Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Trening utakmica :
FK Gorazde- FK Olimpic 3-4
Gorazde u prvom poluvremenu imalo 4 stopostotne sanse ali nisu zabili...
Olimpic igrao jako lose, jalovo... Pandza me totalno razocarao , plakao je kao pickica... I naranvo na poluvremenu je izbacen...Bio je ko maneken iskreno.
Olimpic je zabio tri gola na greske Gorazda. Prvi gol krivac golman Gorazda ma to je bila prvorazredna greska smjesno.....
Onda Hugo puca sa jedno 20 metara po srediti fkt dobar sut ali golmancic lose intervenise , morao je to skinuti fkt nije to bilo neodbranjivo i jos jedan gol kada je isti taj golman rekao "moja" odbrambeni igrac zastao hugo to fino pratio i zajebao ih obojicu. Nakon dvije tri minute opet isti odbrambeni igrac Isakovic kiksa Olimpic uzima loptu i zabija lagani gol.
Gorazdani su zabili jedan gol iz indirekta 5 metara od gola jer je jedan igrac Olimpica vratio loptu golmanu ovaj je rukama dirao i sudija svirao indirekt i zabili su jedan gol iz jednog jako dobrog suta a isto tako i drugi gol.
Sve u svemu sto se tice Gorazda odbrana je najveci problem.
Sto se tice Olimpica ovu tekmu trebaju zaboraviti. Svaka cast HUgu i vjerujte mi da smo dobili dobro pojacanje, momak je po meni od kako je usao u igru odigrao fkt skoro pa savrseno. Pandza Pandza on je djelovao fkt ko maneken.
Nadam se da ce obje ekipe da se dobro uigraju i da ce to sve do pocetka izgledati mnogo bolje. Olimpic mi je djelovao totalno nezainteresirano za ovaj mec jer znam da su mnogo jaci od Gorazda ali fkt 50/50 kada je u pitanju igra. Podjednaki totalno ....
FK Gorazde- FK Olimpic 3-4
Gorazde u prvom poluvremenu imalo 4 stopostotne sanse ali nisu zabili...
Olimpic igrao jako lose, jalovo... Pandza me totalno razocarao , plakao je kao pickica... I naranvo na poluvremenu je izbacen...Bio je ko maneken iskreno.
Olimpic je zabio tri gola na greske Gorazda. Prvi gol krivac golman Gorazda ma to je bila prvorazredna greska smjesno.....
Onda Hugo puca sa jedno 20 metara po srediti fkt dobar sut ali golmancic lose intervenise , morao je to skinuti fkt nije to bilo neodbranjivo i jos jedan gol kada je isti taj golman rekao "moja" odbrambeni igrac zastao hugo to fino pratio i zajebao ih obojicu. Nakon dvije tri minute opet isti odbrambeni igrac Isakovic kiksa Olimpic uzima loptu i zabija lagani gol.
Gorazdani su zabili jedan gol iz indirekta 5 metara od gola jer je jedan igrac Olimpica vratio loptu golmanu ovaj je rukama dirao i sudija svirao indirekt i zabili su jedan gol iz jednog jako dobrog suta a isto tako i drugi gol.
Sve u svemu sto se tice Gorazda odbrana je najveci problem.
Sto se tice Olimpica ovu tekmu trebaju zaboraviti. Svaka cast HUgu i vjerujte mi da smo dobili dobro pojacanje, momak je po meni od kako je usao u igru odigrao fkt skoro pa savrseno. Pandza Pandza on je djelovao fkt ko maneken.
Nadam se da ce obje ekipe da se dobro uigraju i da ce to sve do pocetka izgledati mnogo bolje. Olimpic mi je djelovao totalno nezainteresirano za ovaj mec jer znam da su mnogo jaci od Gorazda ali fkt 50/50 kada je u pitanju igra. Podjednaki totalno ....
-
- Kontakt:
Opet ste u nekoj svađi sa općinom NG. Priča se da bi mogli osvanuti na AFH
Info nije tacna.Utakmice se igraju na Otoci.Ako je i bilo nesporazuma sada je vise nego dobra saradnja.Teren se uveliko dotjeruje i samo je Olimpic korisnik istog.
Je li Nukic igrao?
Hugo - svaka cast
Hugo - svaka cast

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Rekose na temi Igmana iz Konjica da igraju nasi protiv Igmana 20 jula u Konjicu.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
E odlicno. Da se zna i definitivno. Olimpik jednostavno mora istrajati sa stadionom Otoka. Poceli ste koliko toliko skupljati gledalaca, par stotina, ali par stotina....i to je ok. Stalnim izmjenama stadiona necete imati bilo kakvih sansi da se ta baza gledalaca bar ustali i malo prosiri.lupus je napisao/la:Info nije tacna.Utakmice se igraju na Otoci.Ako je i bilo nesporazuma sada je vise nego dobra saradnja.Teren se uveliko dotjeruje i samo je Olimpic korisnik istog.
Znam da to tesko ide pored ova dva starija sarajevska kluba, ali ok, malo kampanja, presing na medije i ljude....i dopadljiva igra, i sve se postepeno moze unaprijediti.
Znaci ostajete na Otoci. Pametno.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Evo jedna slikica sa jucerasnje tekme

FULL velicina
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 4570_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

FULL velicina
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 4570_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Izgleda da je ekipa bila dosta mlada. Vidim Sivsica(21), Gojaka(17), Cubaru(16), Ledeta(29), Gligorova(20), Husica(18), Karica(?)(22), Jusufovica(19), Pandzu(23), Merajica(20), a ko je ono skroz desno skoro vani slike skroz? 
Prosijek pomenutih 10: 20,5 godina
Zanima me kako je Jusufovicu islo.

Prosijek pomenutih 10: 20,5 godina
Zanima me kako je Jusufovicu islo.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
OdlicanKevin je napisao/la:kakav je Hugo?

Dao vec dva-tri gola cini mi se. Jedan protiv Mladosti i jedan ili dva protiv Gorazda.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sutra protiv Igmana iz Konjica,

KonjicBOY je napisao/la:20. jula,nedjelja,vrijeme ne znam,valjda oko 5-pola 6Mokroguz je napisao/la:Kad i kojeg dana se igra ta utakmica?

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nakon turnira u kojem smo zijanili od Slobode i na penale Marsonce uzeli, pravimo turneju po prvoligaskim stadionima.
Mozda i nije lose jer kvalitet je neupitan a sa ovim prvoligasima se moze malo vise popraviti ta efikasnost (uigrati) a sa tim evo dvije sezone imamo probleme iako smo imali dobre napade.
Mozda i nije lose jer kvalitet je neupitan a sa ovim prvoligasima se moze malo vise popraviti ta efikasnost (uigrati) a sa tim evo dvije sezone imamo probleme iako smo imali dobre napade.
-
- Moderator
- Kontakt:
Drugovi dobro poslujemo 
U ove 4 godine, 4-5 igraca dolaze u Bratstvo od vas....
Sada je doso Junior Edo Vehabovic.

U ove 4 godine, 4-5 igraca dolaze u Bratstvo od vas....

Sada je doso Junior Edo Vehabovic.
Nek mu je sa srecom, dobro ce njemu ici aBd
Citam na nekoj temi neko trazi vjecnu tabelu od 1995-2014, pa rekoh da ja napravim nas dio jer me interesuje bas
I ima po koje iznenadjenje,
1995/96 - 2013/14:
Klub Sezone Ut. Pob. Ner. Por. DG PG GR B
Olimpic 9 282 108 65 109 346 346 0 389
t.j. 108 pobjeda a 109 poraza, i 346 primljenih golova i 346 uradjenih golova
Taj zadnji gol je Zec bio zabio protiv Zrinjskog 26 Aprila 2014, pa je sad gol razlika tacno 0
P.S. utakmica protiv Igmana iz Konjica je pocela u Konjicu prije par minuta(17:30)!

Citam na nekoj temi neko trazi vjecnu tabelu od 1995-2014, pa rekoh da ja napravim nas dio jer me interesuje bas

I ima po koje iznenadjenje,
1995/96 - 2013/14:
Klub Sezone Ut. Pob. Ner. Por. DG PG GR B
Olimpic 9 282 108 65 109 346 346 0 389
t.j. 108 pobjeda a 109 poraza, i 346 primljenih golova i 346 uradjenih golova

Taj zadnji gol je Zec bio zabio protiv Zrinjskog 26 Aprila 2014, pa je sad gol razlika tacno 0

P.S. utakmica protiv Igmana iz Konjica je pocela u Konjicu prije par minuta(17:30)!

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
KonjicBOY je napisao/la:Igman 0-3 Olimpic

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
To decki! Prvijenac Nukica!Bogičević, Gojak i Nukić pogađali za novi trijumf Olimpica
Piše: A. Demić Danas, 20:11
Novi trijumf ostvarili su danas fudbaleri Olimpica i to na gostovanju kod prvoligaša Igmana u Konjicu rezultatom 3:0.
Izabranici Mirze Varešanovića do zasluženog trijumfa došli su golovima Bogičevića, Gojaka i Nukića.
Fudbaleri Igmana pružili su dostojan otpor boljem protivniku, ali više od časnog poraza nisu mogli. Igman je sa pripremama krenuodesetak dana kasnije u odnosu na Olimpic.
Vukovi u dobroj atmosferi dočekuju start nove sezone u Premijer ligi.

I Harba je pogodio kako vec pise na sportsport.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Djeluje jako uvjerljivo.
Moglo bi se ove sezone nesto ozbiljnije uraditi...
Moglo bi se ove sezone nesto ozbiljnije uraditi...
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Bio sam jučer na utakmici,onaj Gojak igra strašno,momak je odličan. Ne znam znate li,ali on je zabio drugi gol iz slobodnjaka,naš golman nije vidio loptu. Mi nismo zaslužili onoliko da izgubimo,igrali smo fino ali Olimpic vidno jači i bolji. Imate jaku ekipu za predstojeću sezonu i sigurno je da možete postići nešto više.
Support your local club !
Mislim da je dobro ovako verbalno drzati javne ambicije na "nizem" nivou, tako se manje razocara, a ako se uspije dobre rezultate postici onda je iznad najavljenog cilja - jednostavno uspijeh. Ipak mislim da ce ova ekipa jace djelovati nego sto se ocekuje od njih, cak i sa strane naroda koji ne prati Olimpica mnogo.
Uostalom; Amer Kadric pridruzio se prvom timu Rot-Weiss Essena sa bivsim igracem Hajduka Semira Bukvica, i dade Kadric dva gola nedavno protiv Baunatala(pobjedili sa 3:1).
http://www.thueringer-allgemeine.de/web ... -226290111
Hadzanovic je dao golova u Jemenu, samo slabo naci informacija o desavanjima tamo.
I onaj Hadzic tamo igra, ne znam kako im ide. Ako ko zna neka napise. 
Uostalom; Amer Kadric pridruzio se prvom timu Rot-Weiss Essena sa bivsim igracem Hajduka Semira Bukvica, i dade Kadric dva gola nedavno protiv Baunatala(pobjedili sa 3:1).
http://www.thueringer-allgemeine.de/web ... -226290111
Hadzanovic je dao golova u Jemenu, samo slabo naci informacija o desavanjima tamo.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Najjaci trio golmana u drzavi bez dileme. 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.