(i nigdje ne mogu naci vlastitu statistiku
Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
Protiv koga igramo ?
)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:Protiv koga igramo ?
(i nigdje ne mogu naci vlastitu statistiku![]()
)
Planktoni, isti su ko i mi aktivni, a slabi
Eto tvoja statistika.
Pa nisam los za prvi put 
Ma ubit cemo Boga u njima, molit ce da nisu dosli igrati
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nadam se, i kod ovih su izgleda neki početnici, kao i kod nas, ali imaju aktivnost.Otelo je napisao/la:Pa nisam los za prvi put
Nego gledam sad kod nas svi početnici osim 20ke i golmana
Ma mene je 20ke nocas zayebala.BelminM23 je napisao/la:Nadam se, i kod ovih su izgleda neki početnici, kao i kod nas, ali imaju aktivnost.Otelo je napisao/la:Pa nisam los za prvi put
Nego gledam sad kod nas svi početnici osim 20ke i golmana
Uvijek ja morao ici u kontre 'mjesto nje i bio propuh, mada nismo ni jedan gol primili kroz moju stranu.
3 preko Malika i 2 kroz sredinu
A treba nam napadac ko zaglavu, ona 17ka mi ne ulijeva povjerenje kuknjava
Otelo je napisao/la: Ma mene je 20ke nocas zayebala.
Uvijek ja morao ici u kontre 'mjesto nje i bio propuh, mada nismo ni jedan gol primili kroz moju stranu.
3 preko Malika i 2 kroz sredinu![]()
![]()
A treba nam napadac ko zaglavu, ona 17ka mi ne ulijeva povjerenje kuknjava
Ma ako ćemo realno niko ne ulijeva povjerenje
Samo napadač nam treba dobar da nešto iz kontri uradimo, jer nismo mi ekipa da imamo po 10 prilika po utakmici nego 2-3 i moramo 1 bar realizovat
I de sutra da vas dođe što više, nemojte da ja opet moram na pp svima pisat
Obranu morate uvijek imat aktivnu da mozete zaledja namjestat.Iako zapravo ne znam sta je pametnije kad imate puno pocetnika...uzdat se da svatko svoga igraca moze ispratit ili probat sa namjestanjem zaledja pa ako jedan zakaze moze opet kobno bit 
Ako tko treba kakve dodatne savjete oko treniranja,postavljanja ili neceg javite se u PM,nemojte se sramit
I ja sam davnih dana stasao uz pomoc iskusnijih usera
Ako tko treba kakve dodatne savjete oko treniranja,postavljanja ili neceg javite se u PM,nemojte se sramit
I ja sam davnih dana stasao uz pomoc iskusnijih usera
Meni neces morati slati, 95% bih trebao biti na utakmnici
Ni taktika nam nije bajna, previse se hoce kroz sredinu. Trebamo malo rasiriti, 4-1-2-1--2 a ja bih u ligi probao sa laznom devetkom pa gdje pukne da pukne
Ni taktika nam nije bajna, previse se hoce kroz sredinu. Trebamo malo rasiriti, 4-1-2-1--2 a ja bih u ligi probao sa laznom devetkom pa gdje pukne da pukne
Otelo je napisao/la:Meni neces morati slati, 95% bih trebao biti na utakmnici![]()
Ma igramo 4-5-1 i lažna devetka, a moramo igrat ko Grčka, što manje golova primimo to bolje, a gore šta uradimo uradili smo. Samo da Genijalcima uzmemo bodove, a poslije nek gubimo
Ma ja bih da igramo romb u vezi(prva 4 su veznjaci) i onda 5-6 napadaci gdje bi 6 oslobadjala mjesto da 3 ulazi ulazi sa RMF, 5 na CF-a, dok bi 4 isla na AMF-a a 2 na CMF, naravno 6 bi tu bila neki WFBelminM23 je napisao/la:Otelo je napisao/la:Meni neces morati slati, 95% bih trebao biti na utakmnici![]()
Ma igramo 4-5-1 i lažna devetka, a moramo igrat ko Grčka, što manje golova primimo to bolje, a gore šta uradimo uradili smo. Samo da Genijalcima uzmemo bodove, a poslije nek gubimo
----------1-----------
2---------------------3
----------4--------------
-----5---------------------
--------------6-----------
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jednom me prošli i dali gol, pokušao oduzet' loptu ali nemam takling, ne znam odbranu igrat. Imao sam dva loša dodavanja, prvi put sam htio dodati 8 ili 5 ne znam koji je broj bio u sredini ali dok ja kliknu ono samo prebaci na 17 ili 7.
A i drugi put ja htio move još malo i umjesto toga klikno high pass. 
Znaći sutra u 21:10, možda ću kasnit 5-10 min zbog iftara. Sporo jedem
Nadam se da ću sutra krilo igrat. 
Znaći sutra u 21:10, možda ću kasnit 5-10 min zbog iftara. Sporo jedem
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Evolution87
- Kontakt:
sta nam je sa onim bavarianom? Nema ga u zadnje vrijeme, a jedan od najboljih nam je bio. 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ne dajte se dečki. 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nisam ja mogao na tekmu večeras raja, halalite. Belmine napisao sam ti neki dan da neću moći doći 
Jesmo li to našli beka i golmana?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Evolution87
- Kontakt:
Jesmo. Otelo bek, a golman neki Mateo 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Oni ti ga puše Mateo, Mateooo, Mateooooooo!
@Otelo dobrodošao u neiskusne momke sa velikom dozom žara, borbe i želje za uspjehom
@Otelo dobrodošao u neiskusne momke sa velikom dozom žara, borbe i želje za uspjehom
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Znam reko sam ovim da nećeš doći i da si reko prije par dana, uglavnom dođi danas. Moramo dobiti i mi nekog u pripremiFaraonTM je napisao/la:Nisam ja mogao na tekmu večeras raja, halalite. Belmine napisao sam ti neki dan da neću moći doći
A ja našo jarana da nam brani, inače nekad prije je branio, ali danas nije imo sreće ovi dobro šutali
@Evolution tu je Bavarinan, kaže bio na odmoru malo uživo negdje na moru, doće sutra i bit će odsad aktivan
@Unofficial igraš krilo sutra
Auuuu sutra tekma :/BelminM23 je napisao/la:Znam reko sam ovim da nećeš doći i da si reko prije par dana, uglavnom dođi danas. Moramo dobiti i mi nekog u pripremiFaraonTM je napisao/la:Nisam ja mogao na tekmu večeras raja, halalite. Belmine napisao sam ti neki dan da neću moći doći
A ja našo jarana da nam brani, inače nekad prije je branio, ali danas nije imo sreće ovi dobro šutali
@Evolution tu je Bavarinan, kaže bio na odmoru malo uživo negdje na moru, doće sutra i bit će odsad aktivan
@Unofficial igraš krilo sutra
Imam nešto dogovoreno u pola 10, al hajde potrudit ću se da budem na tekmi bar do sredine drugog poluvremena. Mislim biću redovan na ligaškim, budite sigurni u to, samo nisam znao do sada da igramo prijateljsku sutra uopšte.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Nedavno:

Sad:

Zna FID ko je neustrašivi kapiten.

Sad:

Zna FID ko je neustrašivi kapiten.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Belmine druze, daj nam
malo smjernica nekih malih za pocetak. Npr. kako pas dati tj. oni strelicu nastimati i de mi reci da li ona crvena strelica znaci koliko brzo ce igrac potrcati i tako neke bitne stvari za pocetak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
malo smjernica nekih malih za pocetak. Npr. kako pas dati tj. oni strelicu nastimati i de mi reci da li ona crvena strelica znaci koliko brzo ce igrac potrcati i tako neke bitne stvari za pocetak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.