Evo naguzio sam se, dodji s bicem i odradi posao. Samo pazi da ti nos ne ostane u mom rektumu.AsharaK je napisao/la:Obrij shupak. Veća je mogućnost da ćeš bit yeban nego da ćeš yebat.Belmin6 je napisao/la:Ruzan je osjecaj kad se obriješ dole, a znaš da neceš yebat.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Odg: Chat
Re: Odg: Chat
Dobro Belmina, nikakav problem. Samo obećaj da ćeš i čkepi dat poslijeBelmin6 je napisao/la:Evo naguzio sam se, dodji s bicem i odradi posao. Samo pazi da ti nos ne ostane u mom rektumu.AsharaK je napisao/la:Obrij shupak. Veća je mogućnost da ćeš bit yeban nego da ćeš yebat.Belmin6 je napisao/la:Ruzan je osjecaj kad se obriješ dole, a znaš da neceš yebat.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Re: Chat
Kad smo kod zubobolje, ipak mislim da je gore kad boli uho, jarane čupaš sve oko sebe
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Bavil se ko uređivanjem(ustvari šminjkanjem) prostora ? 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Je li ovaj poslednji Football manager (2014) sta zahtjevniji od recimo 11-ke ili 12-ke ? Nisam igrao managera ima sigurno 2 godine, pa ovako da se ubije vrijeme do sehura reko da skinem. 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Pa ne treba ti baš mašina za igranje, minimalno da bi nekako solidno radilo, 2gb Rama, i 128 grafaPuma je napisao/la:Je li ovaj poslednji Football manager (2014) sta zahtjevniji od recimo 11-ke ili 12-ke ? Nisam igrao managera ima sigurno 2 godine, pa ovako da se ubije vrijeme do sehura reko da skinem.

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
zadnji manager kog sam igrao je 2008-ica.....zaraza svih zaraza...sjećam se da sam jednom zjanio sa Leedsom u finalu Kupa Uefa na penale...bio sam mjesec dana u depri poslije toga
A.F.C. Bournemouth!
U problemima sam.Narin je napisao/la:Pa gdje si ti,jesi ziv?Greivis je napisao/la: Ne vjeruj ovom Dexu nista. Samo petlja.

Jesi ti dobar?
Pozdrav i za redsicu naravno.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
[youtube][/youtube]
jer sve sto radis protiv nas to radiiis seebiiiiiiiiiii
jer sve sto radis protiv nas to radiiis seebiiiiiiiiiii
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
dao joj je sve sto ima, varala ga s drugovima

[youtube][/youtube]
dok teces mi kroz krv
dok teces mi kroz krv
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Emotivno nisam,fizicki isto moze bolje,al eto,necu da kukam vise..Greivis je napisao/la:U problemima sam.Narin je napisao/la:Pa gdje si ti,jesi ziv?Greivis je napisao/la: Ne vjeruj ovom Dexu nista. Samo petlja.![]()
Jesi ti dobar?
Pozdrav i za redsicu naravno.
Kakvi su problemi,nesto ozbiljnije ili? Moze pp,ako ista mogu pomoci..

Kako mozes da me krivis,jos od tuge moje zivis,sve sam dao vise ne mogu Bog to
zna, bar da rekla si mi zbogom kada pao sam pred tobom,nikog ti ni volela nisi
himna 
zna, bar da rekla si mi zbogom kada pao sam pred tobom,nikog ti ni volela nisi

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Skoja brate izdrzi!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
vrhone
vrhone

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bildajte ljudi, trcite i vozite biciklo. Nekad i knjigu u ruke 

[youtube][/youtube]
Nema covjek lose pjesme

Nema covjek lose pjesme

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.