De ba i mene je strecnulo xD opis slike na fb bye HolandGoalgetter je napisao/la:
Hare potpisao danas za Barcelonu, dobice ugovor na 3 godine.
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
Hajd s Ibrom pod ruku materet'.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Hoće li to i Ibro u Barcu?zizu1991 je napisao/la:Hajd s Ibrom pod ruku materet'.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
+1zizu1991 je napisao/la:Hajd s Ibrom pod ruku materet'.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Igrac stare skole. 10ka koju je vrijeme pregazilo. Nesto slicno kao s Misketom i Stilicem
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Goalgetter
- Kontakt:
Neka Medenog jos u reprezentaciji, pretjerujete malo sa tim ''ciscenjem'' u repci. Ima tek 29 godina, tehnicki izvrsan igrac, i moze nam jos puno pomoci, posebno jer je dosta iskustva skupio sa reprezentacijom. Trkacki je naravno, jako slab, ali je itekako medju najboljih 23 igraca reprezentacije, i zasluzuje da se i dalje nalazi na spisku.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
to naravno, ali ja bih mjesto u prvih 11 otvorio npr. Prcicu ili VrancicuGoalgetter je napisao/la:Neka Medenog jos u reprezentaciji, pretjerujete malo sa tim ''ciscenjem'' u repci. Ima tek 29 godina, tehnicki izvrsan igrac, i moze nam jos puno pomoci, posebno jer je dosta iskustva skupio sa reprezentacijom. Trkacki je naravno, jako slab, ali je itekako medju najboljih 23 igraca reprezentacije, i zasluzuje da se i dalje nalazi na spisku.

Pjanic - Besic - Vrancic/Prcic + 2 krila
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- Goalgetter
- Kontakt:
To svakako. Mjesto prvih 11 njemu sve vise odmice, pogotovo sad jos dolaskom Vrancica i Prcica. Ali ima mjesta za njega u repci i dalje, naravno.
Ne treba dirati Medunjanina, po meni jedino treba faktore koji remete neke odnose. Bilo unutar repke ili repke sa navijacima i medijima ukloniti. To su svega 2 do 3 korekcije. Jednu je Ibricic napravio tako da preostaje jos 1 ili 2. I to Ibricic po meni nije sam kriv, vec cisto ta prica koja se stvorila oko njega i Edina. Necemo sada totalno izmijesati reprezentaciju pa da pravimo sebi probleme pri kvalifikaciji za EURO. Ovako imamo kontinuitet, neko iskustvo itd.
Vrša i Hadžo ne prave probleme, pa neka i njih. Nema veze što su levati obojica.
Nemoj se praviti pametan. Govorim o ciscenju, a svi ostali treba da se normalno bore za poziv. Ako ga ne zasluzuju ne treba da ga dobiju. Ja sam se osvrnuo na ovo prizivanje Harisovog oprostaja.
Gdje ti vidiš borbu za poziv u 2 Papetova mandata materet'?
Medunjanina ne "tjeram" zato što se loše ponaša nego zato što qrcu ne valja k'o igrač.
Pomiješao si pojmove.
Medunjanina ne "tjeram" zato što se loše ponaša nego zato što qrcu ne valja k'o igrač.
Pomiješao si pojmove.
Bosniacum Lilium je napisao/la:
to naravno, ali ja bih mjesto u prvih 11 otvorio npr. Prcicu ili VrancicuDa vidimo kako bi to stimalo.

Ja kazem ne treba da se oprasta, a ti meni pricas o Susicu, Harisovom kvalitetu i to onako kako ti to vidis. Momak nema potrebe da se oprasta. Ima tu slabijih igraca u kadru, a Vrancic i Prcic ce dobiti svoje minute. Ako cemo realno ja u vezi (bez krila) u narednom ciklusu vidim: Pjanica, Medunjanina, Besica, Vrancica, Prcica. Mozda ce tu ostat i Misimovic. Mozda sam nekoga preskocio ali to je to.zizu1991 je napisao/la:Gdje ti vidiš borbu za poziv u 2 Papetova mandata materet'?
Pomiješao si pojmove.
Problem je sto imamo jedan ogroman manjak krila.Osim Hajrovica, nemamo ni jednog igraca za krilnu poziciju.Naravno, Lulic to moze odraditi, ali . . .Bosniacum Lilium je napisao/la:to naravno, ali ja bih mjesto u prvih 11 otvorio npr. Prcicu ili VrancicuGoalgetter je napisao/la:Neka Medenog jos u reprezentaciji, pretjerujete malo sa tim ''ciscenjem'' u repci. Ima tek 29 godina, tehnicki izvrsan igrac, i moze nam jos puno pomoci, posebno jer je dosta iskustva skupio sa reprezentacijom. Trkacki je naravno, jako slab, ali je itekako medju najboljih 23 igraca reprezentacije, i zasluzuje da se i dalje nalazi na spisku.Da vidimo kako bi to stimalo.
- ASD
- Kontakt:
Jedan od najjacih tehnicara u timu, jedan od rijetkih koji igra mozgom i jedini koji zna poslati dugu loptu.zizu1991 je napisao/la:Gdje ti vidiš borbu za poziv u 2 Papetova mandata materet'?
Pomiješao si pojmove.
Istina, spor je i slabo se krece, ali mislim da poslije Pjanica je najbolji kreator igre u Repci.
Baš zato što
igra u qrcosporima. Ni u njima redovno.ASD je napisao/la:Istina, spor je i slabo se krece
@zizu1991 sine ti si ogranicen ko balkon. Znas li ti gledati utakmice objektivno ili samo pljujes po svima onako reda radi?? Medunjanin je nas jedini pravi centralni vezni igrac u repci, jedini koji uz Pjanica moze prenijeti loptu preko pola, covjek sa strasnim pregledom igre. Al posto si plitak tebi je mjerilo tim u kojem igra, i Besic igra u Ferencu pa je prva violina ekipe...zizu1991 je napisao/la:Baš zato štoigra u qrcosporima. Ni u njima redovno.ASD je napisao/la:Istina, spor je i slabo se krece
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Proguraj ga da počne igrati ozbiljni nogomet. Svi su slijepi i taj veliki talent koji u njemu čuči nije prepoznat. Unatoč njegovom nastupu na SP, ostade u Turskoj. Ali neka, on ima još uvijek vremena da se razvije, i, moram reći da si povukao pravu komparativnu paralelu Bešić/Medunjanin.
Medunjanin je igrac izmedju Besica i Pjanica,on je taj koji iznosi loptu..Svi mi koji i amaterski igramk lopte znamo sta znaci taj igrac,jedan od najvaznijih u ekipi..Jako bitan igrac...Uz Besica i Pjanica to bi bilo mnogo dobro...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 10 gostiju.