jovanovic sadasnji trener igokeAdmir_Sa je napisao/la:partizanovi centri stagniraju otkako im je otišao neki trener, a vujosevic je uvijek znao sa bekovima, tako da buzi ne bi bilo loše da ode u partizan
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
on 80% ne ide u partizanLotus je napisao/la:Za Buzu su to sve glasine i to one najtise..Jer ovaj je roster ionako tanak jos kad bi im dodao Buzu(igraca koji jos nije igrao ozbiljnu kosarku) bio bi jos tanji..Vidim da se vise prica o dolasku Dangubica i Murica i sto bi bilo logicnije jer oni imaju ABA ligasko iskustvo i mislim da su dosta korisniji od Buze u ovom trenutku..
Jos jedan minus za prelazak njega u Partizan je ovo zadnje saopstenje Duleta u kojem je napao i Raskovica inace Buzinog menadzera zbog uzimanja velikog procenta od transfera Bogdanovica.
A Partizan bi bio pun pogodak za Buzu ako bi nekim slucajem nekad preso..Tu se radi maksimalno ozbiljno svaki dan,a to Buzi i treba plus zna se kakav je Dule trener.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
HAHAHAHAAHAHAHAGarfield je napisao/la:Potencijalni reprezentativac - BESIM SERBECIC
Momak nastupa za NK Zvijezdu Gradacac. Redovan je reprezentativac već 2 godine. Ima 16 godina, nastupao je za pionirsku i kadetsku repku. Siguran sam da pravilnim radom i razvojom može postati novi Spahic.

Sta ti je ljudino

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Jedina poveznica Buze i Partizana je Aleksandar Rašković, njegov menadžer... Poznato je da Miško Ražnatović i Dule nisu u baš najboljim poslovima, i Rašković je tu fino uskočio. On je finansirao otkup ugovora Bogdana Bogdanovića iz Žitko bakseta u Partizan prije tri godine, a ove sezone je imao garancije da će Bogdan imati neograničenu minutažu i ulogu u ekipi, kao i ranije dogovoren veliki procenat (daleko veći od redovnog menadžerskog) od dalje prodaje.kokuz je napisao/la:ne vjerujem da će Buza htjeti u Srbiju..
U ovom novom dobu kada domaći klubovi nemaju novca, takvi dilovi sa menadžerima su sve češći način poslovanja. Ako se ne varam, Rašković je usko povezan sa ljudima iz Sparsa, tako da ova opcija sa Buzom možda nije izmišljotina.
kobe24- Ako bolje pratis Partizan znas da je ovaj isti Bogdanovic do prije 2 sezone kad je bio u godinama kao Salic sjedio na klupi i igrao po 2 minute a sad je jedan od najboljih igraca europe, tako ce isto biti i sa Salicem oni jednostavno znaju napravit igraca dokazali su to bezbroj puta. Partizan je najbolji klub na ovim prostorima
upravo na bazi ovoga se i pominje buza, a isitim kanalom je otisao salic bez odstete, a to je zato sto raskovic navodno sufinansira Spars-eNemanja86 je napisao/la:Jedina poveznica Buze i Partizana je Aleksandar Rašković, njegov menadžer... Poznato je da Miško Ražnatović i Dule nisu u baš najboljim poslovima, i Rašković je tu fino uskočio. On je finansirao otkup ugovora Bogdana Bogdanovića iz Žitko bakseta u Partizan prije tri godine, a ove sezone je imao garancije da će Bogdan imati neograničenu minutažu i ulogu u ekipi, kao i ranije dogovoren veliki procenat (daleko veći od redovnog menadžerskog) od dalje prodaje.kokuz je napisao/la:ne vjerujem da će Buza htjeti u Srbiju..
U ovom novom dobu kada domaći klubovi nemaju novca, takvi dilovi sa menadžerima su sve češći način poslovanja. Ako se ne varam, Rašković je usko povezan sa ljudima iz Sparsa, tako da ova opcija sa Buzom možda nije izmišljotina.
meni je samo vazno da se buza makne od trbica i dobije trenera u ovome najosjetljivijem periodu
Bizii6
salic je poprilicna sirovina i zbog toga se cesto vujosevic obrusavao na njega
za Šalića je donekle i očekivano zbog izbora reprezentacije, ali ovo za Buzu bi ipak bilo iznenađenje. Ja sam čitao da je on nešto sređivao sa turskim klubovima, pa mi je zbog toga još veća enigma ovo što se priča...
Sve ja to znam i sve to stoji, ali ako Partizan u narednu sezonu udje s tim rosterom, ne gine im borba za opstanak. Bez obzira na finansijsku krizu, ja opet vjerujem da ce oni pokupiti barem ono igraca sto vrijedi u Srbiji (prvenstveno mislim na Megu i Radnicki), jer je svima veliki motiv igrati za jedan takav klub.nerminh74 je napisao/la: recimo da su glasine tacne
ovo je za sada trenutni roster partizana
Tepic, Dalo
Milosavljevic(?), Aranitovic
?, Andric
?, Bezbradica
Milutinov, Gagic, Salic
znaci da na 3 i nemaju nesto, a koliko citam dovodice jednog, maksimalno 2 stranca
i kako im je na 4 najpotrebniji igrac, onda bi trojku mogao pokriti buza
u tom slucaju djelio bi minutazu sa andricem sto bi znacilo nekih 15-tak zagarantovanih minuta u ABA i Eurocupu
u tom slucaju nebi bilo lose
ali opet covijek ne moze biti pametan
@Lotus, slazem se ja, strasan klub, ali bi Buzi odgovarao mozda za neke 2 godine. Dobro bi i sad doslo kad bi on imao zagarantovanih 15 minuta, ali ja prosto ne vjerujem da ce Partizan uci s rosterom koji je Nermin gore naveo.
@Bizii6, pratim druze, samo nije svako Bogdanovic, a i ne mozes se voditi istom logikom za igrace koji igraju totalno razlicite pozicije.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
kobe, sa parama od bogdanovica plaćeni su dogovanja prema vecini igraca, a jos su duzni gore navedenim igracimakobe24 je napisao/la:Sve ja to znam i sve to stoji, ali ako Partizan u narednu sezonu udje s tim rosterom, ne gine im borba za opstanak. Bez obzira na finansijsku krizu, ja opet vjerujem da ce oni pokupiti barem ono igraca sto vrijedi u Srbiji (prvenstveno mislim na Megu i Radnicki), jer je svima veliki motiv igrati za jedan takav klub.nerminh74 je napisao/la: recimo da su glasine tacne
ovo je za sada trenutni roster partizana
Tepic, Dalo
Milosavljevic(?), Aranitovic
?, Andric
?, Bezbradica
Milutinov, Gagic, Salic
znaci da na 3 i nemaju nesto, a koliko citam dovodice jednog, maksimalno 2 stranca
i kako im je na 4 najpotrebniji igrac, onda bi trojku mogao pokriti buza
u tom slucaju djelio bi minutazu sa andricem sto bi znacilo nekih 15-tak zagarantovanih minuta u ABA i Eurocupu
u tom slucaju nebi bilo lose
ali opet covijek ne moze biti pametan
@Lotus, slazem se ja, strasan klub, ali bi Buzi odgovarao mozda za neke 2 godine. Dobro bi i sad doslo kad bi on imao zagarantovanih 15 minuta, ali ja prosto ne vjerujem da ce Partizan uci s rosterom koji je Nermin gore naveo.
@Bizii6, pratim druze, samo nije svako Bogdanovic, a i ne mozes se voditi istom logikom za igrace koji igraju totalno razlicite pozicije.
Partizan nema novca, zato se nije prijavio ni za EL, a na ovaj roster sa dobro 4 (mislim da se skoro sve pare cuvaju za nju) ovo ce opet biti respektabilan klub za ABA i za solidan plasman u Eurocupu
mozda dovedu jos kojeg domaceg, ali sve u svemu ako ne budu mogli dovesti dangubica pokusati ce Buzu
Re: Odg: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci
Suada je savjetovao Menso da ide za CG jer ga tadašnji selektor Marković nije gotivio.xavi26 je napisao/la:prije dva-tri dana sam citao intervju sa starijim sehovicem gdje on kaze da su mogli igrati i za BiH, ali da je sasvim normalno da igraju za reprezentaciju zemlje u kojoj su rodjeni, i takvu odluku sasvim sigurno treba postovati..edinjo-bih je napisao/la:i da naravno da su i braca sehovici bili nanokupljanju nase reprezentacije, ali i njih nismo uspjeli da zadrzimo...
ma ja, kao da se prica na tome zavesava, tad smo izgubili i naseg tad najjaceg kadeta (edina alispahica - bio sa vrecom, gordicem i kikanovicem stub nase kadetske repke), jednostavno ga vise nisu zvali a slovenci ga onda doveli fino sebi... i moglo bi se ovjde nabrajati i nabrajati!
Sead otišao za burazom. To je istina oko brace Sehovic.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
ja njih nisam krivio, nisu oni krivi nego mi! zato mi i jeste toliko krivo...
Juniori U18 igraju u cetvrtak prvu utakmicu prvenstva protiv Grcke.
U dvije pripremne utakmice sa Crnom Gorom izgubili smo jednom deset jednom dvadeset razlike,neno je govorio da smo otisli bez Polutka,Karahodzica i Aleksica koji u povrijedjeni..
Jos dvije pripremne utakmice smo igrali sa Hrvatskom,al ne znam rezultate tih utakmica,al ne vjerujem da smo dobro prosli jer je Hrvatska razbila Crnu Goru trideset razlike tako da..
U dvije pripremne utakmice sa Crnom Gorom izgubili smo jednom deset jednom dvadeset razlike,neno je govorio da smo otisli bez Polutka,Karahodzica i Aleksica koji u povrijedjeni..
Jos dvije pripremne utakmice smo igrali sa Hrvatskom,al ne znam rezultate tih utakmica,al ne vjerujem da smo dobro prosli jer je Hrvatska razbila Crnu Goru trideset razlike tako da..
Re: $: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci
Kakve su sanse da Dejan Todorovic ipak zaigra za nas?
Mislim da bi mozda trebali, ako ne zeli da igra za nas, odbiti Srbiju i ne dati papire pa kad nas mogu handrit svi redom onda mozemo i mi biti bezobrazni bar jedanput.
Gospodin Glavas je ovdje da bi se slozio sa ovom konstatacijom !
Mislim da bi mozda trebali, ako ne zeli da igra za nas, odbiti Srbiju i ne dati papire pa kad nas mogu handrit svi redom onda mozemo i mi biti bezobrazni bar jedanput.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
bio je sve sredio sa Fenerom, al su mu tražili da ako dođe njima uzme turski pasoš što je on odbio.Nemanja86 je napisao/la:za Šalića je donekle i očekivano zbog izbora reprezentacije, ali ovo za Buzu bi ipak bilo iznenađenje. Ja sam čitao da je on nešto sređivao sa turskim klubovima, pa mi je zbog toga još veća enigma ovo što se priča...
A, mislim da Buza u Srbiji, nema šanse.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Ne razumijem kakvu mi korist imamo od toga da on ne igra za Srbiju ako vec momak nece da igra za nasbrazzo je napisao/la:Kakve su sanse da Dejan Todorovic ipak zaigra za nas?

nemam direktan info, ali sam prilično povezan sa košarkaškim radnicima u MG i mogu gotovo sigurno reći - nema šanse!brazzo je napisao/la:Kakve su sanse da Dejan Todorovic ipak zaigra za nas?
S druge strane, BiH nema interes da buši Todorovića jer koliko sam upućen, Srbija s druge strane neće praviti probleme Kenanu Karahodžiću da igra za BiH.
@kobe- izbacio je Partizan i mnogo centara znamo da je Pekovic se razvio u Partizanu. Jarane mnogo su jaki sto se tice razvoja igraca tacno znaju kako i sta dok vecina ostalih trazi odma efikasnost ali eto pred momkom je fina buducnost ako bude iso stepenicu po stepenicu a ne za parama
@mirza znam da bi ispao kolatetalna steta ali dosta je vise bilo duplih arsina i popustanja.. jeste i vise nego nefer drzati bilo koga u poziciji da je zaledjen ali isto to rade finci Emiru. Ali evo sto rece @nemanja ako je istina onda ova trampa za Karahodzica dovodi sve ovo u drugu dimenziju . A o Salicu se trudim da ne mislim
It was turned around so that right looked wrong
I Drazen Petrovic je karijeru poceo u Sibeniku, koji je u to vrijeme bio dobar za mlade igrace, a dobro znamo gdje je on kasnije igrao...Bizii6 je napisao/la:@kobe- izbacio je Partizan i mnogo centara znamo da je Pekovic se razvio u Partizanu. Jarane mnogo su jaki sto se tice razvoja igraca tacno znaju kako i sta dok vecina ostalih trazi odma efikasnost ali eto pred momkom je fina buducnost ako bude iso stepenicu po stepenicu a ne za parama

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Pekovic je došao u Partizan kao već djelomično formiran igrač poslje nastupa za mlađe kategorija SCG i iz atlasa + tada je sa njim radio specijalista za centre JovanovićBizii6 je napisao/la:@kobe- izbacio je Partizan i mnogo centara znamo da je Pekovic se razvio u Partizanu. Jarane mnogo su jaki sto se tice razvoja igraca tacno znaju kako i sta dok vecina ostalih trazi odma efikasnost ali eto pred momkom je fina buducnost ako bude iso stepenicu po stepenicu a ne za parama
Trenutno korisnika/ca: GG3, Gogs, TripleThreat i 24 gosta.