Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

harishp
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la harishp » 28 feb 2010, 23:40

Ma merda je haman podosta toga u Juveu.Hase kad je god spreman on se ne stavlja ni na klupu a ne da sijedi svih 90 minuta.I jos puno tih merda.Da evropu vidite ove godine bit ce dobro.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 01 mar 2010, 00:04

Ma šampioni ste, nemojte obzirati pažnju što gubite :D
Ja neznam šta je ovom Juventusu, hajd nepobjediti Milan, Romu, Inter, ali ostale ekipe, svašta...
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 mar 2010, 00:57

Ma bit će bolje, ovo je Inter zavjeru napravio protiv njih. Sve je ovo Inter kriv... :lol:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 01 mar 2010, 12:26

moramo dovest brze igrace,ovi su spori,cim neko ima dobru kontru,mi se mucimo,i samo nas tako sacekaju i et gola
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 01 mar 2010, 12:32

to nije bilo smijesno..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 mar 2010, 12:34

GunnerS je napisao/la:Ma bit će bolje, ovo je Inter zavjeru napravio protiv njih. Sve je ovo Inter kriv... :lol:
neko te nesto pitao ?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 mar 2010, 12:56

i ja stavim keca na Juve a vi onako vratite sram vas bilo... :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 mar 2010, 13:00

Saurman je napisao/la:i ja stavim keca na Juve a vi onako vratite sram vas bilo... :D
Hoćete vi slušati BETADRIA.COM http://sportsport.ba/ino_fudbalp-32057.htm :D :D :D :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 mar 2010, 13:08

daffy je napisao/la:fuj!

merda diego!!

uvalit ga nekome za 20m i od tih para kupit beka, u prvu postavu uvrstit Giovinca i Yaga.. fuj!!

Jesam li rekao da vam trener ne valja ;)
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 01 mar 2010, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 mar 2010, 17:09

Capello na ljeto u Juventusu?

Krizi Juventusa očigledno nema kraja i pritom je izgleda nebitno je li na trenerskoj poziciji smijenjeni Ciro Ferrara ili Alberto Zaccheroni, koji je trebao biti spasitelj.

U nedjelju je Juventus pao na domaćem travnjaku od Palerma 2-0. Pokopali su ih njihov nekadašnji igrač Fabrizio Miccoli, te Hrvat Igor Budan.

Bio je to čak peti poraz Juventusa ove sezone na domaćem terenu u Seriji A, a slabije su od njih samo tri momčadi i to tri sastava sa samog dna ljestvice: Atalanta i Siena (šest) i Livorno (sedam).

Juventus je tako trenutačno na petom mjestu ljestvice, a baš im Palermo bježi dva boda u borbi za posljednje četvrto mjesto koje vodi iduće sezone u Ligu prvaka.

Zaccheroni je doveden kako bi ispunio taj cilj, no kako god završila ova sezona, gotovo je sigurno da Zaccheroni na ovom mjestu neće dočekati sljedeću. Prvi favoriti za trenera Juventusa u sljedećoj sezoni su i dalje Rafael Benitez (Liverpool) i Cesare Prandelli (Fiorentina), no Tuttosport u izdanju od ponedjeljka najavljuje drugačije, spektakularnije rješenje.

Juventus je po njihovim izvorima zagrijan za 63-godišnjeg Talijana Fabija Capella, koji je trenutačno na vrhu engleske nogometne reprezentacije. Strukture Juventusa će, navodno, pokušati vratiti Capella u Juve nakon Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

Spomenimo da je Capello u ovom klubu radio od 2004. do 2006. prije odlaska u madridski Real.

Moggi: "Calciopoli" nikada nije postojao

Luciano Moggi, bivši osramoćeni direktor Juventusa, ustvrdio je kako afera "Calciopoli" nikad nije postojala, odnosno kako je izmišljena samo kako bi se njega izbacilo iz nogometa i prekinula dominacija torinskog kluba.

Moggi, koji i dalje odrađuje kaznu zbog namještanja rezultata, zbog čega je i Juventus bio izbačen iz Serije A, smatra kako danas ima puno više kontroverzi vezanih uz suce nego u njegovo vrijeme.

- Kao što sam rekao i 2006., kad sam izbačen, nogomet u Italiji je danas postao potpuno milanski - izjavio je Moggi za Sette Gol.

- To potvrđuje da "Calciopoli" nikad nije postojao jer danas u talijanskom nogometu imamo više pogrešaka nego ikada prije. Danas imamo novi nogomet u kojem pobjeđuju oni koji najviše plaču - istaknuo je Moggi.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 01 mar 2010, 18:20

Koliko ja znam, Capello ce da vodi Englesku i u kvalifikacijama za EURO kao i sam turnir (ako se kvalifikuju :mrgreen: ) Opet u tekstu nema nikakvog citata niti bilo kakvog izvora. Zaboravi na ovo.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 mar 2010, 23:14

Trasimaco je napisao/la:Koliko ja znam, Capello ce da vodi Englesku i u kvalifikacijama za EURO kao i sam turnir (ako se kvalifikuju :mrgreen: ) Opet u tekstu nema nikakvog citata niti bilo kakvog izvora. Zaboravi na ovo.

tuttosport kume...navodno zeli karijeru u juventusu zavrsit

KURANYI DOGOVORIO PRELAZAK U
JUVENTUS?

Ako je vjerovati natpisima talijanskih medija, njemački napadač Kevin Kurany će u narednoj sezoni nositi dres Juventusa iz Torina.
Kuranyjev ugovor ističe krajem ove sezone, te se čini kako ga Schalkeov napadač ne planira produžiti. Pojedini ugledni talijanski mediji ističu kako je došlo do dogovora između Kuranyja i torinskog Juventusa, pa će Nijemac kao slobodan igrač početkom naredne sezone preći u redove Stare dame.

Podsjetimo, Kuranyi je u Schalke stigao 2005. godine iz Stuttgarta, a ove sezone je vlasnih dvanaest bundesligaških pogodaka te je drugi strijelac lige.

Ova vijest nije potvrđena niti od strane Kuranyja, niti od strane Juventusa, kao ni Schalkea. U narednim danima ćemo sigurno znati više o ovom "slučaju".

pa jel moguce :D :D kako volim samo ovog igraca...pored toga sto mi je schalke drag,kuranyi mi je jedan od najdrazih fudlbalera uopste...nek dodje :D

Juventus najbogatiji klub u Italiji

Prema najnovijem Deloitteovom "Deloitte Football Money League" izvještaju, Juventus je najbogratiji klub u Italiji.

Sa prometom od 203,2 miliona evra, Juventus je ispred intera i Milana. Tri najznačajnija kluba iz Italije se nalaze na 8, 9, i 10 mjestu liste evropskih klubova. Na listi dominira Real Madrid (petu godinu zaredom) sa preko 400 miliona. Posle Reala slijede Barcelona, Manchester United, Bayern Munchen, Arsenal, Chelsea i Liverpool.

jos da nije bilo farsopolija gdje bi nam kraj bio...zaista nevjerovatan podatak...jos jednom potvrdjuje da smo prevelik klub
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 mar 2010, 23:21

Ne znam bas da je Kuranyi neko ogromno pojacanje. Dolazi besplatno, sto je jedan veliki plus. Nije neka klasa, ali moze pomoci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 mar 2010, 23:23

omerbavarac je napisao/la:Ne znam bas da je Kuranyi neko ogromno pojacanje. Dolazi besplatno, sto je jedan veliki plus. Nije neka klasa, ali moze pomoci.

zadnjih 7 sezona davo dvocifren broj golova samo gerd muller bolji od njeg..bgm bi nam valjo itekako...a jos se spominju petrov iz citya,navodno ne racunaju vise na njeg i angel di maria iz benfice...uh...starsan igrac...kad bi ga uzeli

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 01 mar 2010, 23:29

Ma kakav Kuranyi, ima Juve takav tip igrača u Amauriju i Iaquinti
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 01 mar 2010, 23:32

ma Kuranyi bi po meni trebao da bude ta besplatna zamjena za Trezegea(ostario),da sjedi na klupi kao back up,a ako pokaze da moze vise ,eto ga u prvoj ekipi,a za ostale napadace cemo keshirat ili ako se prodaju neki od napadaca tim novcem,ozbiljno sta kupit
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 mar 2010, 23:33

sarajlija89 je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Ne znam bas da je Kuranyi neko ogromno pojacanje. Dolazi besplatno, sto je jedan veliki plus. Nije neka klasa, ali moze pomoci.

zadnjih 7 sezona davo dvocifren broj golova samo gerd muller bolji od njeg..bgm bi nam valjo itekako...a jos se spominju petrov iz citya,navodno ne racunaju vise na njeg i angel di maria iz benfice...uh...starsan igrac...kad bi ga uzeli
Kakav Petrov. Pa necete valjda kao Milan da starite ekipu. Di Maria je strasan igrac, zadnje kolo 3 gola dao.

Moze li razmjena Olic-Diego i dobijete jos nekoliko milioncica. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 01 mar 2010, 23:38

omerbavarac je napisao/la:

Kakav Petrov. Pa necete valjda kao Milan da starite ekipu. Di Maria je strasan igrac, zadnje kolo 3 gola dao.

Moze li razmjena Olic-Diego i dobijete jos nekoliko milioncica. :mrgreen: :mrgreen:
Može, vrlo rado. Olić je tip igrača koji fali Juveu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 mar 2010, 23:38

omerbavarac je napisao/la:

a ne moze :D :D nama trebaju krila i lijevo i desno....ma dobro ovo su sve spekulacije...al eto gdje ima vatre ima i dima ;) a diega ne damo sta vam je :D

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 01 mar 2010, 23:39

slika

Nemojte se ljutiti, nemam nista protiv Juvea, ipak je to po meni najveci klub na svijetu i to priznajem (jbt.52 trofeja ;) ), al ova slika mi je nesto cool
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []