Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Vedad87
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Vedad87 » 20 jul 2014, 11:26

Otpočetka mi je nakav hafifan bio..te personal matters te povreda ova povreda ona...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 20 jul 2014, 11:50

Debelo nam skripi na vanjskim pozicijama, Pasalic je super za odmoriti Gordica par minuta, ali nista vise od toga. Ajd ok i da Mitrovic pokrije jednu poziciju od 2-3, medjutim fali nam tu jedan strijelac.

Koliko vidim Dusko forsira pick igru maksimalno, jedva cekam da vidim Nurkica u takvom sistemu.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 20 jul 2014, 12:18

levat je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Mirza je i u NBA imao viška par kilograma. Uvijek je bio ugodno popunjen :D

Prošle kvalifikacija je to spominjao Aco, Mirza je odmah otišao u teretanu i trenirao, ima slika koja to i dokazuje :kralj:
http://static.klix.ba/media/images/vije ... 9.8_mn.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
To je slika od prosle godine, kad je Mirza imao onaj mali sukob s Acom oko njegove fizicke pripremljenosti. Meni on sad izgleda poprilicno spremno fizicki, nema viska kilograma, a i treba imati na umu da s ekipom trenira svega par dana. Uz to, ne vjerujem da je jucer igrao vise od 30% svojih mogucnosti. :D A to za njegovu zadnjicu, drug prije je objasnio, jednostavno je genetski takav i to ne mozes teretanom korigovati. :D

Meni je sve ovo sasvim uredu. Kada tu dodju Jusuf, Sutalo i valjda uskoci bar jedan od ovih povrijedjenih (Todic, Persic, Cooper). Nego, jucer smo svi ponovo mogli vidjeti kakav je Dusko trener. Jednostavno se kod covjeka sve zna. Kako samo time oute vodi stalozeno, bez imalo tenzija... Kvalifikacije sad i nisu toliki problem, to cemo ako Bog da proci bez ikakvih problema. Za EP dodati Djedovica i valjda jos neko od ovih mladjih odskoci. Ja mislim da bi mogli imati strasnu reprezentaciju, ukoliko svi budu zdravi i u nekoj optimalnoj formi.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 20 jul 2014, 12:37

Sta je s Milosevicem?? Bil on mogao pokriti 3 dok se Nihad ne vrati?? :think: :think:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 jul 2014, 12:38

Prosle godine je imao viska kg,jer nije trenirao dugo.Inace ko prati Mirzu zna da nikad nije imao problema niti viska sa kg.Nije on ni neki Muscle junkie al je krupan I ima ono najvaznije za košarkaša na njegovoj poziciji ima jak donji dio tjela,crnacka guzica :Pjako tesko se gurati sa njim a to smo vidjeli jucer izvukao je 7,8 faulova na taj nacin.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 20 jul 2014, 12:44

Torres_9 je napisao/la:Jel petaka karta???

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Yap petaka tribine, a parter 7 km ;)

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 20 jul 2014, 12:45

Sumnjivo je ovo sa Cooperom. Jel on dobio BH pasos? Jer je i doso' po to.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 jul 2014, 12:52

Sta je sa Zekom,zasto on ne igra..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 20 jul 2014, 12:54

harry_90 je napisao/la:Sta je sa Zekom,zasto on ne igra..

"Volim ekipu, zemlju i narod u BiH. Imao sam manji problem i doktor mi je rekao da trebam odmarati jer bi moglo biti još gore. Prvo moram misliti na moju porodicu i karijeru. Želim igrati košarku što duže i kad budem 100 posto spreman, volio bih se vratiti u košarkašku reprezentaciju BiH. Nikada se nisam odrekao reprezentacije, samo samo trebao pauzu kako bih se mogao što bolji vratiti i pomoći ekipi", napisao je Wright na Facebooku.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 20 jul 2014, 13:15

Stvarno te vanjske pozicije sada skripe,I izgleda da smo tu deficitarni obzorom na povrede.
Medjutim,opet mi to mozemo skrpit cini mi se.
Gordic ce trpit ogroman teret na playu,ali mislim da mozemo koliko toliko 2 pokriti sa sutalom I mitrovicem.
Ogroman hendikep je neigranje djedovica,I ovaj maler sa amerikancem,ali sta da radimo.
Nadati se da ce juka biti od velike pomoci,I da ce mirza biti na nivou.
Koliko mogu ponoci buza I vrabac trenutno pitanje je.njih 2 su uz juku cinili taj super trojac,ali mi se cini da malo kaskaju za jukom.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

filip13

Post Postao/la filip13 » 20 jul 2014, 13:49

http://www.klix.ba/sport/kosarka/dj-coo ... /140720035" onclick="window.open(this.href);return false;

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 20 jul 2014, 13:56

Stvarno te vanjske pozicije sada skripe,I izgleda da smo tu deficitarni obzorom na povrede.
Medjutim,opet mi to mozemo skrpit cini mi se.
Gordic ce trpit ogroman teret na playu,ali mislim da mozemo koliko toliko 2 pokriti sa sutalom I mitrovicem.
Ogroman hendikep je neigranje djedovica,I ovaj maler sa amerikancem,ali sta da radimo.
Nadati se da ce juka biti od velike pomoci,I da ce mirza biti na nivou.
Koliko mogu ponoci buza I vrabac trenutno pitanje je.njih 2 su uz juku cinili taj super trojac,ali mi se cini da malo kaskaju za jukom.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 20 jul 2014, 14:03

Da li se do pocetka kvalifikacija moze naci novi Amer ?

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 20 jul 2014, 14:11

Bassha je napisao/la:Da li se do pocetka kvalifikacija moze naci novi Amer ?
Moze

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 20 jul 2014, 14:12

JHam je napisao/la:Sta je s Milosevicem?? Bil on mogao pokriti 3 dok se Nihad ne vrati?? :think: :think:
Samo nemoj da on nesto pokriva molim te
M.Delac 2

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 jul 2014, 14:49

istina je da smo vani (pre)tanki..da je tu bar Djedovic bilo bi podnosljivo, a ne ovako nema Djedovica, nema crnca plus ostale povrede..mogli bi se krpit vani..

s druge strane mene ohrabruje sto smo unutra jako dobro pokriveni i bez recimo Todica..Stipanovic i Kikanovic kao dvije petice pokazali da mogu zajedno u petorci solidno igrati ono minuta sto ce Mirza odmarati..jos kad tu dodas u Juku, unutrasnja linija je po meni vec kompletna i korektna za EP a kamo li za ove kvalifikacije.

vani ce se morati nesto izmisliti
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 20 jul 2014, 15:15

imamo problem sa povredama
imamo problem sa naturalizovanim igracem
imamo problem na vanjskoj poziciji

jedino rjesenje koje se namece je henry domercant - ima pasos, ima sezonu iza sebe u galatasaraju i ima prijeko potrebno iskustvo...ako nista, sad nam je potreban da popuni roster. harun bi trebao da okrene broj tel i nazove ga i dovede ovamo u sarajevo da odradi dio priprema i koliko toliko preuzme teret na vanjskoj poziciji - 10min dosta!

High

Post Postao/la High » 20 jul 2014, 15:20

Bassha je napisao/la:Marko se oženio :lol:
Sreeeeno Šutalo
slika
Nek je i on zakucao. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 jul 2014, 15:21

Al i mi znamo ubost sa naturalizovanim igracima..kao sto neko rece pozvati Domercanta pa sta bude...sta je sa onim crncem Bremer tako nekako kako se ja dobro sjecam...

Sta radi Milosevic koji racku u repki ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 20 jul 2014, 15:22

Yebo ih ovaj cooper . Goni ga u pm više, pa nije naša repka ciganluk neki
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.