FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
http://www.tz.de/sport/fc-bayern/fc-bay ... 14849.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Rummenigge kaze da nije siguran hocemo li dovoditi ikoga do kraja prijelaznog roka i kaze bilo bi lijepo da sacuvamo te novce od transfera Kroosa i Mandze jer imamo prilicno skupu ekipu sto se tice placa a Guardiola nadodaje da je zadovoljan ekipom i da moramo paziti da konkurencija u ekipi ne bude previse jaka.
Rummenigge kaze da nije siguran hocemo li dovoditi ikoga do kraja prijelaznog roka i kaze bilo bi lijepo da sacuvamo te novce od transfera Kroosa i Mandze jer imamo prilicno skupu ekipu sto se tice placa a Guardiola nadodaje da je zadovoljan ekipom i da moramo paziti da konkurencija u ekipi ne bude previse jaka.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Romi ponuditi 15mil € i Shaqiria za Benatiu .. A Fiorentina za Cuadrada trazi 40 mil € a Bayern im prosle godine prodao Gomeza za 15mil € u ,ime dobri odnosa trebali bi ga nam prodati za 25 mil€....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Imamo dovoljno dobar kadar da se borimo na tri fronta. Moguće da ćemo na početku sezone imati lošije rezultate radi Svjetskog prvenstva.
Samo da ne bude povreda kao prošle sezone i bićemo svima opasni u Ligi prvaka.
Pep, Javi zadnji vezni, ne stoper.
Pep, Lahm desni bek, ne zadnji vezni.
Edit:
Ne vjerujem da će Benatia doći, počele su pripreme.
Samo da ne bude povreda kao prošle sezone i bićemo svima opasni u Ligi prvaka.
Pep, Javi zadnji vezni, ne stoper.
Pep, Lahm desni bek, ne zadnji vezni.
Edit:
Ne vjerujem da će Benatia doći, počele su pripreme.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 jul 2014, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sad ce pep alabu i lahma staviti na zadnje vezneNeutral je napisao/la: Pep, Lahm desni bek, ne zadnji vezni.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ovo nema nikakve veze sa BvB-om, pa da smo im citavu ekipu kupili... Reus ukoliko ne produzi ugovor sad nekad, a cisto sumnjam da hoce (ili samo da mu otkupe izlaznu klauzulu), njega Bayern moze dovesti isto kao i svaki drugi klub za 35mliona +/- koji milioncic.OfficialAgent je napisao/la:Pep wants Marco Reus but the Bayern board told him that after signing Gotze and Lewy, Reus' signing is almost impossible
Samo je pitanje da li on zeli u Bayern. Jednom nas je odbio, ne vidim razloga zasto bi to bilo u buducnosti drugacije. No ukoliko postoji teoretska mogucnost da se on dovede, ne smije se propustiti. Ono je jednostavno zvijer od igraca!!! Kakav Vidal, Quadrado i ostali...
Stern des Südens
Thomas Muller, 24 godine, sve utakmice u dresu Bayern Munchen-a.
Bundesliga, 165 utakmice, 58 gola, 61 asistencija.
Njemački kup, 26 utakmica, 18 golova, 13 asistencija.
Liga prvaka, 58 utakmica, 21 gol, 12 asistencija.
Imamo tu još utakmice u takmičenjima gdje nije bilo mnogo meča jer je samo utakmica u pitanju.
Ukupno za Bayern, 256 utakmica, 99 gola, 87 asistenicija.
Za Elf, 55 utakmica, 22 gola, 25 asistencija.
3x prvak Njemačke, 3x njemački kup, 1x Liga prvaka, 1x Svjetsko klupsko prvenstvo, 1x Uefa super kup, 1x Svjetsko prvenstvo.
Individualno nagrade (engleski jezik):
Ima ugovor sa Bayern-om do 30.6.2019. godine.
24 godine i već legenda kluba, to ne može svako
Bundesliga, 165 utakmice, 58 gola, 61 asistencija.
Njemački kup, 26 utakmica, 18 golova, 13 asistencija.
Liga prvaka, 58 utakmica, 21 gol, 12 asistencija.
Imamo tu još utakmice u takmičenjima gdje nije bilo mnogo meča jer je samo utakmica u pitanju.
Ukupno za Bayern, 256 utakmica, 99 gola, 87 asistenicija.
Za Elf, 55 utakmica, 22 gola, 25 asistencija.
3x prvak Njemačke, 3x njemački kup, 1x Liga prvaka, 1x Svjetsko klupsko prvenstvo, 1x Uefa super kup, 1x Svjetsko prvenstvo.
Individualno nagrade (engleski jezik):
Ima ugovor sa Bayern-om do 30.6.2019. godine.
24 godine i već legenda kluba, to ne može svako
ma sledecu sezonu reus ode u bayern. ukoliko ne osvoji trofej sad a nece.
kladim se
kladim se
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Andrej je napisao/la:ma sledecu sezonu reus ode u bayern. ukoliko ne osvoji trofej sad a nece.
kladim se

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
ovih 5-6 riječi iznad su važnije od toga oćemo li još nekoga dovest,ako Pep opet bude tvrdoglav hebo ti naš fudbal...suhi je napisao/la:Neutral je napisao/la: Pep, Lahm desni bek, ne zadnji vezni.
- anelbavarac
- Kontakt:
Nema sta ovaj Cudrado je Top Player.
Gledao sam Kolumbiju, i lik me zadivio taktikom, te fudbalskim shvatanjem.
Saciri ce uvijek biti dobar, ali cini mi se da mjesta za napredak kod njega vise nema.
Ne bi mi bilo zao ovih miliona...
A pustite Kalea sta prica, cuj ostaviti pare za plate.(facepalm najveci sto postoji)
Mozemo da i ne dovedemo ikoga vise, ali necemo lagati ako kazemo da bi benatia i kvadro super sjeli u ovu ekipt, te da to ne bi bilo gomilanje igraca.
Sezona je duga, a s obzirom da treniramo puno jace nego drugi, povredice znaju biti nerijetka stvar.
Gledao sam Kolumbiju, i lik me zadivio taktikom, te fudbalskim shvatanjem.
Saciri ce uvijek biti dobar, ali cini mi se da mjesta za napredak kod njega vise nema.
Ne bi mi bilo zao ovih miliona...
A pustite Kalea sta prica, cuj ostaviti pare za plate.(facepalm najveci sto postoji)
Mozemo da i ne dovedemo ikoga vise, ali necemo lagati ako kazemo da bi benatia i kvadro super sjeli u ovu ekipt, te da to ne bi bilo gomilanje igraca.
Sezona je duga, a s obzirom da treniramo puno jace nego drugi, povredice znaju biti nerijetka stvar.
Već u septembru bi Uli mogao biti jednim dijelom slobodan. Naime postoji mogućnost da tada Uli bude slobodan tokom dana i obavlja normalan posao, a samo bi se navečer vraćao u zatvor i tamo provodio noć.
U zatvoru je Uli od početka Juna. Ako dobije ovo djelimičnu slobodu, onda je vrlo izvjesno da bi neke poslove mogao obavljati i unutar Bayerna, a moguće je da će se posvetiti poslovima samo u svojoj fabrici. Vidjet ćemo još razvoj događaja.
Samo mislim da ovo obavljanje poslova i u klubu, ne bi naravno značilo da će on obavljat odmah neke vodeće pozicije (što je naravno formalno za sada i nemoguće, a ono neformalno je druga stvar...
).
U zatvoru je Uli od početka Juna. Ako dobije ovo djelimičnu slobodu, onda je vrlo izvjesno da bi neke poslove mogao obavljati i unutar Bayerna, a moguće je da će se posvetiti poslovima samo u svojoj fabrici. Vidjet ćemo još razvoj događaja.
Samo mislim da ovo obavljanje poslova i u klubu, ne bi naravno značilo da će on obavljat odmah neke vodeće pozicije (što je naravno formalno za sada i nemoguće, a ono neformalno je druga stvar...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anelbavarac
- Kontakt:
Da je Uli bio na svojoj funkciji, Kroos nikada ne bi napustio Bayern, za prakticno smijesne pare.
Toni je veliki ljubimac Hoennesa, cak mu je i obecao 10-ku na ledjima u dogledno vrijeme ali...

Toni je veliki ljubimac Hoennesa, cak mu je i obecao 10-ku na ledjima u dogledno vrijeme ali...
Klare je napisao/la:Nema sta ovaj Cudrado je Top Player.
Na kojoj pozicij ce igrati Kolumbijacc?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Promijenio je i Uli mišljenje sigurno. Mislim da su svi u klubu oko ovakve odluke da se proda bili saglasni.anelbavarac je napisao/la:Da je Uli bio na svojoj funkciji, Kroos nikada ne bi napustio Bayern, za prakticno smijesne pare.
Na početku sam i ja mislio za Kroosa da će biti vođa nove generacije i da ću ga sada gledati kao ključnog igrača, kao predvodnika. A Kroos jeste dostigao visok nivo, ali nije postao ključni igrač i igrač bez kojeg se ne može. A još plus što se on s klubom očigledno nije identifikovao na način kao što su to činili i čine Schweini, Muller , Lahm....Isto tako ne ide nikako da jedan Neuer koji je tu 2 godine, pokazuje veću identifikaciju (osjeti se to kod njega maksimalno po potezima i ponašanju) sa Bayernom, od Kroosa koji je tu došao u omladinskom pogonu još.
Kroos je na prvenstvu uvezao par sjajnih partija, bio bitan faktor...Za tako nešto mu svaka čast. Svaka čast i za dobre partije u Bayernu, ali uvijek će mi ostati u osjećanju i one prosječne partije, nedovoljna želja, u nekim partijama kada nam se lomilo, kada je bilo bitno...
A jedna situacija je baš simptomatična za Kroosa, čovjek odigra odlično polufinale protiv Brazila, bio dobar i prije toga u partijama prije te, a onda došlo finale i Kroos bez ikakvog razmišljanja iz daljine glavom vraća loptu prema Neueru i Higuain zamalo zabija gol.....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nekad ranije sam na TV-u gledao te neke mogućnosti oko izdržavanja kazne. Tada se govorilo da ima šansu nakon izvjesnog perioda, ne manji od pola godine, da dobije tu neku djelimičnu slobodu ali se ona nije odnosila na puštanje van zatvora. Već je zatvor imao drugu zgradu, u kojoj zatvorenici imaju veće slobode. Popunjavaju vrijeme kako hoće itd. Ali vidjećemo.
Cuardado i Reus u budućnosti naslijednici Robbena i Riberya.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Šta ste se ušutili bavarci?Iščekujete transfere?Biće ba bar jedno al vrijedno 
Jel se sjecate sezona nakon SP 2006 i SP 2010
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott
Mi nismo onaj Bayern od prije tri, četiri ili 5 godina.Ljudi moji mi smo sad mašina ne zna se koji igrač je bolji!!!Sve same klase a imamo trenera instituciju! Lewa, Bernat, Cuadrado ako dođe vrh pojačanja a imamo alabu, thiaga, schweinija, martineza u vezi..najboljeg golmana, lahma,gotze-a, boatenga i robbena svjetlicu..još da se naš frenk rodi kao fenix hmm sila!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.