Fudbalska Reprezentacija Engleske

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Koliko daleko može Engleska?

Osmina finala
3
14%
Četvrtfinale
1
5%
Polufinale
1
5%
Finale
7
32%
It's coming home
10
45%

Ukupno glasova: 22

Marcus
Kontakt:

Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske

Post Postao/la Marcus » 24 jun 2014, 00:14

rambo16 je napisao/la:Lamps će Kapitenski to da odradi xd mada opet nema zadnjeg veznog i takva ekipa ne može ništa ozbiljno napravit u modernom fudbalu
Upravo ovo, kao da gledam kako će ih Kostarika opet nadigrati u vezi jedino ako Milner ne bude činio trojac u vezi sa Lampsom i Wilsherom a u to sumnjam s obzirom da Woyu teško takve stvari mogu doprijeti do mozga.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 24 jun 2014, 00:21

onakvog Barry-a nije pozv'o dok recimo van Gaal zove de Jonga bez obzira gdje ovaj igrao jer zna da ta pozicija zadnjeg veznog mora biti popunjena...ali Roy ima neke druge ideje
A.F.C. Bournemouth!

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 24 jun 2014, 00:38

rambo16 je napisao/la:onakvog Barry-a nije pozv'o dok recimo van Gaal zove de Jonga bez obzira gdje ovaj igrao jer zna da ta pozicija zadnjeg veznog mora biti popunjena...ali Roy ima neke druge ideje
Ma čak ni ne mora zadnji vezni biti onaj destruktivac ili razbijač napada kao de Jong, pogledaj Pirla u Italiji. Prandelli natrpa 3 veznjaka ispred Pirla da se ovaj ne bi toliko umarao i kako bi njegove passerske sposobnosti došle do izražaja a ne da ganja protivničke igrače i razbija napade dok Woy postavi u vezi 34-godišnjeg Gerrarda i pored njega Hendersona koji je ipak limitiran u napadačkom dijelu. Pa normalno da će ih svaki brojčano nadmoćniji protivnički vezni red nadigrati.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 24 jun 2014, 14:03

slika
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 24 jun 2014, 14:40

"Hodgson's stay at Inter destroyed me," Roberto Carlos told planetfootball. "He played me in midfield and I had to consider that there was a chance that this would ruin my career in the national side.

"It's not that I did not have a good relationship with Hodgson. It is just that Hodgson doesn't know much about football.
:?

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 24 jun 2014, 16:23

R.J.W.G. je napisao/la:slika

Ovo je nevjerovatno. Ne mogu da vjerujem.

Ovo me nimalo nije iznenadilo :)
Pretpostavljao sam da će biti tako, jer čovjek očigledno ima nekog u savezu koji mu daje maximalnu podršku još od odlaska Don Fabia sa pozicije selektora.
Mislim, tip će ostati upamćen kao najveća trenerska prevara na klupi Liverpoola i teško da će se u skorije vrijeme ponoviti takav jedan koji će nakon nekoliko mjeseci bit nogiran, al' baš nogiran sa mjesta menadžera...
Iako nisam neki pobornik tih, može se reći, suludih teorija, moram napisati jedno čudno mišljenje koje mi se vrti po glavi, a to je da Hodgson ovu veliku platu dijeli s nekim (ili nekima) u savezu koji mu i dalje obezbjeđuju da ostane siguran na mjestu selektora :)
Joint_fc

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 24 jun 2014, 19:01

slika
A.F.C. Bournemouth!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 jun 2014, 17:24

Hodgson: "Neću podnijeti ostavku, nisam tip koji odustaje"

moglo se ovo lako pretpostaviti :?

znaci, matora budala nece da odustane (a i što bi kad je najplaceniji selektor na svijetu, a niko ne traži rezultate od njega)....nema tu morala i časti, nakon ove zadnje blamaže i ispadanja u grupnoj fazi.
Ali nema ni FA muda da potjera Sovu, koji nije kadar voditi ni neki drugoligaški klub.

po svemu sudeci, englezi ne želi sebi dobro, samim tim i ne zaslužuju bolje od ovog kretena.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jul 2014, 04:43

Ko bi odustao od par miliona? Isto da Capello kaže, odoh ja, dosta sam zaradio u životu.

Englezi plaćaju ceh football manager-a u ligi. Jezgro njihovih top timova čine stranci i rezultat toga je vidljiv u reprezentacije gdje ne mogu ništa uraditi na velikom takmičenju.

Dennis
Kontakt:

Post Postao/la Dennis » 08 jul 2014, 09:14

Neutral je napisao/la:Ko bi odustao od par miliona? Isto da Capello kaže, odoh ja, dosta sam zaradio u životu.

Englezi plaćaju ceh football manager-a u ligi. Jezgro njihovih top timova čine stranci i rezultat toga je vidljiv u reprezentacije gdje ne mogu ništa uraditi na velikom takmičenju.
Placaju oni ceh zbog nedovoljnog talenta i nedostatka zelje da igraju van engleske. A i ne krivim ih kad tamo prosjecan nogometas zaradjuje ko u spanjolskoj vrhunski.

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 12 jul 2014, 01:21

Koji moraš biti debil da navijaš za englesku reprezentaciju? Pogotovo da ti je ta reprezentacija draža i od tvoje vlastite? A ja upravo poznajem takva tri lika.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 12 jul 2014, 02:46

Caeruleus je napisao/la:Koji moraš biti debil da navijaš za englesku reprezentaciju? Pogotovo da ti je ta reprezentacija draža i od tvoje vlastite? A ja upravo poznajem takva tri lika.
:facepalm:

Zato treba bit' strogi PhD da bi izustio ovu umotvorinu. Trebaš patentirat' izjavu i naplaćivat' svima koji žele da te citiraju.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 12 jul 2014, 03:07

DukeOfWellington je napisao/la:
Caeruleus je napisao/la:Koji moraš biti debil da navijaš za englesku reprezentaciju? Pogotovo da ti je ta reprezentacija draža i od tvoje vlastite? A ja upravo poznajem takva tri lika.
:facepalm:

Zato treba bit' strogi PhD da bi izustio ovu umotvorinu. Trebaš patentirat' izjavu i naplaćivat' svima koji žele da te citiraju.
:rol:
@Duke ni ovaj put nije razočar'o. :lol:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 21 jul 2014, 16:09

BREAKING: England Football Team captain and Liverpool FC midfielder Steven Gerrard announces retirement from international football.
bilo je i vrijeme
A.F.C. Bournemouth!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 21 jul 2014, 16:21

Napokon i malo nade za ovu reprezentaciju. Sad idu prave stvari, sad ce Engleska da ima pravog kapitena.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 21 jul 2014, 17:11

Sa Woyom na klupi i bez Gerrarda, tek će sad da propadnu načisto :zviz:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 21 jul 2014, 17:28

114 utakmica za reprezentaciju, 71 pobjeda, 27 remija i 16 poraza. Zbogom kapitenu i hvala na ispravnoj odluci. Ali jos ne mogu da vjerujem da Roy nije dobio otkaz.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 21 jul 2014, 20:04

slika
Doviđenja,prijatno
A.F.C. Bournemouth!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 27 jul 2014, 02:19

rambo16 je napisao/la:
slika
Doviđenja,prijatno
Nikad, ali nikad, ga ovaj mali nece moci zamijeniti.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 27 jul 2014, 02:26

eto ko da je Gerrard imao neke grandiozne rezultate sa repkom pa sad Jack nema tu šta tražit....a i sam Gerrard ti je rek'o da Jacka vidi kao kapitena u budućnosti...možda neće dostići level popularnosti i ljudske veličine kao Gerrard među fudbalskim svijetom,ali što se tiče repke Jack itekako može ponudit mnogo toga i napravit najmanje ko i Gerrard za Nacionalni dres
A.F.C. Bournemouth!

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.