Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Lulic je za Lazio prosle sezone u 8 od 37 utakmica igrao beka. Za reprezentaciju se jesu on i Sejo nadopunjavali sve dok nismo dobili Kolasinca. Ali treba reci da ni u jednoj jacoj reprezentativnoj utakmici on nije igrao beka. Igrao je beka protiv Litve i Litvanije i protiv Slovacke vani. Protiv Grcke je jednu utakmicu igrao Sejo a drugu Zuka na beku. Tako da se ta prica o Lulicu na beku moze macku o rep okaciti. On moze 10-15 minuta odigrati tu poziciju ali citavu utakmicu mu povjeriti da on drzi sam tu poziciju - to ni u kom slucaju. Drugi par obuce je kad ima jos jednog igraca na koji s njim pokriva tu lijevu stranu pa onda zna ako on ide naprijed taj drugi ide nazad i obrnuto ili ukoliko se igra 3-5-2, pa igras sa 3 stopera u odbrani i imas vanjske igrace koji igraju u oba pravca, koji i kad malo zakasne - opet imaju te vanjske stopere iza sebe da im cuvaju ledja.
Seo je MORAO igrati. Momak je jak, sigurno i fizicki i psihicki. Ucinilo mi se na momenat da je Safet dosao malo do sebe, ali sinoc se je opet toliko isprovaljivo i neigranje Kolasinca je sa 3-4 komplet razlicita razloga pokusao opravdati. Misimovic i Medunjanin nisu smjeli poceti. Eventualno jedan je mogao igrati u prvoj. Seo je morao igrati na lijevom beku, Lulic na lijevom veznom i sigurno bi izvukli pozitivniji rezultat.
Seo je MORAO igrati. Momak je jak, sigurno i fizicki i psihicki. Ucinilo mi se na momenat da je Safet dosao malo do sebe, ali sinoc se je opet toliko isprovaljivo i neigranje Kolasinca je sa 3-4 komplet razlicita razloga pokusao opravdati. Misimovic i Medunjanin nisu smjeli poceti. Eventualno jedan je mogao igrati u prvoj. Seo je morao igrati na lijevom beku, Lulic na lijevom veznom i sigurno bi izvukli pozitivniji rezultat.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Naravno, sve nam je pojasnio sinoc..ako ce vec Lulic igrati beka, onda mora imati saigraca na toj strani, ali sam da drzi citavu stranu, ne i ne..lik je u 80% fudbalskih stvari limitiran, a pogotovo sto se tice odbrane..ali ok, nemam volje da pisem o ovome, sto puta prezvakana prica, Safet je u pravu i to je bit svega..calcio je napisao/la:Prati malo diskusiju, upadas kao padobranac i izvlacis iz konteksta. Moj post je replika za one koji su sokirani kako jedan Lulic moze igrati na bekovskoj poziciji. Ima i takvih, koji prate reprezentaciju tek pola godine i ne znaju da je covjek cijele kvalifikacije igrao beka, da i u klubu cesto igra beka. Od kako je debitovao Kolasinac je uvijek bio u prvih 11. Protiv Argentine oba puta, protiv Egipta, Meksika, Obale Slonovace... Susic je sigurno imao neki razlog zbog cega ga je ostavio na klupi. Ako selektor misli da Kolasinac nije spreman, fizicki ili psihicki, Lulic je dobra zamjena. Jedan Loew iz 80-milionske Njemacke eksperimentise sa stoperima na bekovskim pozicijama, a kod nas selektor ne smije covjeka koji redovno igra beka staviti na beka.Papastathopoulos je napisao/la:WTF ? A zasto su se njih dvojica smjenjivali ? 1. zato sto smo imali "pravih" LB-ova na pretek; 2. zato sto nismo imali nijednog "pravog" LB ?calcio je napisao/la:Godinama su se Lulic i Salihovic mjenjali na bekovskoj poziciji ali shvatam da to ne znaju ovi koji reprezentaciju prate tek nekih pola godine-godinu. I u svojim klubovima to cesto igraju.
I sad dobijemo LB u vidu mladog, standardnog igraca jednog Schalke-a, i on ga ostavi na klupi ? lijeva strana nam je mogla izgledati Kolasinac-Lulic, svi na svojim pozicijama, a on odluci da mu igrac koji je u defanzivi amater pokriva KOMPLETNU stranu ?
Pa u pm, dokle vise, zar vam nikad nece dosaditi ? Svaka cast ovim forumasima pa imaju volje i vremena da se prepiru s vama, sreca pa ja nemam..
Izgubili smo i sad svi pokusavaju zaraditi jeftine poene na Lulicu. Da je igrao Kolasinac umjesto njega i da smo izgubili sigurno bi im Sunjic bio zrtva: "da je igrao Bicakcic..." Cast izuzecima koji znaju o cemu govore, ali malo je takvih.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne radi se ovdje o tome sto je Lulic igrao beka, naravno da zna igrati tu poziciju. Problem je sto ga niko nije podrzavao na toj strani, a na desnoj su igrali Mujdza i Hajrovic. Misimovic je bio planiran na lijevom krilu, ali zasto na lijevom krilu, ako je zapravo poluspic odmah iza Dzeke? Niti ima snage da izdrzi da trci po lijevoj strani, niti je takav tip igraca, fakt da haman nikako nije ni pokrivao tu stranu, ako je to bio zadatak.
+1 ( objasnio )ne_znam_ko_sam je napisao/la:Lulic je za Lazio prosle sezone u 8 od 37 utakmica igrao beka. Za reprezentaciju se jesu on i Sejo nadopunjavali sve dok nismo dobili Kolasinca. Ali treba reci da ni u jednoj jacoj reprezentativnoj utakmici on nije igrao beka. Igrao je beka protiv Litve i Litvanije i protiv Slovacke vani. Protiv Grcke je jednu utakmicu igrao Sejo a drugu Zuka na beku. Tako da se ta prica o Lulicu na beku moze macku o rep okaciti. On moze 10-15 minuta odigrati tu poziciju ali citavu utakmicu mu povjeriti da on drzi sam tu poziciju - to ni u kom slucaju. Drugi par obuce je kad ima jos jednog igraca na koji s njim pokriva tu lijevu stranu pa onda zna ako on ide naprijed taj drugi ide nazad i obrnuto ili ukoliko se igra 3-5-2, pa igras sa 3 stopera u odbrani i imas vanjske igrace koji igraju u oba pravca, koji i kad malo zakasne - opet imaju te vanjske stopere iza sebe da im cuvaju ledja.
@ Goalgetter ( objasnio )
Možete do vijeka raspravljati o taktici protiv Nigerije..Papeta je ponekad nemoguće dokučiti.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- master1015
- Kontakt:
ljudi momak je juce odmaro ko pasa u prirodu

sead kolasinac
gle mu lice na lijevo ko neka ubica ne moze sto nece mislit koga ce sljedece porusit, nakon sto je objavio rusenje zalegao momak sandzacki i cosa jest legenda

sead kolasinac
gle mu lice na lijevo ko neka ubica ne moze sto nece mislit koga ce sljedece porusit, nakon sto je objavio rusenje zalegao momak sandzacki i cosa jest legenda
- master1015
- Kontakt:
ljudi momak je igro fenomenalno danas bolje od aoga koji se vratio iz ozljede
inace na treningu umro je neki saigrac nakon sto ga pogledo seo, dobio srcani udar

momak je legenda
inace na treningu umro je neki saigrac nakon sto ga pogledo seo, dobio srcani udar

momak je legenda
- Consigliere
- Kontakt:
Susic kaze da je psihicki labilan?master1015 je napisao/la:ljudi momak je igro fenomenalno danas bolje od aoga koji se vratio iz ozljede
momak je legenda
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Trebao si stavit i ovo da se vidi vaš Seo
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
master1015 je napisao/la: inace na treningu umro je neki saigrac nakon sto ga pogledo seo, dobio srcani udar
Koji kralj
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
safet je očekivao da će lulić obavljati ono što je mujdža obavljao cijele kvalifikacije, odnosno sam držao stranu.. sjećaš se sam formacije sa salihovićem na lijevom beku, misketom i pjanićem u sredini i zahirovićem na zadnjem veznom.. tada mujdža uopšte ne bi imao nekoga na desnom krilu već bi čitavu stranu morao sam pokrivati, što mu nije strana stvar.. to je njemu dobro polazilo za rukom jer je dobar u odbrani, no senad to teško obavlja.Goalgetter je napisao/la:Ne radi se ovdje o tome sto je Lulic igrao beka, naravno da zna igrati tu poziciju. Problem je sto ga niko nije podrzavao na toj strani, a na desnoj su igrali Mujdza i Hajrovic. Misimovic je bio planiran na lijevom krilu, ali zasto na lijevom krilu, ako je zapravo poluspic odmah iza Dzeke? Niti ima snage da izdrzi da trci po lijevoj strani, niti je takav tip igraca, fakt da haman nikako nije ni pokrivao tu stranu, ako je to bio zadatak.
- master1015
- Kontakt:
ljudi moram vam reci da ova slika ne pokazuje istinu momak je glavu (koja je dosta veca od normalno) nagnuo naprijed a ostavio ruku iza pa izgleda ko da mu je manje nego sto je ako mislite da lupam bezveze da vas podsjetim onaj kraj njega je ralf fahrmann koji je 1.96 m visok i 93 kg tezak tenk od covjeka a ima manju ruku od seaKawhi je napisao/la:

ove slike pokazuju stvarnost
Ti si meni idol majke mi mojemaster1015 je napisao/la:ljudi moram vam reci da ova slika ne pokazuje istinu momak je glavu (koja je dosta veca od normalno) nagnuo naprijed a ostavio ruku iza pa izgleda ko da mu je manje nego sto je ako mislite da lupam bezveze da vas podsjetim onaj kraj njega je ralf fahrmann koji je 1.96 m visok i 93 kg tezak tenk od covjeka a ima manju ruku od seaKawhi je napisao/la:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
http://****/1sBj4o3" onclick="window.open(this.href);return false;

I ss.ba se pridruzio zabaviNaime, Kolašinac je na svom zvaničnom Instagram profilu objavio sliku sebe i čuvara mreže Schalkea kako su nategnuli svoje bicepse, a slika jasno pokazuje da Zmaj ima razvijeniji mišić nadlaktice.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Sta, da ima strasno veliku glavu, ili da je vodonoša u Šalkeu??master1015 je napisao/la: