fcsforever je napisao/la:aaa evo užeglog aldina..pa nije moguće !!!!!!
Ja nisam nikakav Aldin ja sam Bakir

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
fcsforever je napisao/la:aaa evo užeglog aldina..pa nije moguće !!!!!!
Dao Bog da oni izvedu najjacu napadacku ekipu koju imaju protiv nas !Papalukas je napisao/la:Bolje da se molis da protiv vas opet izvedu drugu postavu a ne da ljudima zelis da se povrijede,jadno...Da hoće ta 3-ca sjebat ligamente. A ona jedna bandera iz odbrane zadnju ložu.
![]()
![]()
bakehz87 je napisao/la:fcsforever je napisao/la:aaa evo užeglog aldina..pa nije moguće !!!!!!
Ja nisam nikakav Aldin ja sam Bakir
Pa oni ce gore igrati jos defanzivnije nego ovdje, bez ambicija prema naprijed.collector je napisao/la:imam osjecaj kad bi se njima lopta prepustila, i kad bi oni vodili igru da bi se pogubili !!! klasicna igra zatvori sve prilaze i pokusaj naprijed uposliti igraca dugom loptom !!
Slavija ? Nije neki omladinski pogon Slavije ?simon je napisao/la:Fudbaleri visočke Bosne danas su odigrali pripremnu utakmicu na stadionu "Luke". Protivnik je bila ekipa Slavije, a rezultat je na kraju glasio 8:0. Alem Plakalo, bivši junior FK Sarajevo postigao je četiri gola.
ja samo kazem mozda, nije nemoguca situacija...a ne moramo ni mi nuzno preuzimati inicijativu i napadati odmah...prepustiti malo njima loptu i povremeno vrsiti presing na zadnju liniju, gdje ce oni morati stvarati prostor na terenu i samim tim ce se njihovi igraci otvarati za igru i morati malo krenuti naprijed sto samo po sebi nosi malo vise slobodnog prostora za ugrozavanje gola !! barem probati ovako nekih 15 ili 20 minuta, nama svakako trebaju 2 gola za prolaz, neovisno i da ga primimo a jedan za produzetke tako da nista nije izgubljeno i taj jedan pravi veliku razliku na terenu, tako da se i mi moramo postaviti pametno a ne samo srljati !!Evolution87 je napisao/la:Pa oni ce gore igrati jos defanzivnije nego ovdje, bez ambicija prema naprijed.collector je napisao/la:imam osjecaj kad bi se njima lopta prepustila, i kad bi oni vodili igru da bi se pogubili !!! klasicna igra zatvori sve prilaze i pokusaj naprijed uposliti igraca dugom loptom !!
U svoju avliju idi, molim te ...diplomatija je napisao/la:Pa vi niste pobijedili juniorsku ekipu ovog haugesunda, samo 4 igrača koji su igrali protiv Sarajeva nastupili u današnjoj utakmici haugesunda, ne mogu da vjerujem..
Kljuc svegaamypitar je napisao/la:Ono sto je zajebano ,je to sto nama nikako ne odgovara igra Norvezana.Znaci klasicni bunker, izbij loptu i na kontre,pa sta uradis u napadu.Kako bi nam legao Komazec, da razbije njihov bunker.Bitno je jedan zabiti ,a kasnije ce to ici lakse.Ja sam ubjeđen u nas prolaz.Samo bez srljanja i pametno.
Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, bordobijeli, Combattente87, Dadox, Djulboni, HordasFks, johntravolta123, jurisicduska, KarloIvandic, mire971, mosarajvosa83, Oerde, PingoFTW, r3m1, riki46, tuitamo, zagorski i 159 gostiju.