i?soxx je napisao/la:Citam forum traviana, sta sam pisao 2009 i tako tih godina
Vidim na temi EPL-a sam raspravljao sa "Faraon iz visokog" gdje ide titula.![]()
Sad jel to ovaj vas ne znam ali velike su sanse.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
A.F.C. Bournemouth!
No club has offered for Balotelli according to he's agent.Head je napisao/la:Hajde Ballonja.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Ozymandias
- Kontakt:
Hocel bit sta od Samketa ? Nesto se stisalo pravo a neki kazu sluzbeno u ponedjeljak nas igrac.
Spanish media suggests that Real Madrid have agreed a £19.8m fee with Arsenal for the transfer of Sami Khedira. [Metro]
oficijalni imal šta??
preuzeto s CaughtOffside,toliko o tome 

Schneiderlin to snub Arsenal for Spurs
dete kreten

Znači Ospina došao ha
Još jedna pozicija popunjena
Još DMF.
Al kad nešto razmislim ja bi istog dovodio samo ako bi isključivo prodao Artetu, jer bi se u protivnom Kokelan potpuno gušio što stvarno ne vidim razlog zašto bi to radili kad momak ima potencijal i sviđa mi se njegova igra

Još jedna pozicija popunjena

Još DMF.
Al kad nešto razmislim ja bi istog dovodio samo ako bi isključivo prodao Artetu, jer bi se u protivnom Kokelan potpuno gušio što stvarno ne vidim razlog zašto bi to radili kad momak ima potencijal i sviđa mi se njegova igra
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Arsenal told up front cash will get them William Carvalho
Arsenal will have to pay the full £24million fee up front if they want to land Manchester United target William Carvalho this summer.
Reports from Portugal on Sunday morning claimed the Gunners had a bid of that price knocked back, but now the Telegraph are reporting that the Emirates Stadium club have been told they must pay more up front.
Negotiations possible
The report claims Arsenal’s bid was rejected because it was submitted with the proposition that the money be paid paid in two installments. However, it was indicated that Sporting Lisbon may be ready to talk if the fee was made up front for a player who has previously been linked with Manchester United.
Reports that the Old Trafford club were very keen on the 22-year-old were most prolific while David Moyes was in charge, but his sacking and the subsequent appointment of Louis van Gaal has seen most attention turn towards the possibility of them landing Arturo Vidal.
Both Vidal and Carvalho are combative defensive midfielders, though have mobility and a good range of passing. This is an area both teams have to address this summer in the transfer window.
The Telegraph report also claims that Carvalho has a £35million release clause in his contract, but that Sporting may be willing to be bargained down if the price is right and the payment options are suitable.
Demanding Arsenal pay a large chunk of the deal up front is because, the report says, the Portuguese club only own 60 per cent of the player’s rights and want as much as they can get up front.
It claims that Arsenal have been long-term admirers of the Portugal international and making a move for him this summer could give a hint at the future of Mikel Arteta. The Spaniard is now 32 and has started to look vulnerable when exposed on the break in front of the back four.
Forward planning
He has become an important member of Wenger’s first team, but it would not be a huge surprise if the Gunners boss saw this as his final season at Emirates Stadium. Bringing Carvalho in now and giving him a season to settle in and get to know the club and Premier League better would be a shrewd move.

Arsenal will have to pay the full £24million fee up front if they want to land Manchester United target William Carvalho this summer.
Reports from Portugal on Sunday morning claimed the Gunners had a bid of that price knocked back, but now the Telegraph are reporting that the Emirates Stadium club have been told they must pay more up front.
Negotiations possible
The report claims Arsenal’s bid was rejected because it was submitted with the proposition that the money be paid paid in two installments. However, it was indicated that Sporting Lisbon may be ready to talk if the fee was made up front for a player who has previously been linked with Manchester United.
Reports that the Old Trafford club were very keen on the 22-year-old were most prolific while David Moyes was in charge, but his sacking and the subsequent appointment of Louis van Gaal has seen most attention turn towards the possibility of them landing Arturo Vidal.
Both Vidal and Carvalho are combative defensive midfielders, though have mobility and a good range of passing. This is an area both teams have to address this summer in the transfer window.
The Telegraph report also claims that Carvalho has a £35million release clause in his contract, but that Sporting may be willing to be bargained down if the price is right and the payment options are suitable.
Demanding Arsenal pay a large chunk of the deal up front is because, the report says, the Portuguese club only own 60 per cent of the player’s rights and want as much as they can get up front.
It claims that Arsenal have been long-term admirers of the Portugal international and making a move for him this summer could give a hint at the future of Mikel Arteta. The Spaniard is now 32 and has started to look vulnerable when exposed on the break in front of the back four.
Forward planning
He has become an important member of Wenger’s first team, but it would not be a huge surprise if the Gunners boss saw this as his final season at Emirates Stadium. Bringing Carvalho in now and giving him a season to settle in and get to know the club and Premier League better would be a shrewd move.

u po teksta slučajno mi zapade za oko both carvalho and vidal are def. midfielders i nisam ni čitao ništa više.
Majku mu po kakvoj logici je Vidal defanzivni vezni, jel ta pozicija izgubila pojam i značenje il šta
Majku mu po kakvoj logici je Vidal defanzivni vezni, jel ta pozicija izgubila pojam i značenje il šta

po istoj onoj kojoj je je i khedira dmfnedim93 je napisao/la:u po teksta slučajno mi zapade za oko both carvalho and vidal are def. midfielders i nisam ni čitao ništa više.

khedira je nekad glumio dmfa koliko me pamćenje služi, dok je sad na svjetskom igrao polušpica u onoj formaciji, malo malo pa zabije golSeaman je napisao/la:po istoj onoj kojoj je je i khedira dmfnedim93 je napisao/la:u po teksta slučajno mi zapade za oko both carvalho and vidal are def. midfielders i nisam ni čitao ništa više.
Majku mu po kakvoj logici je Vidal defanzivni vezni, jel ta pozicija izgubila pojam i značenje il štaviše box to box veznjaci

Khedira je fizicki dominantan. To je ono sto nama treba u prvom redu. A u drugom redu nam treba nasljednica Sagnine zenske. Pored Sanchezove, Khedira bi nas pojacao Lenom Gercke #true
- HighburyHigh
- Kontakt:
Mijesaju box to box sa DM-om. Vidal je bez dvojbe odlican igrac, i ja sam siguran da iako je box to box da bi se poprilicno dobro uklopio u danasnji Wengerov sistem, Wenger je covjek koji obozava takve igrace, i sam je priznao to. Sad opet, ono sto Arsenalu najvise treba je cisti DM, Ramsey odlicno radi ulogu box to boxa, nadam se ove sezone kao i proslu, samo bez povreda.nedim93 je napisao/la:u po teksta slučajno mi zapade za oko both carvalho and vidal are def. midfielders i nisam ni čitao ništa više.
Sto se tice mladog Carvalha, definitivno momak sa velikim potencijalom. Pratio sam par tekmi Sportinga cisto da vidim oko cega je toliko hype, i u skoro svakoj od njih je bio odlican, stijena, veoma jak u defanzivi, uz to primjetio sam da voli duge lopte poprilicno. Mada ta liga se ne moze sigurno porediti sa Engleskom, koja je miljama ispred, stoga se dovodi u pitanje ta monstruozna cijena. Da li vrijedi te novce ? Niposto. Precijenjuju ga dosta, takvi klubovi ako izbace jednog veceg talenta, stave uz njega monstruoznu cijenu, koja u vecini slucajeva ne vrijedi. Max do 15ak mil bi bilo vrijedno dati za talenta, koji je jos mlad i nedokazan za vece stvari.
Victoria Concordia Crescit.
Real ako potpise Jamesa (a to je 99% gotova stvar) onda bi transfer Khedire bio sve izvjesniji. Potrosili su dosta kesa i ovaj prijelazni rok i treba im barem malo zarade. Ostat ce jedino dilema oko Khedirine plate i izgleda da tu i jeste problem. Znamo da mi nismo klub koji daje astronomske plate igracima, a na Khediri je da li ce to prihvatiti ili ne.
Sto se tice Ospine, to bi bio jako dobar posao. Za 3 miliona uzeti takvog golmana je prava stvar. U tom slucaju bi imali 2 golmana koji su ako nista jednaki po kvaliteti i sigurno da bi jedan drugom bili motivacija za bolji rad, sto je u interesu ekipe.
Sto se tice Ospine, to bi bio jako dobar posao. Za 3 miliona uzeti takvog golmana je prava stvar. U tom slucaju bi imali 2 golmana koji su ako nista jednaki po kvaliteti i sigurno da bi jedan drugom bili motivacija za bolji rad, sto je u interesu ekipe.
- JoseMourinho
- Kontakt:
al bas se mjesa i to konstantno, po njihovoj logici onda je i Ramsey kod vas zadnji vezni ako su Vidal i Khedira (obojca zadnji vezni po natpisima za Arsenal i Man Utd)...HighburyHigh je napisao/la:Mijesaju box to box sa DM-om. Vidal je bez dvojbe odlican igrac, i ja sam siguran da iako je box to box da bi se poprilicno dobro uklopio u danasnji Wengerov sistem, Wenger je covjek koji obozava takve igrace, i sam je priznao to. Sad opet, ono sto Arsenalu najvise treba je cisti DM, Ramsey odlicno radi ulogu box to boxa, nadam se ove sezone kao i proslu, samo bez povreda.nedim93 je napisao/la:u po teksta slučajno mi zapade za oko both carvalho and vidal are def. midfielders i nisam ni čitao ništa više.
Sto se tice mladog Carvalha, definitivno momak sa velikim potencijalom. Pratio sam par tekmi Sportinga cisto da vidim oko cega je toliko hype, i u skoro svakoj od njih je bio odlican, stijena, veoma jak u defanzivi, uz to primjetio sam da voli duge lopte poprilicno. Mada ta liga se ne moze sigurno porediti sa Engleskom, koja je miljama ispred, stoga se dovodi u pitanje ta monstruozna cijena. Da li vrijedi te novce ? Niposto. Precijenjuju ga dosta, takvi klubovi ako izbace jednog veceg talenta, stave uz njega monstruoznu cijenu, koja u vecini slucajeva ne vrijedi. Max do 15ak mil bi bilo vrijedno dati za talenta, koji je jos mlad i nedokazan za vece stvari.
s druge strane Carvalho jeste zadnji vezni pravi, mali je zvijer al 45 je previse, al jbg neda ga sporting bar za sada a i na trzistu je opcenito slabo zadnjih veznih dobrih

Pa ne bas,prodajom di marie real ce biti na pozitivnoj 0suhakrpa je napisao/la:Real ako potpise Jamesa (a to je 99% gotova stvar) onda bi transfer Khedire bio sve izvjesniji. Potrosili su dosta kesa i ovaj prijelazni rok i treba im barem malo zarade.

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
nema pozitivne nule kad su pare u pitanjusuhi je napisao/la:Pa ne bas,prodajom di marie real ce biti na pozitivnoj 0suhakrpa je napisao/la:Real ako potpise Jamesa (a to je 99% gotova stvar) onda bi transfer Khedire bio sve izvjesniji. Potrosili su dosta kesa i ovaj prijelazni rok i treba im barem malo zarade.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.