masteRofPoker je napisao/la:Belmine druze, daj nam
malo smjernica nekih malih za pocetak. Npr. kako pas dati tj. oni strelicu nastimati i de mi reci da li ona crvena strelica znaci koliko brzo ce igrac potrcati i tako neke bitne stvari za pocetak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pas brate znaš dati ... Samo ideš pass low/high i usmjeriš strelicu onu prema igraču . Logično zbog manje vrijednosti skilla pass , ta strelica neće uvijek ići ondje gdje si je usmjerio , već će skrenuti negdje ,a nekad i neće .
Kad ideš pass high , tj u ovom slučaju :
Crveni dio strelice označava gdje je lopta na najvišoj visini , žuti dio , negdje između , a ovaj kraj strelice obojan u neku nijansu plave , označava mjesto gdje lopta pada na tlo .
Eh sad , ako malo razmislite , logično ako ta lopta putuje tako , i blizu mjesta gdje pada ste vi i protivnički igrač ; ako vi idete da primite loptu na kraju tj gdje pada na tlo , a protivnik ide na mjesto gdje lopta počinje da pada tj. na prelazu sa crvene i žute , on će je bez problema uzeti , jer nema nikakvog duela , sam je prima tu . A opet ako i vi i on idete na taj prelaz C-Ž imaćete duel za loptu i uzeće je onaj koji ima jače skilove za duel igru ( naravno opet ne u svakom slučaju ) .
Što se tiče momentuma , ja bih vam to najbolje opisao uz pomoć ovog primjera. Znači pokušajte izići vani i trčati ravno u jednom smjeru ... Eh sad odjednom se sjetite zaboravili ste pare kući i da morate nazad . Krenete trčati u drugom smjeru ali nećete moći odmah trčati u punoj brzini dok ne ubrzate i u tom smjeru . Isto tako je i sa momentumom . Dakle ona mala strelica , tanka , označava smjer u kojem se krećete , trčite , i nakon nje imate onu "debelu " crvenu strelicu koja ozačava gdje se namjeravate kretati idući potez . Ako se namjeravate kretati u istom pravcu kao i do sada , ona tanka strelica će vam idući put biti duža , ali ako se predomislite pa se počnete kretati nazad , tanka strelica će vam biti jako mala ...
Valjda ste me shvatili malo tj. nadam se da sam uspio dočarati nekako