Slabija kvalitetom liga a napredovalainvincible1921 je napisao/la:liga je slabija kvalitetom ali je puno bolja po mogucnosti igre bas zato ti se i cini da je slabija jer je realnija. Kod nas imas dvije tri ekipe odron dvije tri jake i ostali su svi iste snage zato i ima dosta puta ikseva tvrdih nezanimljivih. Ne kazem za nasu ligu da su napredovali , ali mi smo zeljo busamo u prsa sa tim realno imali smo predispozicije te predispozicije nisu ostvarane to ne moze niko opvrgnut znaci nazadvoali smo miljama i po meni neko bi moro da snosi odgvornost za tovrbanjusa je napisao/la:Navedi ko je napredovao? Ko je vise igraca od nas napravio? Ko je vise titula i trofeja osvojio? Govoris o ligi, liga svake godine slabija a ti pricas svi napredovali.invincible1921 je napisao/la:Svi su u problemima al svi napredju mi smo nazadovali i to je problem. Klub se nakon uspona do 2010/11 vratio znaci pa eo sad smo u 2008, al kako je krenulo ne ginu i godine prije toga. Kako je to moguce da nazadujes za tako kratak period toliko puno , to nije moglo slucajno da se desi nekom sitnom greskom ? et nek mi neko objasni mi smo znaci imali predispozicije sa pravlinim radom nista prejterano pametnim nego nekim ustaljenim sistemom da danas budemo u situaciji da smo sigurni i protiv omonie, a o metalurgu da ne pricam, a mi smo umjesto toga dosli u situaciju da strahujemo da nas neki lovcen ne izbaci. Pa hajde et ja sa glup ja pratim bajern i real haj mi vi recite sto je to tako, kako je to moguce . Svi napredju samo mi nazadovali. Usput receno da se ne bi uhvatili za slamku uspona od dolaska Amara da vam kazem slijedece: Svaka cast Aamaru najveci strucnjak koji je ikada bio u ovoj ligi, ali tu je dosta ulogu odigrala i liga kao sama po sebi i njen paredak. Svi koji su pratili ligu od 2000. na ovamo znaju o cemu pricam
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2