Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
mogu li ja koji nisam regan da pogledam tu tekmu ?
Stavit ću ti ja link kad počne, pa probajarelinho je napisao/la:mogu li ja koji nisam regan da pogledam tu tekmu ?

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ušao sam na TS ali nemam mikofona, tako da ja samo slušam. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
http://footballidentity.com/BasicWebsit ... yer=295562" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ti Link
Evo ti Link

- Unknown Genius
- Kontakt:
Jadran rutinski
Nadam se sutra da cemo se svi skupit da Genijalcima pokazemo kako se pika FID

- Unknown Genius
- Kontakt:
Jesi ti ovaj Atletico #5 i, ako jesi, zašto jedeš malu djecu?SiamoNoi je napisao/la:Jadran rutinski![]()
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Jesam
Nije to nista,prosle sezone sam znao po utakmici imat 10ak uspjesnih driblinga,10/10 

- Unknown Genius
- Kontakt:
A dobro, nemaju ovi tacklinga, ne mogu meda na beku ni jedan. Valjda adjustment poprave bar malo.SiamoNoi je napisao/la:JesamNije to nista,prosle sezone sam znao po utakmici imat 10ak uspjesnih driblinga,10/10
I pozicioniranje vama iz ESSF nije jača strana, ako vas uništavaju stalno preko istog igrača, spriječite taj low pass na njega, jer znate ako primi loptu da mu ne možete pera odbiti.
Jesmo rupa 

Ubili nas i ako smo mi imali vise od igre 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sutra imamo isto utakmicu u 21:10
Dođite po novi poraz
Dođite po novi poraz

Samo hrabro.Trebate se naucit pozicionirat,gdje se prima lopta,kako pokrit igraca da ne primi pass i slicne stvari.Zato cete trebat biti svi aktivni u ligi.Nadjite si jos ljudi,otpustite neaktivne...
Odigrajte jos koju prijateljsku ili trening utakmicu do prvenstva.
Odigrajte jos koju prijateljsku ili trening utakmicu do prvenstva.
- Evolution87
- Kontakt:
ako se po jutru dan poznaje... 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Bar vam je UDP za pohvalu. Polahko, niko nije naučio igrati FID u 2-3 utakmice, trebat će vam bar sezona da se malo uštelite. Aktivnost je najbitnija. 

Kakav sam bio ? ( s obzirom da mi je ovo prva utakmnica uz ono pola test poluvremena )BelminM23 je napisao/la:Sutra imamo isto utakmicu u 21:10
Dođite po novi poraz

I daj statistiku
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
9 nas aktivno bilo+jaUnknown Genius je napisao/la:Bar vam je UDP za pohvalu. Polahko, niko nije naučio igrati FID u 2-3 utakmice, trebat će vam bar sezona da se malo uštelite. Aktivnost je najbitnija.
Bek nam nije bio tu, al je reko da neće doći. Znači od 12 igrača je 9 došlo, stranca više ne računam

Eto statistika, a svoju pogledajte kad odete na svoj profil pa dole ispod imate 
Izgleda da ću ja morat uzet stvar u svoje ruke i napravit vam tutorial kako da primite loptu

Izgleda da ću ja morat uzet stvar u svoje ruke i napravit vam tutorial kako da primite loptu

- Unknown Genius
- Kontakt:
Mislim da je velika greška što si ti preuzeo ulogu menadžera, jer znam da si baš aktivan i da nikad ne propuštaš tekme, a valjalo bi i tvoje iskustvo na beku. Treba neko ko malo bolje razumije igru, bar na početku.BelminM23 je napisao/la:9 nas aktivno bilo+jaUnknown Genius je napisao/la:Bar vam je UDP za pohvalu. Polahko, niko nije naučio igrati FID u 2-3 utakmice, trebat će vam bar sezona da se malo uštelite. Aktivnost je najbitnija.
Bek nam nije bio tu, al je reko da neće doći. Znači od 12 igrača je 9 došlo, stranca više ne računam
Ma i meni je krivo, što sam Manager, al znam da neće niko htjet preuzet ovo i još da bude aktivan, da može formaciju promijeniti i kad treba izmjenu uraditiUnknown Genius je napisao/la: Mislim da je velika greška što si ti preuzeo ulogu menadžera, jer znam da si baš aktivan i da nikad ne propuštaš tekme, a valjalo bi i tvoje iskustvo na beku. Treba neko ko malo bolje razumije igru, bar na početku.

Ovako kada ste sami idete na kraj i primate low, a kad idete sa nekim u duel onda idete recive ball high. A prateći ovi utakmicu skonto sam da ste sve kontra radili. Lopta ide i trebate je na kraj primiti vi idete na Crveno, a kad treba u duel ići vi na kraj

Sutra na utakmicu u 21:10 taman ligaški termin, pa da vidimo idel na bolje.
edit: http://footballidentity.com/WorldAndCom ... ?id=480945" onclick="window.open(this.href);return false;
Gledajte ovih, 97% aktivnost bit će jeb eno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.