Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Idi na START - RUN ( tu kucaj regedit i ok) - pod HKEY_LOCAL_MACHINE trazi \SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager (klikni na session manager i trazi BootExecute te tu ukucaj (autocheck autochk *) sve ovako kako je u zagradi... Restartuj kompjuter..
- Ed Woodward for Prime Minister !
Ljudi imam problem sa wi fi
zxv10 w300 imam ovaj modem
Kada su mi tek dosli i spojili Moju TV nisu nista dirali i bilo je ono moja_tv_full pa neki brojevi i ja sam nazvao dosli su mi i nappravili , ali kada je nestalo struje restartovalo se i vratilo na moja tv ful..... , a ona sifra sto ima u papirima ( pregled passworda ) nemoze
ako moze ko pomoci molim vas
posto mi treba wi fi na mobu
Unaprijed hvala

zxv10 w300 imam ovaj modem

Kada su mi tek dosli i spojili Moju TV nisu nista dirali i bilo je ono moja_tv_full pa neki brojevi i ja sam nazvao dosli su mi i nappravili , ali kada je nestalo struje restartovalo se i vratilo na moja tv ful..... , a ona sifra sto ima u papirima ( pregled passworda ) nemoze

ako moze ko pomoci molim vas

posto mi treba wi fi na mobu
Unaprijed hvala

tako je meni jednom bilo, samo ih nazvao i oni mi ušli u panel i za 2 minute sve riješili, dobio novi password.
jedina stvar je što meni wifi nisu postavljali ovi iz bh telecoma već jedan moj drug koji radi u bh telecomu pa sam njega nazvao i lako to sredio..
jedina stvar je što meni wifi nisu postavljali ovi iz bh telecoma već jedan moj drug koji radi u bh telecomu pa sam njega nazvao i lako to sredio..

pomagajte kak da ovo rijesim
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Provalili te da nije originalKEC je napisao/la:
pomagajte kak da ovo rijesim
Traži po googlu how to genui Windows XP
Naci ćeš kako ih ponovo zajebat

hehehe što si upalio "windows update" tačnije, neka windows update-a al ne stavljajte da instalira automatski, nego neka on nađe a vi odaberite što ćete instalirati. I kad odaberete, izbacite windows genuine software. Easy as fuck
Za ovo traži Windows XP WAT remover

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Tak sam uradio i sad je okZahaKING je napisao/la:hehehe što si upalio "windows update" tačnije, neka windows update-a al ne stavljajte da instalira automatski, nego neka on nađe a vi odaberite što ćete instalirati. I kad odaberete, izbacite windows genuine software. Easy as fuck![]()
Zahvaljujem
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
- alan_kardec
- Kontakt:
danas sa neta skinem trial verziju daemon toolsa cisto da isprobam jednu igru I usput kako sam skinuo dt na laptop mi se instaliralo I neko sra.nje youtube accelerator. posto mi taj program uopšte nije potreban, pokušao sam da ga deinstaliram klasičnim putem preko control panela, zatim preko ccleanera međutim nisam uspio. Malo proguglam I vidim da je u pitanju adware program. kako da ga se riješim zna li ko?
možete li malo detaljnije da pojasnite? gdje, šta?
KEC je napisao/la:Tak sam uradio i sad je okZahaKING je napisao/la:hehehe što si upalio "windows update" tačnije, neka windows update-a al ne stavljajte da instalira automatski, nego neka on nađe a vi odaberite što ćete instalirati. I kad odaberete, izbacite windows genuine software. Easy as fuck![]()
Zahvaljujem
možete li malo detaljnije da pojasnite? gdje, šta?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Eh evo i ovdje da pitam
neko iz Sarajeva da preporuci radnju gdje mogu uzeti dobar joystick za pc ?
neko iz Sarajeva da preporuci radnju gdje mogu uzeti dobar joystick za pc ?

To mi je vec stavljeno na BootExecute, ali u svakom slucaju hvala. Ovo s check discom mi nije bilo toliko ni bitno koliko je bilo da mogu prebacit default wiondows, jer kad upalim komp i odem nesto uradit ovaj provjeri HDD i doceka me upaljen komp, a sa starom postavkom za windows me doceka plav zaslon i F3 za restart i rucno prebacivanje windowsaOnlyUnited je napisao/la:Idi na START - RUN ( tu kucaj regedit i ok) - pod HKEY_LOCAL_MACHINE trazi \SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager (klikni na session manager i trazi BootExecute te tu ukucaj (autocheck autochk *) sve ovako kako je u zagradi... Restartuj kompjuter..

Hocu da instaliram WIN 8 preko usb-a i evo sta mi se pojavi zna li neko kako se moze ovo napraviti

- plavipatriota
- Kontakt:
Ljudi, pitanje jedno, za one koji se razumiju, hoću laptop da uzimam, koji je bolji:
http://shop.lenovo.com/hr/hr/laptops/le ... #tab-tehni" onclick="window.open(this.href);return false;čke_specifikacije
ili
http://svenakredit.ba/racunari/laptopi/ ... 114g50mnks" onclick="window.open(this.href);return false;
ACER Aspire E1-571G-33114G50Mnks - svenakredit.ba
hvala unaprijed
http://shop.lenovo.com/hr/hr/laptops/le ... #tab-tehni" onclick="window.open(this.href);return false;čke_specifikacije
ili
http://svenakredit.ba/racunari/laptopi/ ... 114g50mnks" onclick="window.open(this.href);return false;
hvala unaprijed

- JoseMourinho
- Kontakt:
Ovaj prvi dolazi u vise varijanti, pa neka varijanta je bolja neka lošija, nadi tacan model tim varijantu tog modela koju si konzo uzet pa da uporedimoplavipatriota je napisao/la:Ljudi, pitanje jedno, za one koji se razumiju, hoću laptop da uzimam, koji je bolji:
ili
hvala unaprijed

- plavipatriota
- Kontakt:
eee drug, hvala na odgovoru..
Evo tačne specifikacije:
Intel Pentium Dual-Core 2020M 2,4 GHz; 4096 MB, 15,6 " 1366x768, SATA 1000 GB; Free DOS, AMD Radeon HD 8570 2GB, DVD RW DL, 1x 10/100; 802.11b/g/n, BT 4.0; HDMI 1, USB 2.0; 2x USB 3.0
Evo tačne specifikacije:
Intel Pentium Dual-Core 2020M 2,4 GHz; 4096 MB, 15,6 " 1366x768, SATA 1000 GB; Free DOS, AMD Radeon HD 8570 2GB, DVD RW DL, 1x 10/100; 802.11b/g/n, BT 4.0; HDMI 1, USB 2.0; 2x USB 3.0
Sa kojom svrhom uzimas laptop??plavipatriota je napisao/la:Ljudi, pitanje jedno, za one koji se razumiju, hoću laptop da uzimam, koji je bolji:
ili
hvala unaprijed
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
- plavipatriota
- Kontakt:
realno:
fax, da nekako pokreće ove sportske igrice (pes, manager, nba) , ono bukvalno da mi zamijeni komp, a da je prenosivo
eh sad, nemam neki veliki novac, al pošto mi je kompjuter treenutno u raspadu, želim ovako nešto
fax, da nekako pokreće ove sportske igrice (pes, manager, nba) , ono bukvalno da mi zamijeni komp, a da je prenosivo

eh sad, nemam neki veliki novac, al pošto mi je kompjuter treenutno u raspadu, želim ovako nešto

- JoseMourinho
- Kontakt:
Neznam sta bi ti reko oba imaju svoje prednosti, ovaj bolju grafičku i veći HDD, onaj bolji procesor...plavipatriota je napisao/la:eee drug, hvala na odgovoru..
Evo tačne specifikacije:
Za sta ti treba, poslovno ili za igranje igrica?? I koliko para planiras potrosit?
- plavipatriota
- Kontakt:
Želim neki koji će služiti u obje svrhe, brz, da pokrene i ove novije sportske igre (već sam naveo gore
), znači nešto što je sveukupno bolje.. Ako se bira između poslovnog ili gamerskog, prije gamerski 

Oba su solidni za gejming, ali preporučujem Lenovo. Dobra grafa, dobar procesor. 1TB HDD više nego solidan laptopplavipatriota je napisao/la:Želim neki koji će služiti u obje svrhe, brz, da pokrene i ove novije sportske igre (već sam naveo gore), znači nešto što je sveukupno bolje.. Ako se bira između poslovnog ili gamerskog, prije gamerski

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Trenutno korisnika/ca: ASD, Paromlinac i 10 gostiju.