Browser igra: Football identity

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

BelminM23
Kontakt:

Re: Browser igra: Football identity

Post Postao/la BelminM23 » 21 jul 2014, 12:22

masteRofPoker je napisao/la:Belmine druze, daj nam
malo smjernica nekih malih za pocetak. Npr. kako pas dati tj. oni strelicu nastimati i de mi reci da li ona crvena strelica znaci koliko brzo ce igrac potrcati i tako neke bitne stvari za pocetak.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Da ta crvena strelica ti je momentum, a dole na dnu imaš postotka kakav hoćeš da ti bude.

Npr ako ti su strelicu stavio naprijed skroz do kraja onda sljedeci potez ako lopta bude išla iza tebe ili ti htjedneš ići nazad nećeš moći vratit se, imat ćeš samo one pola crtice dok u napad kad budeš išo bit će ti produžena.

Izgleda da ću sve ja u svoje ruke morat uze, pa vam napraviti kakav Tutorial haha

Inače od svih naših igrača ovu igru su samo igrali bavarian i mateo, al naučit ćete i vi samo nemojte mi odustati nakon prvih poraza.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 21 jul 2014, 12:37

Nešto sam vam zezno oko ovog Timskog Treninga, promijenio sam ga da bude u srijedu i stavio da bude u 20:55, ali zbog te neke vremenske razlike pomjeren je na 21:55, al vratit ću ga ja kad mognem na 20:55, do srijede sigurno neće biti promjena. Uglavnom ako hoćete da Trenirate na Timskom Treningu 3 skila, taj dan nemojte indivudualno trenirati, nego u 21:55 pa do 22:25 samo kliknete na Next Team Training i gotovo ;)

3nemy_
Kontakt:

Post Postao/la 3nemy_ » 21 jul 2014, 12:41

A de mi reci kad ce se mjenjati ime lige ili ce ostati ime Serbia ?
BHUNITED CS COMMUNITY
BHUnited-CS.Info

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 21 jul 2014, 13:00

3nemy_ je napisao/la:A de mi reci kad ce se mjenjati ime lige ili ce ostati ime Serbia ?
Zastavuca će ostati ista 100%, a ime lige bi se trebalo promijeniti u Adriatic League, valjda do početka lige, tj 23eg ;)

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 21 jul 2014, 13:29

masteRofPoker je napisao/la:Belmine druze, daj nam
malo smjernica nekih malih za pocetak. Npr. kako pas dati tj. oni strelicu nastimati i de mi reci da li ona crvena strelica znaci koliko brzo ce igrac potrcati i tako neke bitne stvari za pocetak.

Pas brate znaš dati ... Samo ideš pass low/high i usmjeriš strelicu onu prema igraču . Logično zbog manje vrijednosti skilla pass , ta strelica neće uvijek ići ondje gdje si je usmjerio , već će skrenuti negdje ,a nekad i neće .
Kad ideš pass high , tj u ovom slučaju :
slika

Crveni dio strelice označava gdje je lopta na najvišoj visini , žuti dio , negdje između , a ovaj kraj strelice obojan u neku nijansu plave , označava mjesto gdje lopta pada na tlo .
Eh sad , ako malo razmislite , logično ako ta lopta putuje tako , i blizu mjesta gdje pada ste vi i protivnički igrač ; ako vi idete da primite loptu na kraju tj gdje pada na tlo , a protivnik ide na mjesto gdje lopta počinje da pada tj. na prelazu sa crvene i žute , on će je bez problema uzeti , jer nema nikakvog duela , sam je prima tu . A opet ako i vi i on idete na taj prelaz C-Ž imaćete duel za loptu i uzeće je onaj koji ima jače skilove za duel igru ( naravno opet ne u svakom slučaju ) .

Što se tiče momentuma , ja bih vam to najbolje opisao uz pomoć ovog primjera. Znači pokušajte izići vani i trčati ravno u jednom smjeru ... Eh sad odjednom se sjetite zaboravili ste pare kući i da morate nazad . Krenete trčati u drugom smjeru ali nećete moći odmah trčati u punoj brzini dok ne ubrzate i u tom smjeru . Isto tako je i sa momentumom . Dakle ona mala strelica , tanka , označava smjer u kojem se krećete , trčite , i nakon nje imate onu "debelu " crvenu strelicu koja ozačava gdje se namjeravate kretati idući potez . Ako se namjeravate kretati u istom pravcu kao i do sada , ona tanka strelica će vam idući put biti duža , ali ako se predomislite pa se počnete kretati nazad , tanka strelica će vam biti jako mala ...

Valjda ste me shvatili malo tj. nadam se da sam uspio dočarati nekako :)

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 21 jul 2014, 13:36

Evo vam i ovo za low pass, to sam vam jučer pis'o na igri i objašnjavo na TS, Valjda sad skontate :D

Low pass ili kratko dodavanje ili pas po zemlji je jedan od tri načina dodavanja lopte. Koristi se u situacijama kada između vas i vašeg suigrača nema protivnika na putanji lopte. Slanjem ovog pasa kretanje je kraće u odnosu na visoke pasove. Ovaj pas se može presjeći bilo gdje osim u prvoj četvrtini gdje protivnik može samo blokirati. To znači da možete poslati pas kroz protivnika ako je on vrlo blizu a sam pas dovoljne dužine. Ukoliko je pas kratak i spor, postoji mogućnost da će protivnički igrač koji se nađe u blizini igrača kome šaljete loptu ući u duel i eventualno oduzeti loptu. Low pass predstavlja osnovu i vrlo je bitno dobro savladati tehniku ​​odigravanja.

slika

Kao što se vidi na gornjoj slici, pas je prilično kratak. U ovoj situaciji, najvjerojatnije će opciju za prijem lopte imati i najbliži igrač u bijelom i najliži igrač u crvenom. Tada dolazi do duela odnosno borbe za loptu gdje presuđuju vaši skilovi ali i sreća.

slika

Ovo je mnogo bolji izbor. Kada ovako "zategnete" pas, igrač u bijelom može primiti loptu na pola strelice dok se protivnik, da tako kažem, izbacuje iz igre, a vaš suigrač ima čistu loptu.

Već je rečeno da se pas po zemlji može presjeći bilo gdje. Ipak na prvoj trećini pasa, igrač ne može primiti loptu već samo probati blokirati. Ovo je još jedna prednost pasa po zemlji jer se može poslati "kroz" protivničkog igrača.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 jul 2014, 13:43

Potvrditite dolazak na utakmnicu, nemoj da nas samo troje gra :roll:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 21 jul 2014, 13:45

Otelo je napisao/la:Potvrditite dolazak na utakmnicu, nemoj da nas samo troje gra :roll:
Ma doće njih dosta, al govorio sam ja njima da uvijek tamo idu da se prijave za utakmicu, da čisto znam koga da stavim, a koga ne...

Dakle ko ne zna kako se prijavit nek ide na Charachter pa pokraj Next Match ima Sign Up :)

Večeras uigravanje za Genijalce :D

21:10 utakmica.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 jul 2014, 13:53

Nadam se :P

A sta oznacava ovaj rejting pored ?

Meni je sad 45 a jucer je bio 21 :roll:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 21 jul 2014, 14:26

Otelo je napisao/la:Nadam se :P

U biti ništa :)

Samo jedna preporuka za sve vas koji puno trčite bezpotrebe, nekad kliknite NO ACTION štedite kondiciju, jer ćete često u sljedeću utakmicu kad počne liga ulaziti sa kondicijom od 85%, a to je odma minus na ocjene :)

Idemo večeras po prvu pobjedu, Vakat je :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 jul 2014, 14:28

Javim vam do 5,6 da li ću moći doći.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 21 jul 2014, 14:48

FaraonTM je napisao/la:Javim vam do 5,6 da li ću moći doći.
Ako ne dođeš valja opet Maliku na beka ;)

Tako da će bit udaranja po toj strani :urnebes:

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 21 jul 2014, 14:50

Pa odmah sam
skontao bruka stvari sa ovim sto ste napisali do sada. Ta crvena me je toliko bunila, ali sad je sve jasnije.
I ja sam tu veceras aBd, potvrditi cu tamo u toku dana.

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 jul 2014, 15:12

BelminM23 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Javim vam do 5,6 da li ću moći doći.
Ako ne dođeš valja opet Maliku na beka ;)

Tako da će bit udaranja po toj strani :urnebes:
Faraon dolazi, nemoj mi to radit :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

3nemy_
Kontakt:

Post Postao/la 3nemy_ » 21 jul 2014, 16:04

Treba li nekome krilo ? Ako treba da ostavim link [18 god ] naravno :).. Aktivan sam 99,9%
BHUNITED CS COMMUNITY
BHUnited-CS.Info

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 21 jul 2014, 16:07

3nemy_ je napisao/la:Treba li nekome krilo ? Ako treba da ostavim link [18 god ] naravno :).. Aktivan sam 99,9%
vidi sa ovim belminom da kod nas upadnes :mrgreen:

na ovom treningu nikad vise od 2.0 da dobijem :lolno:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

3nemy_
Kontakt:

Post Postao/la 3nemy_ » 21 jul 2014, 16:12

Evolution87 je napisao/la:
3nemy_ je napisao/la:Treba li nekome krilo ? Ako treba da ostavim link [18 god ] naravno :).. Aktivan sam 99,9%

Vidjet cu :).. Evo linka, valjda sam "UBO" pravi : http://footballidentity.com/Player/Play ... ?id=295798" onclick="window.open(this.href);return false;

Nego sto se treninga tice dobit ces i preko 2 kad budes trenirao ocjene koje su ti nesto losije od 40 :)
BHUNITED CS COMMUNITY
BHUnited-CS.Info

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 21 jul 2014, 16:15

3nemy_ je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:

Vidjet cu :).. Evo linka, valjda sam "UBO" pravi : http://footballidentity.com/Player/Play ... ?id=295798" onclick="window.open(this.href);return false;

Nego sto se treninga tice dobit ces i preko 2 kad budes trenirao ocjene koje su ti nesto losije od 40 :)
Ako si iskusan treba nam krilo, a ako nisi opet nam treba. al prednost ako si iskusan :)

Evo šaljem ti ugovor :D

Nego izgleda da će nam danas CD i SM potpisati :D

edit: Samo izgleda imam neki problem, poslo sam ponudu tvom Menadžeru za tebe i platio te 6 miliona, ali ne mogu ti poslat ugovor. Mada kad ponudim onu otkupnu kalauzulu trebo bi da ti odma i ugovor mogu dati :(

edit:2 Šta ti to imaš i Managera ?

Kako bi ja bio sretan kad bi ti preuzeo ovu našu, ekipu, a da ja malo ganjam loptu hahaha :D

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 jul 2014, 16:34

Otelo je napisao/la:Nadam se :P

Nista uglavnom.Jedino imas prednost kad se prijavis za preuzimanje tudjeg igraca kojeg je ovaj stavio na takeover listu.
A rejting ti raste treninzima za +2 i nakon svake utakmice ovisno koliko dobro odigrao po onoj ocjeni s utakmice.

Nadam se da ce nas biti veceras za Genijalce :hmmmmm: Dolazite li u punom sastavu?

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 21 jul 2014, 16:40

Imal starih FID-ovaca ovde?

Pita, Meša, Zizou, Adriano, Bekir :mrgreen: , Harbinja..do sutra ovako :mrgreen:

I ako imate ekipicu dajte link ekipe da se i ja pridruzim imam neki akount pa da igram posle tri godine igranja i stanke od godinu, pozelio sam :mrgreen:
Manchester United!

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.