Cartman je napisao/la:Yebem ti balkanske srljankure. Odsad samo skandinavske vile, zna brat legenda dta valja. Ko da su megan fox, a ne pickaste kosovatke ili sta su vec. Fuj.
Papastathopoulos je napisao/la:Je li danas dan zalosti ?
Jest druže, to sam htio sad da spomenem. Kod nas je to iz principa izgleda.
Evo npr na ss.ba kad je bio 11 jula dan žalosti nisu objavljivali vijesti jer tobože zbog dana žalosti, a danas objavljuju, a isto je dan žalosti. Valjda one žrtve u Srebrenici imaju veću vrijednost
Vrlo hinjav pokusaj unosenja razdora medu Bosnjake.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
Papastathopoulos je napisao/la:Je li danas dan zalosti ?
Jest druže, to sam htio sad da spomenem. Kod nas je to iz principa izgleda.
Evo npr na ss.ba kad je bio 11 jula dan žalosti nisu objavljivali vijesti jer tobože zbog dana žalosti, a danas objavljuju, a isto je dan žalosti. Valjda one žrtve u Srebrenici imaju veću vrijednost
Vrlo hinjav pokusaj unosenja razdora medu Bosnjake.
nek si nam rekao.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Cartman je napisao/la:Yebem ti balkanske srljankure. Odsad samo skandinavske vile, zna brat legenda dta valja. Ko da su megan fox, a ne pickaste kosovatke ili sta su vec. Fuj.
bravo momciluko. Ja to isto kazem. Neka su i poganije one u Luxembourgu ali ove im nase mogu samo tabane lizat
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Laki drhtaj, jedan naglo prekinut san i sasvim obican dan
@gio poslao bih ti na fb ali te nema pod starim imenom (de se javi )
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
bravo momciluko. Ja to isto kazem. Neka su i poganije one u Luxembourgu ali ove im nase mogu samo tabane lizat
Neka vi cvjetate...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Neka vi cvjetate...
cast izuzecima kuknjava
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.