I neka naša pjesma odjekujeeeeeee i nosi plave sve do pobjede !Baja_Zvjerka je napisao/la:Zato svi na Hadison, sirimo sve zastave i salove, derimo grla i dlanove![]()
![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
bez obzira iz DrzaveBiH mu je zena...a pitaj igrace Sirokog jel im redovna plata
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ako nije redova, redovnija je sigurno nego u željecipiripi22 je napisao/la:bez obzira iz DrzaveBiH mu je zena...a pitaj igrace Sirokog jel im redovna plata

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
terabajt je napisao/la:Ne govori ime drzi nas u neizvijesnosti

Ko je Želju spomenuo? Pade mit o zadovoljnim igračima i redovnim platama.Kevin je napisao/la:ako nije redova, redovnija je sigurno nego u želje
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Zena mu je hercegovkaVirtu4l je napisao/la:Vjerovatno isti onaj koji mu je rekao da Varea dolazi kod nas.Android je napisao/la:Tko ti rece da je Siroki njemu duzan toliki novac,cipiripi22 je napisao/la:Varea sigurno ostaje ne sekirajte se...imao je na stolu ponudu iz Radnickog Nis...ali mu se nije islo tamo jer mu je zena Bosanka...i trazio je od Menadzera da razgovara sa Zeljom ili Olimpicom...u Siroki nije htio jer su mu duzni 40.000 eura
cipiripi22

- zubanovic89
- Kontakt:
Dobar žrijeb, vidio i amar šansu, ako prođemo u play-off vratićemo pola duga neplanirano brzo. Čitao sam o Omoniji na wikipediji i po nekim člancima bili su u velikoj krizi 2012 godine, nisu imali para, i oporavljaju se tako da nisu uopšte "sila" kakva su bili prije par godina. Ako prođemo makedonce (a hoćemo nadam se) imamo stvarno veliku prilikucipiripi22 je napisao/la:ako prodjemo Metalurg...dolazi jos jedno dobro pojacanje...playmaker...ali necu sad otkrivati ime do cetvrtka...shvatite...mnogo puta se znalo izjaloviti...ali u cetvrtak abd informacija o pojacanju...predostroznosti radi...ali vjerujte dobar igrac u pitanju
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
-
- Kontakt:
Omonia je jaca od nas realno...ali ono sto sam gledao protiv Buducnosti ...moze se s njima igrati...samo trebamo 30% vise trcati nego do sada i imati bolju transformaciju iz odbrane u napad i obrnuto...jer su dosta brzi...ali sveukupno...moze se
Al vidi se da su protiv Budocnosti igrali 70 posto, doduše ona Budućnost je lošija od Lovćena, možda je i Metalurg, mi trebamo špica koji zna prosljediti loptu nekome, a evo dobili smo ga. Mene je strah samo da mi sutra ne podbacimo i ako ispadnemo pašćemo psihički totalnocipiripi22 je napisao/la:Omonia je jaca od nas realno...ali ono sto sam gledao protiv Buducnosti ...moze se s njima igrati...samo trebamo 30% vise trcati nego do sada i imati bolju transformaciju iz odbrane u napad i obrnuto...jer su dosta brzi...ali sveukupno...moze se
Bolji smo od metalurga i sutra sig pobjedujemo, ne moze ispustiti ovakvu sansu.
Posto od toga nema nista, ocekujem za dva, tri dana da neko kaze da se sve izjalovilo jer je dosla dobra punuda iz inostranstva.
-
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
vidi...ne bih se slozio s tobom da su igrali da 70%...niko u evropi ne daje ispod 100%...ali rana je faza...jos su ekipe neuigrane dovoljno i prve su utakmice...ali slazem se da je Buducnost losija od Lovcenalisander je napisao/la:Al vidi se da su protiv Budocnosti igrali 70 posto, doduše ona Budućnost je lošija od Lovćena, možda je i Metalurg, mi trebamo špica koji zna prosljediti loptu nekome, a evo dobili smo ga. Mene je strah samo da mi sutra ne podbacimo i ako ispadnemo pašćemo psihički totalnocipiripi22 je napisao/la:Omonia je jaca od nas realno...ali ono sto sam gledao protiv Buducnosti ...moze se s njima igrati...samo trebamo 30% vise trcati nego do sada i imati bolju transformaciju iz odbrane u napad i obrnuto...jer su dosta brzi...ali sveukupno...moze se
ja prvi put čujem/čitam da je široki nekome dužan. al' eto, hajd'...
Žena mu je Širokobriježanka. Hercegovka. To što ne dolazi u Široki sigurno nema veze sa dugovanjima, jer ih nema. Nemoj baliti. Ako on vama to plasira ne mora značiti da je to istina. On traži i da igra, a Široki mu to neće obećati.cipiripi22 je napisao/la:Varea sigurno ostaje ne sekirajte se...imao je na stolu ponudu iz Radnickog Nis...ali mu se nije islo tamo jer mu je zena Bosanka...i trazio je od Menadzera da razgovara sa Zeljom ili Olimpicom...u Siroki nije htio jer su mu duzni 40.000 eura
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
- mehmedagic
- Kontakt:
Nadam se da ce Varea imati pravo nastupa u trecem pretkolu ?
U ova dva pretkola imali smo igru imali smosanse sve na nasoj strani samo nam je falio klasicni spic koji moze pospremiti loptu u gol nadam se da smo dolaskom Varea-e rijesili taj problem
U ova dva pretkola imali smo igru imali smosanse sve na nasoj strani samo nam je falio klasicni spic koji moze pospremiti loptu u gol nadam se da smo dolaskom Varea-e rijesili taj problem

-
- Kontakt:
cipiripi22lisander je napisao/la:Al vidi se da su protiv Budocnosti igrali 70 posto, doduše ona Budućnost je lošija od Lovćena, možda je i Metalurg, mi trebamo špica koji zna prosljediti loptu nekome, a evo dobili smo ga. Mene je strah samo da mi sutra ne podbacimo i ako ispadnemo pašćemo psihički totalnocipiripi22 je napisao/la:Omonia je jaca od nas realno...ali ono sto sam gledao protiv Buducnosti ...moze se s njima igrati...samo trebamo 30% vise trcati nego do sada i imati bolju transformaciju iz odbrane u napad i obrnuto...jer su dosta brzi...ali sveukupno...moze se

- BurningLegion
- Kontakt:
Varea ce biti dobro pojacanje za Zeljeznicar i sretno momku u svakom slucaju. Bio bi i nama dobar (ako je u nekoj formi) svakako kao zamjena Maricu, no sto je tu je.
Sad, ova dugovanja prema Varei.
Ne provaljuj se stari moj, to sto si potrefio s nekom informacijom ne znaci da imas insajderske informacije o Varei ili gluposti da mu klub duguje novac.
Sad, ova dugovanja prema Varei.

-
- Kontakt:
Ako dodje Varea, dobili smo potrebnog igraca. Ne znam sada koliko je dobar i u kakvoj je formi, ali sigurno je profil igraca koji nam vec dugo treba. Takav igrac nam je trebao jos u ono vrijeme prije pet godina kada smo imali strasnu ekipu. Konacno smo doveli takvog igraca, i jos mozda jedan provjeren veznjak bice dovoljno da se ekipa osvjezi i dobije potrebnu stabilnost.
Ne bih volio da se tek tako odreknemo Zeljkovica, momak je svaku utakmica davao svoj maksimum i nerijeteko je bio najbolji pojedinac na terenu. Imao je i konstantnost, ali valjda Adzem planira nesto drugo, i nadam se da nece pogrijesiti.
Zasto su se ovi iz Sirokog ovako uzbudili jer je neko spomenuo da duguju nesto ? Ne znam stvarno da li je to istina ili ne, ali nema potrebe da se nama pravdaju ili nesto tako. Ja Siroki postujem kao klub i ljude koji rade svoj posao i vec sam pisao, da se ostali trebaju ugledati na njih. Sad je moguce da se nekome duguje za nesto ko zna, momak je mozda cuo tako, da li je istina ili ne to niko ne zna. To nije bio nikakav atak na njih. Pozdrav za Siroki.
Ne bih volio da se tek tako odreknemo Zeljkovica, momak je svaku utakmica davao svoj maksimum i nerijeteko je bio najbolji pojedinac na terenu. Imao je i konstantnost, ali valjda Adzem planira nesto drugo, i nadam se da nece pogrijesiti.
Zasto su se ovi iz Sirokog ovako uzbudili jer je neko spomenuo da duguju nesto ? Ne znam stvarno da li je to istina ili ne, ali nema potrebe da se nama pravdaju ili nesto tako. Ja Siroki postujem kao klub i ljude koji rade svoj posao i vec sam pisao, da se ostali trebaju ugledati na njih. Sad je moguce da se nekome duguje za nesto ko zna, momak je mozda cuo tako, da li je istina ili ne to niko ne zna. To nije bio nikakav atak na njih. Pozdrav za Siroki.
Hajde vec jednom da prstanemo sa ovim sitnim prepucavanjima bosanka/hercegovka itd.. Zna se da kad za nekog kazes bosanac/bosanka da se misli za tu osobu da dolazi iz BIH i cemu ova prepucavanja ovdje? Hocemo sad za nekog ko je rodjen u Splitu reci dalmatinac umjesto hrvat??maxmore je napisao/la:Žena mu je Širokobriježanka. Hercegovka. To što ne dolazi u Široki sigurno nema veze sa dugovanjima, jer ih nema. Nemoj baliti. Ako on vama to plasira ne mora značiti da je to istina. On traži i da igra, a Široki mu to neće obećati.cipiripi22 je napisao/la:Varea sigurno ostaje ne sekirajte se...imao je na stolu ponudu iz Radnickog Nis...ali mu se nije islo tamo jer mu je zena Bosanka...i trazio je od Menadzera da razgovara sa Zeljom ili Olimpicom...u Siroki nije htio jer su mu duzni 40.000 eura
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.