Glogovac je najkonstantnije odigrao prvenstvo, svaku tekmu je odigrao na vrhunskom nivou. Najmanji potrosac lopti u nasem timu, covjek jednostavno ide na sigurne poene, a ima prosjek oko 15 poena. On je buducnost BH kosarke definitivno.zizu1991 je napisao/la:Glogovac, 16pt, 7rb
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
U 20:00 strategija švrakearmin je napisao/la:Izgleda da nema prijenosa ni finala ?!![]()

znaci naredne godine u A diviziji iz ovog tima ce igrati samo Zahiragic, Alibegovic, Buza i Lulic
Ako se kako treba budu razvijala prva trojica mislim da bi mogli ostati u A diviziji
Ako se kako treba budu razvijala prva trojica mislim da bi mogli ostati u A diviziji

nema potpisa
BHT u 20:30 prenosi žrijeb SP u rukometu.juanitomaravillaa je napisao/la:U 20:00 strategija švrakearmin je napisao/la:Izgleda da nema prijenosa ni finala ?!![]()
![]()
![]()
![]()
,http://www.bhrt.ba/bhrt/kontakti/,saljite mailove ciganima..
pa ovako realno gledano je l' tebi važniji žrijeb ili finale ?armin je napisao/la:BHT u 20:30 prenosi žrijeb SP u rukometu.juanitomaravillaa je napisao/la:U 20:00 strategija švrakearmin je napisao/la:Izgleda da nema prijenosa ni finala ?!![]()
![]()
![]()
![]()
,http://www.bhrt.ba/bhrt/kontakti/,saljite mailove ciganima..
majmuni maloumni. Najgora državna televizija na svijetu

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
BHT radi snimak meča u 22:25. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Unofficialpage je napisao/la:BHT radi snimak meča u 22:25.
FTV je mogao da preuzme za SP,a da BHT uzivo prenosi u20
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Koja je svrha BHTV1, ja zaista ne znam zasto mi placamo pretplatu.. Program ocajan, zaista nemas sta pametno vidjeti ili cuti na programu..
Sto se tice mlade reprezentacije, veceras mi dobijamo Belgiju, istina, Belgija nije losa reprezentacija, ali mi smo kvalitetniji od svih barem za dvije klase.. Jedva cekam da se mladi prikljuce seniorima, tu prvenstveno mislim na Nurkica, mozda bi i Glogovca trebalo pozvati. Buza i Vrabac takodjer mogu iskoristiti trenutnu situaciju i upast u prvih 12, s obzirom na broj povreda i izostanaka u vanjskoj liniji...
Sto se tice mlade reprezentacije, veceras mi dobijamo Belgiju, istina, Belgija nije losa reprezentacija, ali mi smo kvalitetniji od svih barem za dvije klase.. Jedva cekam da se mladi prikljuce seniorima, tu prvenstveno mislim na Nurkica, mozda bi i Glogovca trebalo pozvati. Buza i Vrabac takodjer mogu iskoristiti trenutnu situaciju i upast u prvih 12, s obzirom na broj povreda i izostanaka u vanjskoj liniji...
Hajd biće u snimku, nemojte zayebavat'. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma ya, vidis jesmo li pobijedili i izgubili i onda znas hoces li gledati ili ne. Ako izgubimo koja je svrha gledanja, a ako pobijedimo onda gledas tekmu lagano bez nerviranja.zizu1991 je napisao/la:Hajd biće u snimku, nemojte zayebavat'.

Bravo za BHT, kako se samo oni brinu o nasem psiholoskom stanju.

pa logično da je bitnije gledat HISTORIJSKI ŽRIJEB RUKOMETAŠA...tekma Juke i društva nema nikakav rezultatski značaj
A.F.C. Bournemouth!
Izvlačenje kuglica je važnije od podviga ovih sjajnih momaka predvođenih Nurkićem budućim NBA igračem.rambo16 je napisao/la:pa logično da je bitnije gledat HISTORIJSKI ŽRIJEB RUKOMETAŠA...tekma Juke i društva nema nikakav rezultatski značaj
Ne mogu se složiti nikako, mogao se žrijeb na poluvremenu prikazati gledaocima naše grupe i gotovo.
Svaka čast rukometašima, ali je meni tekma važnija od promocije Katara....

Nezahvalno je poredit šta je vrijednije,ždrijeb ili finale,al svakako ima načina da se iskombinuje,imamo i 2 kanala,postoji i kombinovani prenos,svejedno nikog ne zanimaju prirodna bogatstva katra.
Nad tobom sunce najljepše sja
Utakmica ako pocinje u 8 mogli su komotno prenositi i onda se na poluvremenu ukljucit u izvlacenje, taman dok prodje ono bla bla na pocetku dok stvarno pocinje izvlacenje.
Nas javni servis je nesposoban da odradi kombinovani prijenos i tu se prica zavrsava. Naravno da je lijepo gledati izvlacenje grupa za prvo veliko takmicenje rukometasa, ali mislim da ima puno vise ljudi u BiH koji bi vise voljeli vidjeti Juku i drustvo na djelu u barem jednoj utakmici.
Idemo momci pobjedom zaokruziti ovu sjajnu sedmicu za bh kosarku.

Idemo momci pobjedom zaokruziti ovu sjajnu sedmicu za bh kosarku.

- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Nurkic: Svim televizijama u BIH!!
Želim da se zahvalim.. Jer bolji prenos ne postoji! Prije 2 godine prenos je bio. Ne znam dali bi prenosili da gubimo.. Hvala vam!!
Sram neka vas je !!!
Želim da se zahvalim.. Jer bolji prenos ne postoji! Prije 2 godine prenos je bio. Ne znam dali bi prenosili da gubimo.. Hvala vam!!
Sram neka vas je !!!
Zurio kuci da stignem da gledam tekmu, i vidi sad nema!
Oj boze drzave i televizije....
Oj boze drzave i televizije....
Bio sam juče na utakmici..Fantasticna atmosfera,puna dvorana..Momci odlično odigrali,sigurno,timski,do malo pred kraj utakmice kad su neki nabijali statistiku..Juka dominira,play Zahiragic odličan,Buza ne koristi u potpunosti svoj potencijal,ne forsira puno ali ima kvalitet,Vrabac takodjer..Sve u svemu čestitke momcima,šteta što u ovom sastavu nisu mogli igrati u A diviziji ali eto zahvaljujuci njima imamo sve selekcije u A diviziji i sigurno je da od ovih momaka imamo 4-5 budućih A reprezentativaca
Sretno momci
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 739&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 739&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Ja ovaj put necu pratiti livescore, nekako je veci uzitak gledati snimak, a ne znati rezultat utakmice. Samo se nadam da cemo ih demolirati kao i prvi put.
SRETNO MOMCI!

SRETNO MOMCI!

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.