Upravo ovo, kao da gledam kako će ih Kostarika opet nadigrati u vezi jedino ako Milner ne bude činio trojac u vezi sa Lampsom i Wilsherom a u to sumnjam s obzirom da Woyu teško takve stvari mogu doprijeti do mozga.rambo16 je napisao/la:Lamps će Kapitenski to da odradi xd mada opet nema zadnjeg veznog i takva ekipa ne može ništa ozbiljno napravit u modernom fudbalu
Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
onakvog Barry-a nije pozv'o dok recimo van Gaal zove de Jonga bez obzira gdje ovaj igrao jer zna da ta pozicija zadnjeg veznog mora biti popunjena...ali Roy ima neke druge ideje
A.F.C. Bournemouth!
Ma čak ni ne mora zadnji vezni biti onaj destruktivac ili razbijač napada kao de Jong, pogledaj Pirla u Italiji. Prandelli natrpa 3 veznjaka ispred Pirla da se ovaj ne bi toliko umarao i kako bi njegove passerske sposobnosti došle do izražaja a ne da ganja protivničke igrače i razbija napade dok Woy postavi u vezi 34-godišnjeg Gerrarda i pored njega Hendersona koji je ipak limitiran u napadačkom dijelu. Pa normalno da će ih svaki brojčano nadmoćniji protivnički vezni red nadigrati.rambo16 je napisao/la:onakvog Barry-a nije pozv'o dok recimo van Gaal zove de Jonga bez obzira gdje ovaj igrao jer zna da ta pozicija zadnjeg veznog mora biti popunjena...ali Roy ima neke druge ideje

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
"Hodgson's stay at Inter destroyed me," Roberto Carlos told planetfootball. "He played me in midfield and I had to consider that there was a chance that this would ruin my career in the national side.
"It's not that I did not have a good relationship with Hodgson. It is just that Hodgson doesn't know much about football.
- kumkalesic
- Kontakt:
R.J.W.G. je napisao/la:
Ovo je nevjerovatno. Ne mogu da vjerujem.
Ovo me nimalo nije iznenadilo
Pretpostavljao sam da će biti tako, jer čovjek očigledno ima nekog u savezu koji mu daje maximalnu podršku još od odlaska Don Fabia sa pozicije selektora.
Mislim, tip će ostati upamćen kao najveća trenerska prevara na klupi Liverpoola i teško da će se u skorije vrijeme ponoviti takav jedan koji će nakon nekoliko mjeseci bit nogiran, al' baš nogiran sa mjesta menadžera...
Iako nisam neki pobornik tih, može se reći, suludih teorija, moram napisati jedno čudno mišljenje koje mi se vrti po glavi, a to je da Hodgson ovu veliku platu dijeli s nekim (ili nekima) u savezu koji mu i dalje obezbjeđuju da ostane siguran na mjestu selektora
Joint_fc
Hodgson: "Neću podnijeti ostavku, nisam tip koji odustaje"
moglo se ovo lako pretpostaviti
znaci, matora budala nece da odustane (a i što bi kad je najplaceniji selektor na svijetu, a niko ne traži rezultate od njega)....nema tu morala i časti, nakon ove zadnje blamaže i ispadanja u grupnoj fazi.
Ali nema ni FA muda da potjera Sovu, koji nije kadar voditi ni neki drugoligaški klub.
po svemu sudeci, englezi ne želi sebi dobro, samim tim i ne zaslužuju bolje od ovog kretena.
moglo se ovo lako pretpostaviti
znaci, matora budala nece da odustane (a i što bi kad je najplaceniji selektor na svijetu, a niko ne traži rezultate od njega)....nema tu morala i časti, nakon ove zadnje blamaže i ispadanja u grupnoj fazi.
Ali nema ni FA muda da potjera Sovu, koji nije kadar voditi ni neki drugoligaški klub.
po svemu sudeci, englezi ne želi sebi dobro, samim tim i ne zaslužuju bolje od ovog kretena.
Ko bi odustao od par miliona? Isto da Capello kaže, odoh ja, dosta sam zaradio u životu.
Englezi plaćaju ceh football manager-a u ligi. Jezgro njihovih top timova čine stranci i rezultat toga je vidljiv u reprezentacije gdje ne mogu ništa uraditi na velikom takmičenju.
Englezi plaćaju ceh football manager-a u ligi. Jezgro njihovih top timova čine stranci i rezultat toga je vidljiv u reprezentacije gdje ne mogu ništa uraditi na velikom takmičenju.
Placaju oni ceh zbog nedovoljnog talenta i nedostatka zelje da igraju van engleske. A i ne krivim ih kad tamo prosjecan nogometas zaradjuje ko u spanjolskoj vrhunski.Neutral je napisao/la:Ko bi odustao od par miliona? Isto da Capello kaže, odoh ja, dosta sam zaradio u životu.
Koji moraš biti debil da navijaš za englesku reprezentaciju? Pogotovo da ti je ta reprezentacija draža i od tvoje vlastite? A ja upravo poznajem takva tri lika.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Caeruleus je napisao/la:Koji moraš biti debil da navijaš za englesku reprezentaciju? Pogotovo da ti je ta reprezentacija draža i od tvoje vlastite? A ja upravo poznajem takva tri lika.
Zato treba bit' strogi PhD da bi izustio ovu umotvorinu. Trebaš patentirat' izjavu i naplaćivat' svima koji žele da te citiraju.
DukeOfWellington je napisao/la:Caeruleus je napisao/la:Koji moraš biti debil da navijaš za englesku reprezentaciju? Pogotovo da ti je ta reprezentacija draža i od tvoje vlastite? A ja upravo poznajem takva tri lika.![]()
Zato treba bit' strogi PhD da bi izustio ovu umotvorinu. Trebaš patentirat' izjavu i naplaćivat' svima koji žele da te citiraju.
@Duke ni ovaj put nije razočar'o.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
bilo je i vrijemeBREAKING: England Football Team captain and Liverpool FC midfielder Steven Gerrard announces retirement from international football.
A.F.C. Bournemouth!
Napokon i malo nade za ovu reprezentaciju. Sad idu prave stvari, sad ce Engleska da ima pravog kapitena.
- BeyKopites
- Kontakt:
Sa Woyom na klupi i bez Gerrarda, tek će sad da propadnu načisto 
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
114 utakmica za reprezentaciju, 71 pobjeda, 27 remija i 16 poraza. Zbogom kapitenu i hvala na ispravnoj odluci. Ali jos ne mogu da vjerujem da Roy nije dobio otkaz.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Nikad, ali nikad, ga ovaj mali nece moci zamijeniti.rambo16 je napisao/la:Doviđenja,prijatno
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
eto ko da je Gerrard imao neke grandiozne rezultate sa repkom pa sad Jack nema tu šta tražit....a i sam Gerrard ti je rek'o da Jacka vidi kao kapitena u budućnosti...možda neće dostići level popularnosti i ljudske veličine kao Gerrard među fudbalskim svijetom,ali što se tiče repke Jack itekako može ponudit mnogo toga i napravit najmanje ko i Gerrard za Nacionalni dres
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.