Mislim da po mene ne bi bilo gore kombinacijeharishp je napisao/la:Da igra u M.U ,nakon par tekmi promjenio bi sviralo
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Vidi Spahe sto je platio nekom momku da donese zastavu ArBiH da bi se slikao sa njom i tako pokupio jeftine poene. 
calcio je napisao/la:Vidi Spahe sto je platio nekom momku da donese zastavu ArBiH da bi se slikao sa njom i tako pokupio jeftine poene.
Da Safetu donesu ovu zastavu on bi se naljutio. Ali zato svrsava kad vidi petokraku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma Spahic poslije fudbalske karijere ulazi u politiku garant, steta da propadne ovakav talenat.Cartman je napisao/la:calcio je napisao/la:Vidi Spahe sto je platio nekom momku da donese zastavu ArBiH da bi se slikao sa njom i tako pokupio jeftine poene.![]()
Da Safetu donesu ovu zastavu on bi se naljutio. Ali zato svrsava kad vidi petokraku.
Mjenja Fincia ili ce Sejdu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
calcio je napisao/la:Vidi Spahe sto je platio nekom momku da donese zastavu ArBiH da bi se slikao sa njom i tako pokupio jeftine poene.
Ova slika je ofirnija od Safetove tvrdnje da je TSS zadnji vezni.
Bio je on u mornarici, dole u Dubrovniku...
Koje gov-no od covjeka, ne mogu ga ocima gledati.
Koje gov-no od covjeka, ne mogu ga ocima gledati.
1946
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Kod nas se mentalitet nikad ne mjenja, nema tu koristit mozak pa procijenit, nego Papetova ekipa protiv Spahine i to je to. Umjesto da se fino ocjeni da i jedan i drugi imaju i dobre i lose. Ljudi kao stoka, stanu iza jednog i nista drugo ne valja. Isti mentalitet sto je 90ih vladao samo sto je sad igra i fudbal a prije religija i nacionalizam. Nikad do pameti doci.
Stvarno smo stoka od naroda.
Spahic, koliko ja mogu da vidim kroz intervjue i izvjestaje o njemu, je dzubre od covjeka i kao igrac podbacio i sjebao nas je u dvije najvaznije utakmice sto smo imali (Francuska, Nigerija). Ali i sa tim jeste ipak jos uvjek nas najbolji stoper. Mozda i cak svih vremena. Igra standardno u vrlo jakom timu i vecinom je na nivou. Uvjek je dao sve od sebe za repku, igrao je i povrjeden i izbjegavao klubske obaveze radi repke.
Stvarno smo stoka od naroda.
Spahic, koliko ja mogu da vidim kroz intervjue i izvjestaje o njemu, je dzubre od covjeka i kao igrac podbacio i sjebao nas je u dvije najvaznije utakmice sto smo imali (Francuska, Nigerija). Ali i sa tim jeste ipak jos uvjek nas najbolji stoper. Mozda i cak svih vremena. Igra standardno u vrlo jakom timu i vecinom je na nivou. Uvjek je dao sve od sebe za repku, igrao je i povrjeden i izbjegavao klubske obaveze radi repke.
Nekome treba minuta, nekome dan, nekome 4 godine a neko to nikad ne može provaliti!!!Saurman je napisao/la:Lažni patrioti su najgora sorta.
Sent from Angelina's bed
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:nego Papetova ekipa protiv Spahine i to je to
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
naravno da nema, evo ja ne volim ni emira ni safeta
Sent from my Lumia 520 using Tapatalk
Znaci ziv je Spaha? Super
Imajuci u vidu kako se cesto javlja na Face-u nakon SP-a i kako nam se divno na istome obratio, a nekad je svako deset minuta "poklanjao" novi dubokoumni status, ja konto covjek rahmetli. Samo da medije objave kad je dzenaza.
Sad bi bio red da kapitensku traku da gospodinu Asmiru Begovicu ili mladom gospodinu Kolasincu pa da repka nastavi gdje je stala. Doticni naravno moze ostati dio reprezentacije i trebao bi dok se ne nade adekvatan stoper ( hajde Arslanagicu sine cekam te ko ozebo sunce) a poslije toga mu se zahvaliti.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
gdje se to obratio, il se samo po slici vidi da je ziv, samo cu reci: Živ je Spaha umro nije dok je Cartmana i kompanijesoccerfan je napisao/la:Znaci ziv je Spaha? Super![]()
Imajuci u vidu kako se cesto javlja na Face-u nakon SP-a i kako nam se divno na istome obratio, a nekad je svako deset minuta "poklanjao" novi dubokoumni status, ja konto covjek rahmetli. Samo da medije objave kad je dzenaza.
![]()
![]()
Pa po slici. Obratio se nije i kako stvari stoje u skorije vrijeme i nece. Koliko sam samo postovao ovog covjeka do pocetka prvenstva............lisander je napisao/la:gdje se to obratio, il se samo po slici vidi da je ziv, samo cu reci: Živ je Spaha umro nije dok je Cartmana i kompanijesoccerfan je napisao/la:Znaci ziv je Spaha? Super![]()
![]()
![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Re: Sv: Emir Spahić
Vjerni do groba.lisander je napisao/la:gdje se to obratio, il se samo po slici vidi da je ziv, samo cu reci: Živ je Spaha umro nije dok je Cartmana i kompanijesoccerfan je napisao/la:Znaci ziv je Spaha? Super![]()
![]()
![]()
Hvala ti kapitenu. Hvala sto postojis gazijo. Podbacio si protiv Nigerije, ali ti cuvas svetinju od Safeta. Hvala i izvini izdajnicima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
+1viKK je napisao/la:naravno da nema, evo ja ne volim ni emira ni safeta
Sent from Angelina's bed
Emir Spahic
8 minutes ago
Ne placi majko Havo,sinovi tvoji nas su ponos i i nasa zakletva.Imas ti majko Havo jos sinova.Sve dok ponosno srce Bosanca kuca ti ces imati sinova jer mi smo tvoji sinovi!!! BiH je danas ukopala jos 284 ljiljana i sehida,tuga se velika "prosula" Kozarcem,Prijedorom...Boze podari njihovim porodicama sabur i snage da izdrze bol i ceznju za najmilijima. Boze dragi molim te pomozi i nasoj braci u Palestini i zastiti ih od zla koje ih godinama ugnjetava i ponizava a na koje cijeli svijet podmuklo suti te prikriva strahote koje svakodnevno prozivljavaju.El Fatiha.

8 minutes ago
Ne placi majko Havo,sinovi tvoji nas su ponos i i nasa zakletva.Imas ti majko Havo jos sinova.Sve dok ponosno srce Bosanca kuca ti ces imati sinova jer mi smo tvoji sinovi!!! BiH je danas ukopala jos 284 ljiljana i sehida,tuga se velika "prosula" Kozarcem,Prijedorom...Boze podari njihovim porodicama sabur i snage da izdrze bol i ceznju za najmilijima. Boze dragi molim te pomozi i nasoj braci u Palestini i zastiti ih od zla koje ih godinama ugnjetava i ponizava a na koje cijeli svijet podmuklo suti te prikriva strahote koje svakodnevno prozivljavaju.El Fatiha.
Princ Bosanski, Emir Spahic. 
Trenutno korisnika/ca: denza, General505, Proximic i 25 gostiju.