Caeruleus je napisao/la:Obavijest
Dragi Plavci, danima na ovu temu dolaze Đubrentusovci iživljavati se nad nama zbog naše želje i očekivanja da će Pogba doći u Chelsea. Oni u svoj jadnom uvjerenju da će Pogba ostati u Juventusu svako malo su vamo dolazili provocirati stavljajući jeftine photoshop slike Pogbinog prelaska u Chelsea.
I tako su podj.ebavali i podj.ebavali. Ali sve im se vratilo u samo 24 sata. Conte im je napustio klub, a novi trener je ona luzerčina iz Milana Masimiliano Allegri.
E sad fino svi na njihovu temu po jedan post da napišemo da im tlak dignemo, jer tko se zadnji smije najslađe se smije. A odlaskom Contea i dolaskom Allegrija na klupu Juventusa vjerovatnoća Pogbinog napuštanja crno-bijelih (i prelazak u naše redove nadam se) povećana je sa 60% na 95%.
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Baš smiješan post Celera, djeteta koji je svoje frustracije izliječio psovkama na temi Juventusa, dovoljno o njegovoj kulturi..
Što se Pastrmke tiče, od danas bojkot i borba protiv čovjeka u crvenom, otjerao si najboljeg i najraspoloženijeg forumaša.
Heroj a ne zločinac!
Što se Pastrmke tiče, od danas bojkot i borba protiv čovjeka u crvenom, otjerao si najboljeg i najraspoloženijeg forumaša.
Heroj a ne zločinac!
Ja te volim, volim Željo..
Re: $: Najsmjesniji postovi na forumu!
Gospodin Glavas je ovdje da bi se slozio sa ovom konstatacijom !Sheyi je napisao/la:Kod Kuline Zenica i Brazil "dol", a kod Safeta Brazil i Gradačac "gor"
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Habib nastavlja dominaciju
habib je napisao/la:pasa ako vas bude tristo udarajte se nogom u guscu sretno sutrasuper je napisao/la:bit ce najmanje 500
a što je pastrmka banovan
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Plivala uzvodno.nedim93 je napisao/la:a što je pastrmka banovan
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
bacaju rime opasnoHordas Doboj je napisao/la:Jos smo kao djeca mi, uvijek sranja pravili, sad kad imas 30 opet samo mislis ti kome glavu razbiti!!Evolution87 je napisao/la:Pita mene komsijaaaaa, zasto pjevam svaki daaaaaan
3-0![]()
Sta je ovdje smijesno ?sonik24 je napisao/la:bacaju rime opasnoHordas Doboj je napisao/la:Jos smo kao djeca mi, uvijek sranja pravili, sad kad imas 30 opet samo mislis ti kome glavu razbiti!!Evolution87 je napisao/la:Pita mene komsijaaaaa, zasto pjevam svaki daaaaaan
3-0![]()
Ovo je tekst pjesme koju pjeva navijacka skupina Horde Zla?
1946
znaci ako pjeva HZ, ne moze bit smjesna?
"sad kad imas 30 opet samo mislis ti kome glavu razbiti"
jel ovo tebi nije smjesno, znaci niđeveznost
sonik24 je napisao/la:znaci ako pjeva HZ, ne moze bit smjesna?
1946
Ovdje odavno nema smiješnog posta ili ih ima u tragovima s' vremena na vrijeme.
DRUG NEBI TI PUNCA
- dr.van nostrand
- Kontakt:
jasta je napisao/la:Sarajevo i Željo su sigurno dobili protivnike sa kojima se moze igrat.
Al prvo reci hop pa onda skoci.
"Hauge" dobi Sa sa skoro rezervnim timom. Željo će jos imat muke sa Makedoncima..
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- IlProfessore
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Jel' istina da kad si se rodio doktor nije znao dal' da te opali po glavi ili po dupetu da zaplačeš?amypitar je napisao/la:Jel tacno da Turkovic nije dao gol ,ni na treningu.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Nije bas ekstra smijesan, ali dovoljno da odrzimo temu u zivotuQUARTERBACK je napisao/la:jeste, mozda i vise od 3 mjeseca, onu metartarzakurcastu kost je slomio, ne znam kako se zove tačno.Chinaglia je napisao/la:ma to se znalo da će produžit' ugovor, produžili su Kolarov, Nasri, čekaju se Aguero, David Silva, Džeko i možda Milnerako je Negredo tri mjeseca out, to mu je odlična stvar, jer će ovaj propustit' skoro pa komplet' pripreme, a i ne znam tačno koliko kola Premiershipa
opet je sve do njega da se nametne kao prvi izbor Pelleu
Inace otkako nema Pastrmke na forumu, ova tema je skroz slabo posjecena
Vratio nam se Pastrmkasuhakrpa je napisao/la:Nije bas ekstra smijesan, ali dovoljno da odrzimo temu u zivotuQUARTERBACK je napisao/la:jeste, mozda i vise od 3 mjeseca, onu metartarzakurcastu kost je slomio, ne znam kako se zove tačno.Chinaglia je napisao/la:ma to se znalo da će produžit' ugovor, produžili su Kolarov, Nasri, čekaju se Aguero, David Silva, Džeko i možda Milnerako je Negredo tri mjeseca out, to mu je odlična stvar, jer će ovaj propustit' skoro pa komplet' pripreme, a i ne znam tačno koliko kola Premiershipa
opet je sve do njega da se nametne kao prvi izbor Pelleu
![]()
Inace otkako nema Pastrmke na forumu, ova tema je skroz slabo posjecena
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nije to Pastrmka 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Re: $: Najsmjesniji postovi na forumu!
bagrcavi je napisao/la:Amidža je nadrealan totalnoBordoArmy88 je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:Pa jasta nego komplexi,znate jbt bolje sastav zelje i stanje u klubu nego 90% simpatizera zelje...
Potsjecate me na one mirnodobske domacice,kad muz pjan dodje kuci i kaze,hajd' nabroj 11 plavih...![]()
![]()
![]()
prvaka po meni treba traziti u hercegovini,i to izmedju sirokog i zrinskog,dok ce wannabee tika-taka biti raspadnuti na proste faktore nakon hahahaugesunda.Iskreno vise sam ocekivao,ljutite se do prekosutra![]()
a mi ionako nemamo nekih ambicija za bilo sta drugo osim evrope,pa ako ste se toliko raskokodakali oko varee,postaje jasno koji su vam komplexi nabijeni tokom godina.
titule su tu
Gospodin Glavas je ovdje da bi se slozio sa ovom konstatacijom !
It was turned around so that right looked wrong
- RezervniGolman
- Kontakt:
Od repa do škrgaOtelo je napisao/la:Nije to Pastrmka
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
RezervniGolman je napisao/la:Od repa do škrga![]()
![]()
![]()
raja
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Nerminovic
- Kontakt:
IlProfessore je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Jel' istina da kad si se rodio doktor nije znao dal' da te opali po glavi ili po dupetu da zaplačeš?amypitar je napisao/la:Jel tacno da Turkovic nije dao gol ,ni na treningu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.