Nadam se preokretu u zadnji momenat i da mu Monaco ponudi 20 mil po sezoni
p.s. ako je dobio ime po Bondu, onda se cita Dzejms... ali nadam se da to nama nece biti bitno u buducnosti
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Ne.franklampard8 je napisao/la:Ima li negdje zvanicna objava da je James potpisao za RMCF ?
Garfield je napisao/la:Ja ne mogu vjerovat da ima još ljudi koji se "pale" na Ozila. Pogledajte medije u Njemačkoj niko ga ne želi u prvih 11. Sigurno neće ni igrat kad se vrate Reus i Gundogan. Ozil je nevjerovatno fizički nemoćan igrač. Ja mislim da je Modrić jači nego on u duelu. Čovjek je u jednoj sezoni nevjerovatno pao u svim segmentima nogometa. On se jednostavno vuče po terenu.... Hvala bogu pa se Real na vrijeme riješio Ozila. U prošloj sezoni je Di Maria pokazao da je daleko ispred Ozila.
Da možeš vratit Ozila, bili ga vratio?suhi je napisao/la:Garfield je napisao/la:Ja ne mogu vjerovat da ima još ljudi koji se "pale" na Ozila. Pogledajte medije u Njemačkoj niko ga ne želi u prvih 11. Sigurno neće ni igrat kad se vrate Reus i Gundogan. Ozil je nevjerovatno fizički nemoćan igrač. Ja mislim da je Modrić jači nego on u duelu. Čovjek je u jednoj sezoni nevjerovatno pao u svim segmentima nogometa. On se jednostavno vuče po terenu.... Hvala bogu pa se Real na vrijeme riješio Ozila. U prošloj sezoni je Di Maria pokazao da je daleko ispred Ozila.
Kao i svim poslušnim bitchesima to vam spada u opis poslaRajaz je napisao/la:Mi ovdje podrzavamo Peru u potpunosti
Onako kazem za napadaca,posto se spominje,a nista me ne bi zacudilo.Raul_64 je napisao/la:Taman posla jos napadac.
Kad ces Isca tu gurati , Hamesa.
U biti svi na isti fazon kao Karim koji igra malo povucenije nego vecina centarfora.
Plus ce biti Baletova zamjena na desnom krilu(bolja nego Angel).
Al kako ce sredina izgledati boga pitaj![]()
Ne mogu Kroos i Modric bit pivoti , nema sanse , uz Ronalda,Hamesa i Baleta.
Sve tacno , al znas dobro da Pero zna namiriti novac.geoxx je napisao/la:Solidne sezone do 23 godine, odlicnih 5 tekmi na mundijalu i eto te u Madridu za 70 miliona. Just Pero.
i onako je benzema sve osim napadacaNišta bez BenzemeRasputin je napisao/la:rijesena dilemai onako je benzema sve osim napadaca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.