FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
JUAN MANUEL VAREA
Potvrđen transfer, Željo doveo veliko pojačenje
Piše: M. DAUTBEGOVIĆ
Kako je Sport.ba i najavio, Željezničar je danas dobio veliko pojačanje.
Juan Manuel Varea dogovorio je sve sa Željezničarom, s kojim će u srijedu potpisati i ugovor.
“Presretan sam što dolazim u klub kakav je Željezničar. Dugo sam igrao ovdje i znam da je jedan od najvećih klubova u regionu. Posebno mi je drago što ću imati priliku pred navijačima koji su za mene isti kao u Argentini”, rekao je Varea za Sport.ba.
“Siguran sam da će mojim dolaskom Željo dobiti dimenziju više u napadu. Daću sve od sebe da sa Željom slavim titule. Sutra očekujem pobjedu protiv Metalurga i prolazak dalje”, dodao je Argentinac.
AMIN BOZE.
Potvrđen transfer, Željo doveo veliko pojačenje
Piše: M. DAUTBEGOVIĆ
Kako je Sport.ba i najavio, Željezničar je danas dobio veliko pojačanje.
Juan Manuel Varea dogovorio je sve sa Željezničarom, s kojim će u srijedu potpisati i ugovor.
“Presretan sam što dolazim u klub kakav je Željezničar. Dugo sam igrao ovdje i znam da je jedan od najvećih klubova u regionu. Posebno mi je drago što ću imati priliku pred navijačima koji su za mene isti kao u Argentini”, rekao je Varea za Sport.ba.
“Siguran sam da će mojim dolaskom Željo dobiti dimenziju više u napadu. Daću sve od sebe da sa Željom slavim titule. Sutra očekujem pobjedu protiv Metalurga i prolazak dalje”, dodao je Argentinac.
AMIN BOZE.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
to je super samo se zamaskiraozaboljisportuBiH je napisao/la:Aferim:) cipiripi pravi insajder:)pile87 je napisao/la:Juan Manuel Varea dogovorio je sve sa Željezničarom, s kojim će u srijedu potpisati i ugovor.
“Siguran sam da će mojim dolaskom Željo dobiti dimenziju više u napadu. Daću sve od sebe da sa Željom slavim titule. Sutra očekujem pobjedu protiv Metalurga i prolazak dalje”, dodao je Argentinac
KAD JE BAL NEK JE MASKENBAL
Šta ćeš od godine, valjda još nisu sigurni u kvalitet.fkzeljeznicarba je napisao/la:Količić potpisao jednogodišnji ugovor
http://fkzeljeznicar.ba/kolicic-potpisa ... vor/10227/" onclick="window.open(this.href);return false;
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
aferim.
Evo i reklame na RSG-u za tekmu, tako da nema izgovora SVI NA LAVOR SUTRA!
Jel on ovo rekao kad je bal nek je i maskenbal pile.pile87 je napisao/la:Juan Manuel Varea dogovorio je sve sa Željezničarom, s kojim će u srijedu potpisati i ugovor.
“Siguran sam da će mojim dolaskom Željo dobiti dimenziju više u napadu. Daću sve od sebe da sa Željom slavim titule. Sutra očekujem pobjedu protiv Metalurga i prolazak dalje”, dodao je Argentinac
KAD JE BAL NEK JE MASKENBAL
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Hoce Varea moci igrati u trecem pretkolu naravno ako prodjemo sutraa?
nije ni potpisoroleeee je napisao/la:Hoce Varea moci igrati u trecem pretkolu naravno ako prodjemo sutraa?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
daj bože da je konačno tačno. to je kalibar igrača koji je sigurno prevaga u našoj ligi i koji je baš ono što nam fali, neko ko stvara višak.
on je 1,78 pa sigurno neće igrati ovog našeg sidraša, prije da će iza ili na krilu. uz takav jedan kalibar koji pravi višak i nedo će sigurno trpati.
on je 1,78 pa sigurno neće igrati ovog našeg sidraša, prije da će iza ili na krilu. uz takav jedan kalibar koji pravi višak i nedo će sigurno trpati.
Ako dodje Varea morat ce se dobro napatit da dodje u prvu, jer sutra ce Baja da nabusi ovaj metalurg 
pa u srijedu valjda potpisujee i znaci ako potpise u srijedu i mi pobjedimo metalurg hoce li moci igrati u trecem pretkoluupile87 je napisao/la:nije ni potpisoroleeee je napisao/la:Hoce Varea moci igrati u trecem pretkolu naravno ako prodjemo sutraa?
Mene je strah da ovi nisu prepisali sa forumapile87 je napisao/la:nije ni potpisoroleeee je napisao/la:Hoce Varea moci igrati u trecem pretkolu naravno ako prodjemo sutraa?
Željeznicar za život cijeli !
Varea nije tip igraca bajic turkovic.gledam zadnjih 2 godine il poluspic il krilo cak i vezni po potrebi spic 1.77 visina na transfermarketu....po meni strasan igrac...
pa nije ni bajić 
Kako je moguce napisati ovakav komentar,a da pri tom uopce ne znas sta je Adzem rekao,da li je pominjao imena i sl.?emirati je napisao/la:ovo ne rade treneri profesionalci. imas pripreme i na njima eksperimentises, a ne cijele pripreme igras s nedom, i dode evropa i ti eksperimentises s bajicem u spicu, pa gdje je tu logika. mozda ovo nije tacno, mozda novine nisu tacne prenijele, ko zna. ali ako bude ovako jako neprofesionalno ili bolje receno amaterski odradeni. sastav traziti u sred evrope
Dakle ne manipulisite ljudima i forumom,konstruisanjem i izmisljanjem necega sto nije tacno.
Adzem je rekao da ce biti promjena,pita ga lik ko je novi u timu,on odgovara da ne zeli o tome te da ce to prvo igraci u svlacionici saznati.
Ti sad napravi od njega amatera. Nidje veze.
-
FredPerry123
- Kontakt:
nadarević je bio i tamo, pa je izvisilo 
-
FredPerry123
- Kontakt:
Adzem mene odusevi iz dana u dan.U pocetku time sto makne one koji nemaju motiva iz ekipe pa onda stavljanjem Kosorica odmah u prvi tim, pa zatim ubacivanjem Memije protiv Lovcena e debitovo u ELFKZ1921 je napisao/la:Kako je moguce napisati ovakav komentar,a da pri tom uopce ne znas sta je Adzem rekao,da li je pominjao imena i sl.?emirati je napisao/la:ovo ne rade treneri profesionalci. imas pripreme i na njima eksperimentises, a ne cijele pripreme igras s nedom, i dode evropa i ti eksperimentises s bajicem u spicu, pa gdje je tu logika. mozda ovo nije tacno, mozda novine nisu tacne prenijele, ko zna. ali ako bude ovako jako neprofesionalno ili bolje receno amaterski odradeni. sastav traziti u sred evrope
Dakle ne manipulisite ljudima i forumom,konstruisanjem i izmisljanjem necega sto nije tacno.
Adzem je rekao da ce biti promjena,pita ga lik ko je novi u timu,on odgovara da ne zeli o tome te da ce to prvo igraci u svlacionici saznati.
Ti sad napravi od njega amatera. Nidje veze.
Onda bio sam sinoc na treningu radi se odlicno dobra atmsofera i svi se trude.Treninzi su zanimljivi siguran sam da ce neko od ove djece isplivati i da biti igraca za prvi tim.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ne vidim da bi se ovdje nesto moglo zakomplikovat. Bio momak na razgovorima, dogovorili uslove, dao izjavu za portal, u srijedu potpisuje ugovor... pa nismo valjda toliki pehovi da za 2 dana ispustimo odlicnog igraca za nase uslove.
Iskreno se nadam se je on upravo ono sto nam treba, ali na njemu je da na terenu to i dokaze. Valjda ce i vezni red proigrat.
Iskreno se nadam se je on upravo ono sto nam treba, ali na njemu je da na terenu to i dokaze. Valjda ce i vezni red proigrat.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 14 gostiju.