Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Kraj 80:67, osvojili smo turnir, svaka čast momci. 
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bez MT,Djedovica,Juke.... ali tu je Gordic
Cestitke momci
Bez MT,Djedovica,Juke.... ali tu je Gordic
Cestitke momci
Nemanja Gordić!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Dusko velicanstveni
Idemo

Idemo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Cestitke momcima za pobjedu i osvajanje turnira.
Ova utakmica mi je licila kao ono "drzimo egal do 4. cetvrtine i onda poludimo"

Ova utakmica mi je licila kao ono "drzimo egal do 4. cetvrtine i onda poludimo"
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Jeli ovaj Milosevic neki nas igrac ili Crnogorac?
Čestitke!!
Zna li iko provjereno zašto MT nije igrao!!!
Inače ja bi uz Juku priključio i Glogovca!!!
Sent from Angelina's bed
Zna li iko provjereno zašto MT nije igrao!!!
Inače ja bi uz Juku priključio i Glogovca!!!
Sent from Angelina's bed
Ma to je nasa igracinapovratakotpisanih je napisao/la:Jeli ovaj Milosevic neki nas igrac ili Crnogorac?
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Aha nije to valjda onaj Milan?rogeRF je napisao/la:Ma to je nasa igracinapovratakotpisanih je napisao/la:Jeli ovaj Milosevic neki nas igrac ili Crnogorac?
Ma jasta je, Milan MINJA Milosevic!povratakotpisanih je napisao/la:Aha nije to valjda onaj Milan?rogeRF je napisao/la:Ma to je nasa igracinapovratakotpisanih je napisao/la:Jeli ovaj Milosevic neki nas igrac ili Crnogorac?
Izdržati, to je temelj vrline!
Pa nije igrao jer dusko proba I odmara igrace.
Nije ni sutala bilo valjda zbog svadbe.
Kakav je mitrovic bio
.
Kakav je mitrovic bio
.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Pa nije igrao jer dusko proba I odmara igrace.
Kakav je mitrovic bio
.
Kakav je mitrovic bio
.
VOLIM TE ZELJO
Bravo Duško majstore...Ode i crnjo nek ide,ono malo u drugom poluvremenu što je igrao vidjelo se da nije neki igrac,imamo Gordu i Pašu koji su odlično odradili sve 3 tekme...Duško je sjajan trener,svjetska klasa podigao je našu odbranu na visok nivo..Ne treba zaboraviti da smo turnir igrali bez Đedovica i Nurkica..Uz njih dvojicu,jednog kvalitetnog Amera i ove momke imat cemo sta pokazat na EP sljedeće godine aBd..Dobili smo sjajnog sutera u Mitroviću..Kika i Pašalić standardno dobri za repku..Gajic i Stipa nedostatak kvaliteta nadoknadjuju ogromnom borbenoscu..Imamo sjajne momke i sjajnog trenera i zato nema brige
Sramota da se ovo igralo na dan zalosti fuj fuj fuj
ovo je bilo ranije isplanirano i prije nego je odredjeno da ce danas biti dan zalosti tako da se ne moze nista prigovaratironaldo99 je napisao/la:Sramota da se ovo igralo na dan zalosti fuj fuj fuj
kako je sramota da se igra humanitarni meč koji će pomoći da ljudi prežive na dan žalosti ?ronaldo99 je napisao/la:Sramota da se ovo igralo na dan zalosti fuj fuj fuj
Pa to je vjerovatno najbolja stvar koja se može raditi
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Gordic je bas mnogo napredovao. Pratim ga kroz cijelu karijeru, stasao je u sjajnog kosarkasa. Igra nevjerovatno raznovrsno, ima veliko samopouzdanje i jednostavno razumije kosarku. Jedini je razlog sto mi je pomalo zao sto Juka nije ostao u Cedeviti jos jednu sezonu. Ubijedjen sam da bi on i Gorda harali ABA ligom. Pogotovo sto su obojica doktori pick igre.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
sandiegochargers
- Kontakt:
Evo sa tekme. Stvarno mi nije jasno zasto Teletovic nije dobio ni sekunde. Valjda ce Ivanovic nekome od medija to objasniti. Sjedio sam malo iza crnogorske klupe i mogao sam cuti time-outove. Pavlicevic je svojima je.bo sve po spisku jer Gordicu nisu mogli nista.
Trice preko ruke, ulazi, asistencije iz pick and rolla, izgleda da se Gordic poslovicno nalozi protiv Crnogoraca. Utakmica u egalu tri cetvrtine i onda smo u zadnjoj ispogadjali neke suteve, odigrali pametno i dobro u odbrani i dobili smo utakmicu. Kikanovic dobar, svojom serijom poena je donio prednost, Mitrovic dvije vazne trojke, ali nevjerovatno je da Albijanic i Milosevic igraju i daju neke kljucne poene u cetvrtoj (po trojka u zadnjoj cetvrtini).
Stipanovic opet solidno mada mu fali malo osjecaja kod bacanja horoga. Napravio je u prvom potez kojeg se najbolji bekovi ne bi postidili. Krenu na ulaz, i ide na dvojicu, ne zna vise sta ce i dade perfektan pas za Albijanica na zicer.
Halilovic los, Albijanic los (iako je dao neke vazne koseve), Pasalic 1-6 za tri poena, Gajic isto los. Mitrovica su dobro markirali ali pogodio je dvije trojke. Gordic ekstra.
Trice preko ruke, ulazi, asistencije iz pick and rolla, izgleda da se Gordic poslovicno nalozi protiv Crnogoraca. Utakmica u egalu tri cetvrtine i onda smo u zadnjoj ispogadjali neke suteve, odigrali pametno i dobro u odbrani i dobili smo utakmicu. Kikanovic dobar, svojom serijom poena je donio prednost, Mitrovic dvije vazne trojke, ali nevjerovatno je da Albijanic i Milosevic igraju i daju neke kljucne poene u cetvrtoj (po trojka u zadnjoj cetvrtini).
Stipanovic opet solidno mada mu fali malo osjecaja kod bacanja horoga. Napravio je u prvom potez kojeg se najbolji bekovi ne bi postidili. Krenu na ulaz, i ide na dvojicu, ne zna vise sta ce i dade perfektan pas za Albijanica na zicer.
Halilovic los, Albijanic los (iako je dao neke vazne koseve), Pasalic 1-6 za tri poena, Gajic isto los. Mitrovica su dobro markirali ali pogodio je dvije trojke. Gordic ekstra.
Osvojili turnir, konačna tabela večeras... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.