izmisljajte...
Ne može Pape otkrit igrača,kojeg gledamo cijeli ciklus kvalifkacija za U-21 repku,,,
Kolašinac je bio reprezentativac druge države,a toliko je Papetu bio zanimljiv i toliko ga je otkrio da ga nije ni gledao u utakmici Lige prvaka,nego reče da je gled'o Milan

Lulića niko nije otkrio,nego se momak sam ugurao onom tekmom protiv Tottenhama

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
harishp je napisao/la:Vratia se Sim....ovaj gravce

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Strašno poređenje upravu si 100%arius je napisao/la:gledam ovu kosarku , bitno je zvati se dusko ...ivanovic ili bajevic ...jako dobro izgledamo.
SAFET SUŠIĆ = SABIT HADŽIĆ
Oličenje neprofesionalizma, seljakluka, a da ne pričamo o taktici.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
- The_Target
- Kontakt:
Jel neko javio saji za cevljanovice da covjek ne zakasni,pape pusti irance korida pocinje
Rođeni brato
- donniedarko
- Kontakt:
Sta hocete ? Safet je otkrio Anela i vec je na meti engleskih klubova 

Jel' se to bojis da te nece niko gledati. Ne budi narcis nego zasilji rogove.The_Target je napisao/la:Jel neko javio saji za cevljanovice da covjek ne zakasni,pape pusti irance korida pocinje

1946
- Unknown Genius
- Kontakt:
Kad se vrati iz Pariza, i ako bude imao vremena, mora prvo sijeno pokupiti, ostale mu još dvije njive.The_Target je napisao/la:Jel neko javio saji za cevljanovice da covjek ne zakasni,pape pusti irance korida pocinje
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Head je napisao/la:Jel' se to bojis da te nece niko gledati. Ne budi narcis nego zasilji rogove.The_Target je napisao/la:Jel neko javio saji za cevljanovice da covjek ne zakasni,pape pusti irance korida pocinje

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.