Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Fino ovo Ivanovic slaze. Trebace vremena i strpljenja. Ovo su pripremni mecevi i ima oscilacija i dobra utakmica i pobjeda bez Mirze. Neko ce reci, nije mi jasan ovaj Ivanovic, sto mu nije igrao Mirza...upravo je to i cilj ovih pripremnih utakmica, da se ekipa razigra i takticki i fizicki i mentalno bez Mirze...sebi ne smijemo dozvoliti da nemamo igre kad Mirzu sut stane. Ovo je dobar pokazatelj da se radi ispravno i ako nista vidim jednu novu repku u kojoj je cilj da oni koji nemaju kapaciteta napadackog, barem u odbrani ginu i tuku i rade za one koji znaju i imaju napadacki kapacitet.
-
slobodas14
- Kontakt:
Ko onda pobijedi Crnu goru kad su svi loši bili osim Kikana i Gordićasandiegochargers je napisao/la:Evo sa tekme. Stvarno mi nije jasno zasto Teletovic nije dobio ni sekunde. Valjda ce Ivanovic nekome od medija to objasniti. Sjedio sam malo iza crnogorske klupe i mogao sam cuti time-outove. Pavlicevic je svojima je.bo sve po spisku jer Gordicu nisu mogli nista.
Trice preko ruke, ulazi, asistencije iz pick and rolla, izgleda da se Gordic poslovicno nalozi protiv Crnogoraca. Utakmica u egalu tri cetvrtine i onda smo u zadnjoj ispogadjali neke suteve, odigrali pametno i dobro u odbrani i dobili smo utakmicu. Kikanovic dobar, svojom serijom poena je donio prednost, Mitrovic dvije vazne trojke, ali nevjerovatno je da Albijanic i Milosevic igraju i daju neke kljucne poene u cetvrtoj (po trojka u zadnjoj cetvrtini).
Stipanovic opet solidno mada mu fali malo osjecaja kod bacanja horoga. Napravio je u prvom potez kojeg se najbolji bekovi ne bi postidili. Krenu na ulaz, i ide na dvojicu, ne zna vise sta ce i dade perfektan pas za Albijanica na zicer.
Halilovic los, Albijanic los (iako je dao neke vazne koseve), Pasalic 1-6 za tri poena, Gajic isto los. Mitrovica su dobro markirali ali pogodio je dvije trojke. Gordic ekstra.
Pa ne može se utakmica igrati sa sedam igrača u rotaciji pa juče na kraju nisu mogli hodati
Pobjegao crnac
pa odlicna vjest
..Godinama cekam da imamo repku bez nekih crnaca,koji se preko nas prodaju mrs u p.m...Harune kada se vec boris toliko za djecu,ne dovodi vise crnce nego daj toj djeci sansu!!

- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Nije pobjegao crnac, nego povreda pete i samim tim kraj kratke bh.reprezentativne karijere. Šteta, trebat' će nam svaki igrač u rotaciji, jer se sa 7-8 igrača ozbiljna repka ne može dobiti.
Nama je Željo svetinja jedina.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
I meni ta brza naturalizacija nevjerovatno ide na neku stvar. To se moze raditi u klubu ali reprezentacija bi trebala biti iznad toga.
Re: $: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentat
kosarka je specificna i to je tako godinama unazad a vjerovatno zbog razmisljanja da ce Ameri i ostali stranci podici nivo kvaliteta prvenstava. Sad kad je kosarka napredovala na svim kontinentima i ako se zeli nastavit s progresom ne bi bilo lose da se uvedu stroziji propisi. A nama to ne bi islo u korist jer smo tu najtanji ali i ja sam za to da kad vec nisu na vrijeme rijesili crnca radije prikljuciz junioracalcio je napisao/la:I meni ta brza naturalizacija nevjerovatno ide na neku stvar. To se moze raditi u klubu ali reprezentacija bi trebala biti iznad toga.
Gospodin Glavas je ovdje da bi se slozio sa ovom konstatacijom !
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Sve dok igrači rođeni u BiH igraju za zemlje regiona kao domaći (ne naturalizovani) ja nemam apsolutno ništa protiv naturalizovanih kod nasbrazzo je napisao/la:kosarka je specificna i to je tako godinama unazad a vjerovatno zbog razmisljanja da ce Ameri i ostali stranci podici nivo kvaliteta prvenstava. Sad kad je kosarka napredovala na svim kontinentima i ako se zeli nastavit s progresom ne bi bilo lose da se uvedu stroziji propisi. A nama to ne bi islo u korist jer smo tu najtanji ali i ja sam za to da kad vec nisu na vrijeme rijesili crnca radije prikljuciz junioracalcio je napisao/la:I meni ta brza naturalizacija nevjerovatno ide na neku stvar. To se moze raditi u klubu ali reprezentacija bi trebala biti iznad toga.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ako možemo dovest crnca koji pokriva bolje šuterske pozicije od ovih što to sad rade,što da ne onda.Svima crnci igraju,to je više pravilo u košarci,crnogorci umalo da uzmu jaycee carolla,i recimo igraš protiv njih na turniru,on te zatrpa a nama sa klupe pašalić igra..
Nad tobom sunce najljepše sja
@nermine nemam ni ja nista protiv ali konkretno u ovoj situaciji ne vidim smisla da se sad ganjaju druge opcije. Mozda probati s Zecom ako on 'izradi' nema se sta dalje traziti a da ne govorim koliki bi to bio gust vidjeti potpuno 'nasu' repku. A o 'gubitku' nasih igraca a i otimanju od strane drugih nema se vise smisla zamarat..lakse je ne razmisljat o tome
It was turned around so that right looked wrong
Nije loša ideja pitati Domercanta ako ništa da mu napravimo oproštajbrazzo je napisao/la:@nermine nemam ni ja nista protiv ali konkretno u ovoj situaciji ne vidim smisla da se sad ganjaju druge opcije. Mozda probati s Zecom ako on 'izradi' nema se sta dalje traziti a da ne govorim koliki bi to bio gust vidjeti potpuno 'nasu' repku. A o 'gubitku' nasih igraca a i otimanju od strane drugih nema se vise smisla zamarat..lakse je ne razmisljat o tome
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
u kojem se ofo sci-fi filmu desilo?pinoglavi je napisao/la:crnogorci umalo da uzmu jaycee carolla
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
pozvati domercanta bi bila sjajna stvar, najsrcaniji i najkvalitetniji naturalizovani kosarkas koji je ikada nosio dres ove reprezentacije 
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Najsrcaniji pored Castlea ne moze biti nikako... 
Terry BosanacNEZALAGANJE je napisao/la:Najsrcaniji pored Castlea ne moze biti nikako...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Upravo tako!Chinaglia je napisao/la:Terry BosanacNEZALAGANJE je napisao/la:Najsrcaniji pored Castlea ne moze biti nikako...
trebalo bi terrya pozvati kao pocasnog gosta na tekmu u tuzliNEZALAGANJE je napisao/la:Upravo tako!Chinaglia je napisao/la:Terry BosanacNEZALAGANJE je napisao/la:Najsrcaniji pored Castlea ne moze biti nikako...![]()
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
a dobro terry je star, mislio sam na ove koji su jos u mogucnosti da igraju 
druže, ovo ti je odlična idejaKK_Bosna je napisao/la:trebalo bi terrya pozvati kao pocasnog gosta na tekmu u tuzli
jooooj kako bi Mejdan zagrmio: Terry Booooosanac !!!!!!!!!
šta će nam Domercant? ni'e se vala prošle sezone naigrao u Galati a i prestar je
A.F.C. Bournemouth!
pa hajd nadji boljeg i da je voljan da igra u ovako kratkom periodu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.