Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
http://www.24sata.rs/sou/vesti/vest/hit ... 3892.phtml" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ne razumijes ni jednu j3benu rijec,al ti je jasno da likovi kidaju.
Ne razumijes ni jednu j3benu rijec,al ti je jasno da likovi kidaju.

[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
šta mu Arduana uradi...Pale_Companion je napisao/la:Koji kralj
[youtube][/youtube]
A.F.C. Bournemouth!
Slušam večeras nake strance i pričaju nešto o nama kaže ovaj jedan"First words they learn are swear words" 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja ono ne bi drzao ni za avlijanera. Dobru je stvar uradio sto je to otjerao od seberambo16 je napisao/la:šta mu Arduana uradi...Pale_Companion je napisao/la:Koji kralj
[youtube][/youtube]

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ne bi on nju nikad otjero da je ni'e safato s drugim...barem je tako nedavno govorio...navodno na facebooku pročito poruke od Arduaninog lover boy-a...
A.F.C. Bournemouth!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
znam taj brak od prvog do zadnjeg dana, igrom slucajarambo16 je napisao/la:ne bi on nju nikad otjero da je ni'e safato s drugim...barem je tako nedavno govorio...navodno na facebooku pročito poruke od Arduaninog lover boy-a...

da nisi zavodio Arduanu??? xpBosniacum Lilium je napisao/la:znam taj brak od prvog do zadnjeg dana, igrom slucajarambo16 je napisao/la:ne bi on nju nikad otjero da je ni'e safato s drugim...barem je tako nedavno govorio...navodno na facebooku pročito poruke od Arduaninog lover boy-a...![]()
A.F.C. Bournemouth!
- samo_lijevo
- Kontakt:

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
[youtube][/youtube]

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nije moj tiprambo16 je napisao/la:da nisi zavodio Arduanu??? xpBosniacum Lilium je napisao/la:znam taj brak od prvog do zadnjeg dana, igrom slucajarambo16 je napisao/la:ne bi on nju nikad otjero da je ni'e safato s drugim...barem je tako nedavno govorio...navodno na facebooku pročito poruke od Arduaninog lover boy-a...![]()

We Own This TownKawhi je napisao/la:Ljiljane imal šta što ne znaš?

Bosniacum Lilium je napisao/la:We Own This TownKawhi je napisao/la:Ljiljane imal šta što ne znaš?
Sandžak Trade d.o.o

FORZA MARŠAL !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
hodza zna i razumijehodža je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:We Own This TownKawhi je napisao/la:Ljiljane imal šta što ne znaš?
Sandžak Trade d.o.o![]()

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Što me jedan na fb počeo smarat. Nikad ga nisam vidio, niti znam koje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Vjerovatno je iz pouzdanih izvora saznao za tvoje seksualno opredjeljenje.Unofficialpage je napisao/la:Što me jedan na fb počeo smarat. Nikad ga nisam vidio, niti znam koje.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, JackW, StevieG8 i 10 gostiju.