Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Gspodin Glavas je ovdje........... 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
mandraX je napisao/la:Emir Spahic
8 minutes ago
Ne placi majko Havo,sinovi tvoji nas su ponos i i nasa zakletva.Imas ti majko Havo jos sinova.Sve dok ponosno srce Bosanca kuca ti ces imati sinova jer mi smo tvoji sinovi!!! BiH je danas ukopala jos 284 ljiljana i sehida,tuga se velika "prosula" Kozarcem,Prijedorom...Boze podari njihovim porodicama sabur i snage da izdrze bol i ceznju za najmilijima. Boze dragi molim te pomozi i nasoj braci u Palestini i zastiti ih od zla koje ih godinama ugnjetava i ponizava a na koje cijeli svijet podmuklo suti te prikriva strahote koje svakodnevno prozivljavaju.El Fatiha.
Aferim Emir.
Da ti dragi Allah primi dovu.
Amin Ja Rabi!
- JackTheStripper
- Kontakt:
Batko je napisao/la:A gdje su izjave poslije Nigerije?Belmin6 je napisao/la:Teško vama kad ste takvog mišljenja.
Poslije Emenikea?
Njegove blamaže?
Gdje su izjave poslije SPa?
Kakav je to kapiten koji se nije izvinuo ili obratio naciji??? Svaki kapiten je poslije SPa dao izjavu, mnogi su se i izvinjavali naciji a on se oglašava samo kad se mogu pokupiti jeftini poeni oko genocida?
Vrlo transparentno i nisko od njega, on je nogometaš i od nega se očekuju izjave oko nogometa, siti smo vise izjava oko genocida...
Sent from Angelina's bed
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
U čemu je problem sa ovom izjavom.
Čovjek koji javno izražava svoj stav. Jel ga se pljuje zbog onog što je rekao ili zato što je uopšte rekao.
I to sve u trenutku dok se na raznim drugim temamam plače zbog igrača kojima je ova zemlja rezervna od rezervne opcije.
Imao je Emri i mnogo lakših i ugodnijih načina da se dodvori javnosti.
Aferim Spaha...
Čovjek koji javno izražava svoj stav. Jel ga se pljuje zbog onog što je rekao ili zato što je uopšte rekao.
I to sve u trenutku dok se na raznim drugim temamam plače zbog igrača kojima je ova zemlja rezervna od rezervne opcije.
Imao je Emri i mnogo lakših i ugodnijih načina da se dodvori javnosti.
Aferim Spaha...
Nije ovo nikakva izjava, ovo je copy/paste tekst koji kruži internetom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Batko je napisao/la:A gdje su izjave poslije Nigerije?Belmin6 je napisao/la:Teško vama kad ste takvog mišljenja.
Poslije Emenikea?
Njegove blamaže?
Kakav je to kapiten koji se nije izvinuo ili obratio naciji??? Svaki kapiten je poslije SPa dao izjavu, mnogi su se i izvinjavali naciji a on se oglašava samo kad se mogu pokupiti jeftini poeni oko genocida?
Vrlo transparentno i nisko od njega, on je nogometaš i od nega se očekuju izjave oko nogometa, siti smo vise izjava oko genocida...
Sent from Angelina's bed
o kakvoj blamazi pises?
jedini koji se blamirao na tekmi sa nigerijom je bio safet susic.
ako si ti sit izjava oko genocida, ne citaj vesti o genocidu.
pricu o genocidu mozes da cenzurises u vlastitoj kuci.
Nije bitno uopšte. Spaha je javno stao iza teksta.......to se i očekuje od javnih ličnosti,da imaju stav, jer drugi u njih gledaju da bi ih slijedili....Virtu4l je napisao/la:Nije ovo nikakva izjava, ovo je copy/paste tekst koji kruži internetom.
Meni su ti fb statusi najveća glupost, počne da kruži jedan te isti text i to se copy-paste. Nema to nikakvog značenja više. I ovaj dio mi je malo degutantan: "imaš ti majko havo još sinova" :/
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Emir Spahić
Neka neka sta galamis, ne kontaš ni ti ni onaj iznad tebe..... SIT sam izjava Spahica oko genocida... On je nogometaš i nigdje se nije oglasio povodom SPa, u zadnje vrijeme mu je skoro svako oglašavanje jeftino skupljanje poena!!! On mi nece vise pričati o tome i sit sam tih njegovih priča hoću da čujem sto je igrao ko qrac protiv Nigerije, on je bio kapiten i dužan je to reci!!!cole-ch je napisao/la:Batko je napisao/la:A gdje su izjave poslije Nigerije?Belmin6 je napisao/la:Teško vama kad ste takvog mišljenja.
Poslije Emenikea?
Njegove blamaže?
Sent from Angelina's bed
o kakvoj blamazi pises?
jedini koji se blamirao na tekmi sa nigerijom je bio safet susic.
ako si ti sit izjava oko genocida, ne citaj vesti o genocidu.
pricu o genocidu mozes da cenzurises u vlastitoj kuci.
Ja sam izgubio dosta genocidom tako da me ne treba niko ovdje trpati neke rijeci u usta, jasno je valjda sada sta sam mislio a uostalom ovo je sportski forum!!!
Sent from Angelina's bed
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Upravu je Batko, skuplja poene na ovim tužnim danima, baca narodu prašinu u oči jer svi znaju da su nam 11 juli i 20 juli bolna tačka i pokušava se na tom izvući , nebil' narod što prije zaboravio utakmicu protiv Nigerije.
A on i dalje šuti i nema hrabrosti stat pred taj narod i makar da se izvine , jer je bio ubjedljivo najlošiji na toj utakmici, sve više imam osjećaj da je prodao tu utakmicu , ali kome god kažeš to svi govore da sam lud, opet kad pogledam njegova dodavanja mozda i nisam toliko lud .
A on i dalje šuti i nema hrabrosti stat pred taj narod i makar da se izvine , jer je bio ubjedljivo najlošiji na toj utakmici, sve više imam osjećaj da je prodao tu utakmicu , ali kome god kažeš to svi govore da sam lud, opet kad pogledam njegova dodavanja mozda i nisam toliko lud .
Sta kaže Cole, pape davao lopte u noge Nigerijcima. Oglasi se kapetanu. Izvini se.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Consigliere
- Kontakt:
Treba neke stvari ipak razdvojiti... 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
samozeljo1987 je napisao/la:Upravu je Batko, skuplja poene na ovim tužnim danima, baca narodu prašinu u oči jer svi znaju da su nam 11 juli i 20 juli bolna tačka i pokušava se na tom izvući , nebil' narod što prije zaboravio utakmicu protiv Nigerije.
Kad se neki usude tražiti povišicu plate za Iran, zašto spaha nebi preskočio intervju?
Još da ga da čovjeku koji ga je prethodno izrafalo psovkama ko mevlid mecima onomad onu ambasadu u sarajevu.
Čovjek je rekao šta misli o tim novinarima javno, tako da je suvišan bilo kakav komentar.
Ti nisi lud..malo si priglup.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Pomješao si ga sa Batkom. On je malo tamo, malo vamo.Virtu4l je napisao/la:Ti sačekaj još malo, da vidiš koji će vjetar na kraju biti jači, pa ćeš se onda po običaju prikloniti istom
Ontopic: Aferim kapitenu, ljudino bosanska.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Mati ti glupa seljačino..
Isto kao i političari baca prašinu narodu u oči, koristi se raznim metodama da prekrije svoje folove, a svi su vidili kakav je bio.
I džaba što je takav opet ga narod diže u nebesa,a tom' se narodu nije ni izvinuo za svoju očajnu partiju.
Tako i političari pokradoše jadan narod a taj isti narod ih bira na izborima iz godine u godinu ..
Isto kao i političari baca prašinu narodu u oči, koristi se raznim metodama da prekrije svoje folove, a svi su vidili kakav je bio.
I džaba što je takav opet ga narod diže u nebesa,a tom' se narodu nije ni izvinuo za svoju očajnu partiju.
Tako i političari pokradoše jadan narod a taj isti narod ih bira na izborima iz godine u godinu ..
Kome se Papke izvinuo za svoje marifetluke, i kriminal? Još je zahtjevao povećanje plate i novi ugovor.samozeljo1987 je napisao/la:Mati ti glupa seljačino..
DRUG NEBI TI PUNCA
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Nije nikom što je najgore, ali nije ni ovaj kao kapiten jednog kolektiva, njemu narod najviše vjeruje pa tek ostalim, i tu nije polozio test nikako..bagrcavi je napisao/la:Kome se Papke izvinuo za svoje marifetluke, i kriminal? Još je zahtjevao povećanje plate i novi ugovor.samozeljo1987 je napisao/la:Mati ti glupa seljačino..
Spahić se ne treba izvinjavat, Spahić treba da ode
Ma jašta, i Džeko sa njim..ta će nam..ima ko igrat.lisander je napisao/la:Spahić se ne treba izvinjavat, Spahić treba da ode
Neka ostane Miske, vidit može li Rahima pomoć.
Treba dovest Konjića u "stručni štab", njegovi komentari sa klupe će mnoge natjerat na veći angažman na treninzima kako bi se domogli zelenog terena.
Još kada dodamo celebrity zvjezde iz HNL-a..i onog koji će sve to izmješati sa klupe..jašta..neka idu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Miješaš kruške i jabuke. Tema je Emir Spahić. Džeko, Misimović, Rahimić i Konjić nemaju veze sa ovim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.