Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mozak
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la mozak » 21 jul 2014, 01:20

Virtu4l je napisao/la:Miješaš kruške i jabuke. Tema je Emir Spahić. Džeko, Misimović, Rahimić i Konjić nemaju veze sa ovim.
:stop: ..znači , ovi iz HNL-a imaju :njanjanja:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jul 2014, 01:22

:facepalm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 21 jul 2014, 01:27

Javio se klošar patriota iz bunkera da kupuje narod na način na kojim bi mu i političari pozavidjeli.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 21 jul 2014, 01:31

mujezin je napisao/la:Javio se klošar patriota iz bunkera da kupuje narod na način na kojim bi mu i političari pozavidjeli.
..a ti se našo javljat iz mihraba.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 21 jul 2014, 01:48

hahahh...bas gledam objavu i isto pomislih. Ocito nisam jedini.

I nije mi jasno sta ovaj prica o parama tj. novom ugovoru Susica, kad se dobro zna ko je vodio kolo i trazio unaprijed dogovor o isplati premija ako prođemo grupu.

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 21 jul 2014, 02:10

mozak je napisao/la:
mujezin je napisao/la:Javio se klošar patriota iz bunkera da kupuje narod na način na kojim bi mu i političari pozavidjeli.
..a ti se našo javljat iz mihraba.
:clap: :mrgreen:
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 21 jul 2014, 02:16

Koliko je ovaj covjek puta izasao krvave glave sa terena isao je glavom gdje mnogi nebi smjeli nogom,pa kad se povrijedi na utakmicu i kad mu se pruzi pomoc od strane doktora gdje mu govore da treba izaci iz igre,ali on odbija i nastavlja igrat sto se kaze "sa jednog nogom".Pa kad su ga nasli u nesvijesti u svlacionici u Genku,gdje je covjek skoro umro koliko se je borio za sveti dres,i doktori preporucuju mu da ne igra jer nebi bilo dobro za njega,ali naravno Emir Spahic to odbija i izlazi na teren i gine na toj utakmici gdje je bio najbolji igrac.Ali ne nasa raja to sve zaboravlja i pljuje po jednom od najboljih igraca u historiji reprezentacije.Bilo je tu po imenima boljih i poznatijih igraca ali niko od njih nije ginuo za sveti dres kao Emir Spahic.EMIRE SPAHICU,kapitenu nas hvala ti za sve :bow:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 21 jul 2014, 02:25

Koliko smeca na ovoj temi...
shandrlike-tandrlike

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 jul 2014, 02:41

Belmin6 je napisao/la:Kako vas nije stid ovo pisati ? Covjek daje podršku ljudima, sad ni to ne valja.

Neka vas je stid i sram, željeli bi sve okrenuti protiv Emira.

E nece moci.
A što te to druže čudi?

Da nije napisao ništa, našao bi se neki Batko il' neko sličan da pokrene lavinu sa svojim komentarom kako Spaha nije napisao ništa, nije se sjetio, kakav je to patriota, kabadahija i slično tome. Mislim ono, ofirno jbg.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 21 jul 2014, 05:45

Ova i Papetova tema grme :) Ovo sto cu napisati je naravno moje misljenje i sa istim se ne morate sloziti. Sto se tice privatnog patriotizma ( ovdje mislim na patriotizam van fudbalskog terena) za Spahu see stvarno moze reci da je ljudina. Mnogo puta je pomogao BiH, mnogo dao u dobrotvorne svrhe, uvijek bio tu kad je trebalo ( sjetite se dzenaze rahmetli Krajisnicima). Tako je i ovaj Facebook status koji je on postavio u mojim ocima za pohvalu jer on je ipak javna licnost i na ovaj nacin skrece paznju na ono lose sto nas je snaslo nazalost i daje javnu podrsku ljudima koji su u ratu izgubili sve sto su imali. Meni licno je to pozitivno i zato mu svaka cast. Eh sad na terenu je to druga prica. Spaha se borio za Bosnu, mnogo puta nas je spasavao nesrece, mnogo nam je sretnih trenutaka donio kao kapiten ove reprezentacije. Medutim zadnjih pa eto par godina zaista se vidi da je ofalio i da to nije onaj Spaha kojeg znamo i poznajemo. Ima i dobrih trenutaka, ma sta dobrih odlicnih, ali zna zabrljati momacki i meni vise jednostavno ne izgleda kao neko na koga se mozemo osloniti. Problem je u tome sto trenutno i nemamo bas neku plahu zamjenu za njega tako da ja jedva cekam da vidim malog Arslanagica na djelu i ako se pokaze da on i Bico mogu zajedno cuvati nasu zadnju liniju ( mladi su, perspektivni, Bico je borben siguran sam da je i Arslanagic tako da ne vidim razlog zasto nebi funkcionisali) Emiru se lijepo zahvaliti za sve sto je do sad napravio i jednostavno reci da je doslo vrijeme za neke nove klince. Ja ga nebi zadrzao na klupi kao zamjenu jer covjek je tolike godine kapiten i starter tako da bi se vjerovatno osjecao ponizen i to je razumljivo. Nigerije sto se tice, da grozno je odigrao. Bilo je to i zbog taktike jer je fakticki pokrivao dvije pozicije (hvala Safete jos jednom :plac: ) ali opet i sa onakvom taktikom od njega kao kapitena sam ocekivao vise. Ja sam mu nekako najvise zamjerio ovo nakon SP jer njegova duznost kao kapitena je da se obrati naciji, zahvali se za podrsku jer bilo je Boga mi ljudi koji su se u debele kredite uvalili da odu u Brazil i podrze repku. Da kaze jednostavno pokusali smo, nije islo dalje, nadam se da ce naredne kvalifikacije biti bolje i da ce nasa ekipa biti jos jaca i bolja. Eto to je sve sto sam ja ocekivao. Nije se morao izvinjavati sto se mene tice, nije morao ni kontaktirati sa medijama(znamo svi da u nasoj dragoj BiH mozemo dobre novinare prebrojati na prste jedne ruke tako da razumijem i to) , mogao je i ovako preko Facea. A ono kapak. Ni A. Mene sto se tice to nije kapiten. Nisu se ni ostali kao ni selektor nesto pretrgli posebno ali bar su nesto rekli. On kao kapiten-nista. E to me boli. Nego Emire hvala ti. Tu traku predaj ili Begovicu ili mladom Kolasincu i idemo dalje u nove pobjede. Iskoristi covjece cinjenicu da postoji bar nekolicina ljudi koja te jos uvijek respektuje i odi ko covjek. Ne stavljaj se u situaciju da moras odlaziti ko hinja. :kafa:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jul 2014, 10:47

soccerfan je napisao/la:mnogo dao u dobrotvorne svrhe
Izgleda da sam nešto propustio,,,?
Voli te tvoje Sarajevo.

Tulln1
Kontakt:

Post Postao/la Tulln1 » 21 jul 2014, 10:53

Pacenici sjashite spahi susicu i ostali sa grbace

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 21 jul 2014, 11:01

soccerfan je napisao/la:Znaci ziv je Spaha? Super :kafa: :kafa: Imajuci u vidu kako se cesto javlja na Face-u nakon SP-a i kako nam se divno na istome obratio, a nekad je svako deset minuta "poklanjao" novi dubokoumni status, ja konto covjek rahmetli. Samo da medije objave kad je dzenaza. :yawn: :kafa: :kafa: Sad bi bio red da kapitensku traku da gospodinu Asmiru Begovicu ili mladom gospodinu Kolasincu pa da repka nastavi gdje je stala. Doticni naravno moze ostati dio reprezentacije i trebao bi dok se ne nade adekvatan stoper ( hajde Arslanagicu sine cekam te ko ozebo sunce) a poslije toga mu se zahvaliti. :wave: :wave: :wave:
tako je , kapitensku traku treba dati kolasincu, ili eventualno arslanagicu. a moze i visci kad smo vec kod toga. a spaha, dzeko i slicni nam i ne trebaju, moze mali susic igrati i odbrambenog ako treba.

a u "doticnog" su se kleli, a sada nakon 1-2 losije utakmice nam vise nije potreban. eben smo mi narod... :D
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 21 jul 2014, 11:07

bubreg je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:Znaci ziv je Spaha? Super :kafa: :kafa: Imajuci u vidu kako se cesto javlja na Face-u nakon SP-a i kako nam se divno na istome obratio, a nekad je svako deset minuta "poklanjao" novi dubokoumni status, ja konto covjek rahmetli. Samo da medije objave kad je dzenaza. :yawn: :kafa: :kafa: Sad bi bio red da kapitensku traku da gospodinu Asmiru Begovicu ili mladom gospodinu Kolasincu pa da repka nastavi gdje je stala. Doticni naravno moze ostati dio reprezentacije i trebao bi dok se ne nade adekvatan stoper ( hajde Arslanagicu sine cekam te ko ozebo sunce) a poslije toga mu se zahvaliti. :wave: :wave: :wave:
tako je , kapitensku traku treba dati kolasincu, ili eventualno arslanagicu. a moze i visci kad smo vec kod toga. a spaha, dzeko i slicni nam i ne trebaju, moze mali susic igrati i odbrambenog ako treba.

a u "doticnog" su se kleli, a sada nakon 1-2 losije utakmice nam vise nije potreban. eben smo mi narod... :D
Višća bi bio dobar izbor za kapitena :thumbup:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jul 2014, 11:29

Asmir Begović naravno, ali kako dati traku Asmiru, a da se Edin ne uvrijedi, to je pitanje svih pitanja :hmmmmm:
Voli te tvoje Sarajevo.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 21 jul 2014, 11:37

Virtu4l je napisao/la:Asmir Begović naravno, ali kako dati traku Asmiru, a da se Edin ne uvrijedi, to je pitanje svih pitanja :hmmmmm:
Sad ću ozbijno da odgovorim. Kapitena treba da bira selektor, ili da bira ili da pronađe način kako da se kapiten izabere.

Ovdje ljudi preferiraju Begovića kao kapitena, pri tome niko nema uvida u to kakavi su odnosi između Begovića i igrača, koliko Begović uopšte to želi, koga bi Asmir za kapitena i slično. To bi trebao da zna selektor. I da ima dobar razlog zašto nekog bira za kapitena a nekog ne bira.

Dakle, odgovorio bih, ne bi trebalo da bude problem za Džeku da Asmir bude kapiten a ne on. Ako je razlog dobar. I ako mu se taj razlog objasni.

Samo ja još nisam vidio argumentovan razlog da bude Asmir a ne Edin. Osim ličnih preferencija.A to baš i nije neki argument

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 21 jul 2014, 11:53

Ako se Spahic nogira ne vidim problem da Edin bude i kapiten. Edin je dobar momak, igrac koji nije propustio nijednu utakmicu reprezentacije. Mislim da je jedini u svijetu koji je odigrao svaku utakmicu reprezentacije, bila to prijateljska ili kvalifikaciona, najbolji igrac BiH i sigurno igrac koji ima najvise postovanja i uticaja u ekipi.
Dakle odstraniti parazita iz reprezentacije ( spahica) i ako treba dati traku Dzeki i nema probema.
1946

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 jul 2014, 11:59

Raspravljate o tome ko je novi kapiten a znate da su sanse da Spahic propusti sljedece kvalifikacije i Euro - 0%

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 jul 2014, 12:03

gost je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Asmir Begović naravno, ali kako dati traku Asmiru, a da se Edin ne uvrijedi, to je pitanje svih pitanja :hmmmmm:
Sad ću ozbijno da odgovorim. Kapitena treba da bira selektor, ili da bira ili da pronađe način kako da se kapiten izabere.

Ovdje ljudi preferiraju Begovića kao kapitena, pri tome niko nema uvida u to kakavi su odnosi između Begovića i igrača, koliko Begović uopšte to želi, koga bi Asmir za kapitena i slično. To bi trebao da zna selektor. I da ima dobar razlog zašto nekog bira za kapitena a nekog ne bira.

Dakle, odgovorio bih, ne bi trebalo da bude problem za Džeku da Asmir bude kapiten a ne on. Ako je razlog dobar. I ako mu se taj razlog objasni.

Samo ja još nisam vidio argumentovan razlog da bude Asmir a ne Edin. Osim ličnih preferencija.A to baš i nije neki argument
Begovic je rodjeni vodja , ima pondus vodje, svjesnost sta u kom trentku uraditi, kada praviti pritisak na sudije i protvnike i to dozirati... ulogu vodje u timu nije jos preuzeo (osim onda kada nam je iblo najpotrebnije u Slovackoj u poluvremenu) .. cim dobije traku kapitena vidjet cete kako se pravi kapiten ponasa . . Onda ce tek da dirigira , covjek je profesionac i pravi mangup i frajer ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 21 jul 2014, 12:07

kimbo je napisao/la:
Begovic je rodjeni vodja , ima pondus vodje, svjesnost sta u kom trentku uraditi, kada praviti pritisak na sudije i protvnike i to dozirati... ulogu vodje u timu nije jos preuzeo (osim onda kada nam je iblo najpotrebnije u Slovackoj u poluvremenu) .. cim dobije traku kapitena vidjet cete kako se pravi kapiten ponasa . . Onda ce tek da dirigira , covjek je profesionac i pravi mangup i frajer ..
I to bi ti kao selektor rekao, recimo,Edinu Džeki i očekivao od njega da se ne naljuti :mrgreen: ....

hmm....dobar argument, nema šta.....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, hansbosna i 35 gostiju.