FK Goražde
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Goražde
Trening utakmica:
FK Gorazde- FK Zeljeznicar (drugi tim) 0:3
Gorazde je odigralo jednu veoma losu utakmicu, prvo poluvrijeme je igrala "prva postava" drugo poluvrijeme skroz druga postava. Igraci koji su dosli njih jedno 10tak otprilike dobilo je sansu da pokaze sta zna. Gorazde je djelovalo neozbiljno, veoma nekvalitetno, ali mora se priznati da se vidjelo da par novih igraca moze itekako da pomogne klubu. Treba tu jos par pojacanja ali i prije svega da se ekipa uigra. Po mom nekom vidjenju ova ekipa ce kotirati za sredinu tabele.
S druge strane Zeljo sa ovom ekipom odigrao poprilicno dobro gdje je domacinima dao samo jednu polupriliku.
FK Gorazde- FK Zeljeznicar (drugi tim) 0:3
Gorazde je odigralo jednu veoma losu utakmicu, prvo poluvrijeme je igrala "prva postava" drugo poluvrijeme skroz druga postava. Igraci koji su dosli njih jedno 10tak otprilike dobilo je sansu da pokaze sta zna. Gorazde je djelovalo neozbiljno, veoma nekvalitetno, ali mora se priznati da se vidjelo da par novih igraca moze itekako da pomogne klubu. Treba tu jos par pojacanja ali i prije svega da se ekipa uigra. Po mom nekom vidjenju ova ekipa ce kotirati za sredinu tabele.
S druge strane Zeljo sa ovom ekipom odigrao poprilicno dobro gdje je domacinima dao samo jednu polupriliku.
Svi golovi Želje ispraceni aplauzom,svaka cast !!
Goražde voli Želju !!

Goražde voli Želju !!

Pa vidjelo se da ste uigraniji i bolji.
U FK Gorazde doslo je dosta igraca, jos se ne zna prva postava. Vi ste igrali kompaktno, tecno , znalo se sve gdje se ko nalazi dok su Gorazdaci igrali smuseno, bezidejno. Licno sam vidio par finih igraca koji su dosli a najvise mi se svidio momak koji je dosao iz Splita (ne znam mu ime ) brz je nosi broj osam.
Ramovic je takodjer bio odlican , onda broj 13 je dobar i broj 5 iz prve postave. Odbrana prve ekipe je bila pravo losa...
U FK Gorazde doslo je dosta igraca, jos se ne zna prva postava. Vi ste igrali kompaktno, tecno , znalo se sve gdje se ko nalazi dok su Gorazdaci igrali smuseno, bezidejno. Licno sam vidio par finih igraca koji su dosli a najvise mi se svidio momak koji je dosao iz Splita (ne znam mu ime ) brz je nosi broj osam.
Ramovic je takodjer bio odlican , onda broj 13 je dobar i broj 5 iz prve postave. Odbrana prve ekipe je bila pravo losa...
Focak Nikola Mojovic potpisao za FK Gorazde. Proslu sezonu je igrao u Radniku iz Bjeljine a jos je igrao za : Sutjesku iz Foce, Proleter, Drinu iz Zvornika, Zetu iz Golubovaca a u FK Gorazde dolazi iz Bjeljinskog Radnika.
Igra na poziciji ofanzivnog veznog
Igra na poziciji ofanzivnog veznog
Bude li dobrih rezultata i dobar zavrsetak sezone koji pokazuje da borba prema PL je realisticna, mozda se pojave neki sponzori da pomognu to realizovati. A da bi se to olaksalo klubu, vrijedi posuditi po kojeg igraca nekih premijeligasa.gorazdak je napisao/la:sonik24 je napisao/la:jel se u Gorazdu sta poradilo na stadionu i jel makar u planu?
Jeste se pokosila proslogodisnja trava![]()
Nema para , kanton i opcina nece da cuju o izdvajanju sredstava za infrastrukturu stadiona. Grad uopce ne stoji iza kluba (veoma malo ih finansira da jedva mogu igrati u drugoj ligi).
Oni su uprskali svoje onoga trenutka kada je Gracic nudio fuziju Olimpica i Gorazda i kada je davao 700 hiljada maraka a trazio od kantona 300 hiljada. Obecao adaptiranje stadiona za utakmice premijer lige jer stadion ne zadovoljava kriterije za igranje u premijer ligi. Medjutim tadasnja(sadasnja) vlast je sve to glat odbila jer su se plasili jos jednog bogatasa Gracica i prosuli pricu kako je htio Gracic da iskoristi FK Gorazde sto je po meni cista suplja buduci da se pismeno moglo vidjeti sporazum izmedju FK Gorazde i Olimpica vezano za fuziju kako bi izgledala.
Onda klub uzima Islam Senad vlasnik Senigor d.o.o i on je predsjednik kluba i on je jedini koji stoji iza kluba i finansira klub. Stadion zadovoljava kriterije prve lige ali premijer lige ne. Moje misljenje je dok god grad ne bude stao iza kluba ni stadion a ni klub nece imati neku vecu perspektivu od prve lige iako Senad Islam najavljuje ako ne ove da ce naredne godine jurisati na premijer ligu, ali onda se postavlja pitanje ko ce finansirati sredstva za stadion.....?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trening utakmica na gradskom stadionu u Gorazdu
Gorazde-Olimpic Sarajevo -3:4
Susret se igrao pred oko 150 gledalaca
Gorazde-Olimpic Sarajevo -3:4
Susret se igrao pred oko 150 gledalaca
Prijateljska utakmica
Gorazde- Sutjeska Foca 3-0
Strijelci:
Isakovic
Gagula
Ramovic
Gorazde- Sutjeska Foca 3-0
Strijelci:
Isakovic
Gagula
Ramovic

Irman Hodzic novo pojacanje...
Da, pridruzio se ekipi koja se trenutno nalazi na pripremama na Tjentistu
Hodzic solidan igrac nista posebno, u Jedinstvu je igrao vecinom zbog godista on i Burazor su 92', ima problema sa kartonima, lako dobije zuti a cesto i crveni, nema neki centarsut za bocnog igraca, ali eto mozda vama bude korisniji sretno.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Posrecit ce vam se sa Gagulom a pogotovo Mimijem. Mimi 2 godine koliko je u Jedinstvu bio nije ni jedan upotrebljiv centarsut poslao, uvijek isti potez radi, ako u pocetku utakmice karton dobije onda do prvog poluvremena sigurno ostajete bez igraca. Prgav sa i bez lopte. Mozda mu se posreci pa bude kod vas dobar. Muris ce vam dosta pomoci 

izgleda da gorazde hoce u pemir ligu pa hoce ciru ciro ciro ciro p....ugorazdak je napisao/la:
Ciro dao izjavu gdje sam govori da leti za parama i tu naveo Gorazde da bi cak i kod njih dosao ako dobro plate,i po tome ljudi zakljucuju Ciro dolazi u Gorazde 
A sto se tice Gagule i Mimija neka vam je Bog na pomoci sa njima
Od Mimija ocekujem nekih 3-4 crvena i 12 zuti u sezoni,i nekoliko centarsuteva preko stadiona,a od Gagule u 30 kola mislim da moze dati jedan gol i naravno da promasi jedno 7-8 zicera na prazan gol 

A sto se tice Gagule i Mimija neka vam je Bog na pomoci sa njima

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Bihac96 je napisao/la:Ciro dao izjavu gdje sam govori da leti za parama i tu naveo Gorazde da bi cak i kod njih dosao ako dobro plate,i po tome ljudi zakljucuju Ciro dolazi u Gorazde
A sto se tice Gagule i Mimija neka vam je Bog na pomoci sa njimaOd Mimija ocekujem nekih 3-4 crvena i 12 zuti u sezoni,i nekoliko centarsuteva preko stadiona,a od Gagule u 30 kola mislim da moze dati jedan gol i naravno da promasi jedno 7-8 zicera na prazan gol
Sto se tice Cira ma klasicna suplja prica jer cilj Gorazda za ovu sezonu uopce nije premijer liga. Eventualno naredne ali ove sezone i da mogu uci nece.
Sto se tice Gagule ono sto sam vidio od ovog igraca jeste da se dobro uklopio u ekipu. Vec je poceo zabijati u prijateljskim utakmicama i ne mora znaciti ako je bio los u jednoj sredini da ce u drugoj biti isto los. Ovdje sad za sad momak igra na nivou. A sto se tice ovog sto je dosao iz Jedinstva nisam imao priliku da gledam njegove nastupe ....
-
- Kontakt:
Mimi jedan od boljih igrača odbrambenih, sigurno da će vam nazad biti jedan od najboljih, ali napred je najveći kloc, napred nema pojma, ne zna centrirati nikako, to ga ****. ali stavite ga na stopera bice najbolji sigurno borben je previse
Izgleda da FK Gorazde ima vise para nego sto se prica i sto se misli. Naime, dosadasnji trener FK Gorazde i covjek koji je Gorazde uveo u prvi ligu Sead Gabela i pored toga sto je realno imao veoma losu ekipu u drugoj ligi dobio je cini mi se nogu...
Kako je objavljeno na fb stranici Prva liga fbih novi trener je Nihad Nalbantic covjek koji nije Gorazdanin i koliko sam skontao vodio je UNIS iz Vogosce , cini mi se da nema ni on neko veliko iskustvo ali bitno je da je doveden, da ce mu se platiti stan, placa i ostalo sto ide uz to.
Nikako mi nije jasno zasto je ako je istina Sead Gabela dobio nogu....... Covjek je Gorazdanin i ne placa mu se stan i ostali troskovi vec samo plata.....
Covjek je do sada zaista pokazao se kao dobar trener. Ko je Nalbandic????
Izgleda da ipak Gorazde ima para cim se razbacuje sa nekim NN trenerima....
Kako je objavljeno na fb stranici Prva liga fbih novi trener je Nihad Nalbantic covjek koji nije Gorazdanin i koliko sam skontao vodio je UNIS iz Vogosce , cini mi se da nema ni on neko veliko iskustvo ali bitno je da je doveden, da ce mu se platiti stan, placa i ostalo sto ide uz to.
Nikako mi nije jasno zasto je ako je istina Sead Gabela dobio nogu....... Covjek je Gorazdanin i ne placa mu se stan i ostali troskovi vec samo plata.....
Covjek je do sada zaista pokazao se kao dobar trener. Ko je Nalbandic????
Izgleda da ipak Gorazde ima para cim se razbacuje sa nekim NN trenerima....
Romantičare sa Drine u narednoj sezoni vodit će 61-godišnji Nihad Nalbantić koji je prethodno svoj trenerski posao obavljao u dalekom Kuvajtu.
Nalbantić je na klupi Goražda naslijedio Seada Gabelu, a svoj debi imat će u subotu kada je planirana prijateljska utakmica sa Podrinjem iz Janje.
Goraždani u narednu sezonu ulaze sa visokim ambicijama, a nakon što su angažovali šest novih fudbalera, u narednim danima očekuje se dolazak još dva koja bi riješila probleme na pozicijama stopera i napadača. Izvor:Sportsport
I jos samo da se doda: Sead Gabela je i dalje trener FK Gorazde ali ne glavni vec jedan od trojice trenera u klubu a Nalbandic je glavni trener.

Nalbantić je na klupi Goražda naslijedio Seada Gabelu, a svoj debi imat će u subotu kada je planirana prijateljska utakmica sa Podrinjem iz Janje.
Goraždani u narednu sezonu ulaze sa visokim ambicijama, a nakon što su angažovali šest novih fudbalera, u narednim danima očekuje se dolazak još dva koja bi riješila probleme na pozicijama stopera i napadača. Izvor:Sportsport
I jos samo da se doda: Sead Gabela je i dalje trener FK Gorazde ali ne glavni vec jedan od trojice trenera u klubu a Nalbandic je glavni trener.

Samir Joguncic novo pojacanje........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.