Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 20 jul 2014, 21:31

Sezona je dugaa , sezona je dugaa :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 jul 2014, 21:35

James na klupi :kafa:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 20 jul 2014, 21:37

Meni je i dalje nepotrebno pojacanje. Bale ce odraditi full pripreme, spreman, zdrav poceti sezonu, imacemo boljeg jaceg Isca i Illaramendija, Dani je u odnosu na pocetak prosle sezone drugi igrac, strasan napredak, Varane u full spremi itd. su vec pojacanja u odnosu na proslu sezonu, uz naravno dolazak Kroosa i backup napadaca.
Kroosa ocekujem u prvih 11 s Modricem i Xabijem. Hames bi mozda mogao igrati laznu devetku gdje bi imao isti posao kao Benz, igranje playmakera i otvaranje prostora za Balea i Ronalda. Uz passerske sposobnosti bolje od Benza a vjerujem da ima i dobru zavrsnicu. Jedna od varijanti mozda.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 jul 2014, 21:39

Rasputin je napisao/la:rijesena dilema slika i onako je benzema sve osim napadaca
Ne vjerujem da ce Karlo igrati tako....sa ovim trenutnim kadrom 4-3-3 je neminovnosti i totalno ofanzivni Real, nema mu druge...ili možda Pero vec sad priprema plan ekipe za narednih 5 godina, to jest neke jake izlazne transfere sljedece ljeto (Ronaldo :?: Benzema :?: )....bice ove godine i kod vas lažnih 9-tki, lažni 10-tki, svega :mrgreen:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 20 jul 2014, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 20 jul 2014, 21:39

geoxx je napisao/la:Meni je i dalje nepotrebno pojacanje. Bale ce odraditi full pripreme, spreman, zdrav poceti sezonu, imacemo boljeg jaceg Isca i Illaramendija, Dani je u odnosu na pocetak prosle sezone drugi igrac, strasan napredak, Varane u full spremi itd. su vec pojacanja u odnosu na proslu sezonu, uz naravno dolazak Kroosa i backup napadaca.
Kroosa ocekujem u prvih 11 s Modricem i Xabijem. Hames bi mozda mogao igrati laznu devetku gdje bi imao isti posao kao Benz, igranje playmakera i otvaranje prostora za Balea i Ronalda. Uz passerske sposobnosti bolje od Benza a vjerujem da ima i dobru zavrsnicu. Jedna od varijanti mozda.
Bravo

Kad je Carlo od Isca i Angela napravio odlicne sestice, od Hamesa ce napraviti najbolju laznu devetku.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Real Madrid C.F.

Post Postao/la JoseMourinho » 20 jul 2014, 21:40

Mali je masina, u portu razvaljivo u Monacu ga nisam gledo al SP razvalio...

Samo mi nije jasno gdje ce sa njim, jedino Ronalda na napadača mi pada na pamet ko logična opcija ;)

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 20 jul 2014, 21:41

Posjed, lazne devetke, desetke, šestice, odbrane .. sve vise licite na Barcelonu :kafa:

Rasputin
Kontakt:

Post Postao/la Rasputin » 20 jul 2014, 21:44

Rajaz je napisao/la:Posjed, lazne devetke, desetke, šestice, odbrane .. sve vise licite na Barcelonu :kafa:
Trba njima jos hape da postanu kao mi, pa utaja poreza, skandali s sudijama u polufinalu lige sampiona itd.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 20 jul 2014, 21:45

Kad uz BBC imas jamesa i isca ,ofazivne kombinacije su neogranicene,svaku tekmu mozes drugacije postaviti ofanzivu jer svi mogu svugdje igrati i treba dodati da su isco i james jako dobri u zavrsnici.

Isco se popravio sto se tice trcanja ,james je isto dobar po tom pitanju,bar ono sto sam ja ga ja gledao,tako da to nece biti neki problem.

Ono sto ce carlo morati poraditi je defanziva krila,oba se moraju vracati i pomagati odbrani,pogotovo bale koji je pola karijere igrao beka i nije mu to neki problem.

Sto se tice dvojca na sredini,xabi i luka su cijelu proslu sezonu igrali zadnje vezne,i luka se dobro adaptiro na tu poziciju,toni isto nije los defanzivno,tako da ne bi ni tu trebalo biti veci problema.

Sto se tice 4 3 3 ,ohladite malo sa njom,jer formacija kurcu nije valjala,imali smo x problema u njoj ,pored toga igra bila zanimljiva ko utakmica nigerija iran. Koliko joj i carlo "vjeruje" govori i to da protiv bvba ,bayerna,atletica i barce igrao 4 4 2 u key utakmicama. Vjerovatno ce je igrati kad budu toni,xabi i luka na terenu,u ostalim kombinacijama nema smisla.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 20 jul 2014, 21:47

Rajaz je napisao/la:Posjed, lazne devetke, desetke, šestice, odbrane .. sve vise licite na Barcelonu :kafa:
Mi zadnjih 5 godina igramo sa laznom devetkom.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 20 jul 2014, 21:49

suhi je napisao/la:Sto se tice 4 3 3 ,ohladite malo sa njom,jer formacija kurcu nije valjala,imali smo x problema u njoj ,pored toga igra bila zanimljiva ko utakmica nigerija iran. Koliko joj i carlo "vjeruje" govori i to da protiv bvba ,bayerna,atletica i barce igrao 4 4 2 u key utakmicama. Vjerovatno ce je igrati kad budu toni,xabi i luka na terenu,u ostalim kombinacijama nema smisla.
Sve je to na istu varijaciju.
U 4-3-3 je Angel bio blizi Xabiu , dok je protiv tih jacih ekipa igra skroz na krilu.
Kako bi se sakrio Ronaldo defanzivno(presao na napadaca) i ispomagao u odbrani.
Dok se Bale na drugoj strani vracao u odbranu regularno.

Tako da se ti odma prestani nadat da ce se u 4-2-3-1 svi vracati nazad.
Ronaldo se nije od tinedjerskih dana u Macnhesteru vracao , nece ni sa 30 godina.

A za Hamesa ne znam sta bi rekao u tom aspektu.
Nisam ni obracao paznju toliko dal se vraca u odbrani i igra u oba pravca.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 20 jul 2014, 21:56

Mozemo igrati vise formacija u zavisnosti od protivnika. 4-4-2 protiv tika-take, 4-3-3 i 4-2-3-1 protiv slabijih ekipa kada mi napadamo i razbijamo bunker.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 20 jul 2014, 22:02

Bitno da se carlo prilagodjavao tome sto je najbolje za ekipu ,isto tako vjerujem da ce se i sad prilagoditi,i da nece gusiti ni isca ni jamesa na sredini. Isco je najbolji bio na pocetku dok je igrao blize golu,isto ce biti i s hamesom.

A krila,ne moraju se vracati na bekovske pozicije,al se moraju donekle vracati i raditi nesto,a ne drkati **** uz aut liniju stalno i cekati neke lopte ko prosle god. Nek se vracaju upola kao kod Moua i nece biti problema .
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 20 jul 2014, 22:09

Sto se tice Bale-a, nece bit problem vracanje, a Ronaldo se, naravno, nece vracati. Kao sto neko prije napisa, nije se vracao prije 10 godina, nece ni sada sa 30 na ledjima.

Zato mislim da ce Coentrao pocinjat vise utakmica, jer je puno kvalitetniji u defanzivi od Marcela.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 20 jul 2014, 22:11

Mozambik je napisao/la:Mozemo igrati vise formacija u zavisnosti od protivnika. 4-4-2 protiv tika-take, 4-3-3 i 4-2-3-1 protiv slabijih ekipa kada mi napadamo i razbijamo bunker.
Tako nekako. Al valja nam sacekati kraj transfera,haj ti znaj sta je peri glavi . Najbolje bi bilo ostaviti samia i poslati llaru na posudbu. Ne mozes jos biti pametan.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 20 jul 2014, 22:17

Sreca pa imamo Carla, velikog gospodina, koji perfektno upravlja svlacionicom, a sto se tice taktike - pa covjek je Talijan. Oni u prvom razredu osnovne uce slova, a u drugom takticko postavljanje.

Kad je uspio srediti stanje u svlacionici nakon specijalnog, od Di Marie napravit jednog od najboljih veznjaka na svijetu, a od Isca, koji nije znao sta je defanziva, je napravio odlicnog igraca u oba pravca, nema sumnje da ce naci najbolja rijesenja i za Kroosa i Hamesa.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 jul 2014, 23:52

Ronaldo 17, Ramos 5,5 :crazy: Pa da je bog... :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 20 jul 2014, 23:56

Prema igrama zadnje 4 godine - realno.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 20 jul 2014, 23:59

Ramo je potpisao novi ugovor ima on vise sigurno,a Ronaldo zasluzuje i vise.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []