Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
abraham je napisao/la:tko su ovi igrači Todić, gajić i knežević?
aBd u todicu smo dobili zamjenu za Mirzu a u gajicu jednu borbenu radnu trojku koje nam itekako trebafilip13 je napisao/la:abraham je napisao/la:tko su ovi igrači Todić, gajić i knežević?
todić igra u italiji,gajić na nekon univerzitetu valjda u americi
Pa ja se nadam da je do toga što ne igra poziciji koju igra godinama nego 4Janez je napisao/la:Što igra ovaj, a ne onaj klasika naša.
Pustimo selektora da radi svoj posao on zna zašto je svaki igrač dobio poziv i ne vrijedi da se raspravljamo. Pripremne tekme su još uvijek samo polako dok se uigramo biti će dobro i bolje nego danas. Fali Nurke biti će to dobro.
Danas je dobro bilo, Mitrović, Andrija jako dobri, MT tek kreće sa ozbiljnim radom dok uđe u formu.
Jedino me Kikanović brine stvarno me razočarao možda ja griješim, ali mi je slabiji u odnosu na prethodne cikluse
. Ako griješim rado me ispravite.
Neutral je napisao/la:Mirza je i u NBA imao viška par kilograma. Uvijek je bio ugodno popunjen![]()
Prošle kvalifikacija je to spominjao Aco, Mirza je odmah otišao u teretanu i trenirao, ima slika koja to i dokazuje

Jeste, ali Mirza nije skontaoNeutral je napisao/la:Mirza je i u NBA imao viška par kilograma. Uvijek je bio ugodno popunjen![]()
Prošle kvalifikacija je to spominjao Aco, Mirza je odmah otišao u teretanu i trenirao, ima slika koja to i dokazuje

E to.Vedad87 je napisao/la:Vidis da je malo guzlat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.