FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
jel mi moze neko rec kako je mali contento jucer odigrao, posto nisam stigo gledat tekmu 
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
- rob do bagro
- Kontakt:
Bice ih secko samo za tvoju dusurobe, hoce li biti kakvih linkova za tekmu bih-garonje?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Solidan je bio. Dobro je zatvarao tu lijevu stranu. Nije imao mnogo prodora prema naprijed, jer je svaku loptu davao Riberyu. Tesko da ce zadrzati mjesto u prvoj postavi, jer povratkom Buytena, Badstuber ide na njegovo mjesto.HuX je napisao/la:jel mi moze neko rec kako je mali contento jucer odigrao, posto nisam stigo gledat tekmu
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hvala Bogu, onda smo dosta jači nego kada on igra u prvoj postavi. Ono što je Lell desno, to je Contento lijevo.
Gdje vam je onaj Breno, što ga je neko hvalio pred početak sezone, Neutral? Mislim da si to bio ti?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Igračina je ono. Svakako će ako Bog da uz Holgera biti strašan novi tandem u odbrani BAyerna. On je na posudbi u Nurnbergu ako se ne varam, i momci iz Nurnberga su odmah počeli da bolje igraju, i manje da primaju golova.
tnxomerbavarac je napisao/la:Solidan je bio. Dobro je zatvarao tu lijevu stranu. Nije imao mnogo prodora prema naprijed, jer je svaku loptu davao Riberyu. Tesko da ce zadrzati mjesto u prvoj postavi, jer povratkom Buytena, Badstuber ide na njegovo mjesto.HuX je napisao/la:jel mi moze neko rec kako je mali contento jucer odigrao, posto nisam stigo gledat tekmu
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk
aaaaaaarob do bagro je napisao/la:Bice ih secko samo za tvoju dusurobe, hoce li biti kakvih linkova za tekmu bih-garonje?![]()
ti si pravi drugar.
ako bi se ikad uvodila demokratija na forumu, pa se organizuju izbori za predsjednika(admina) foruma, moj glas ide tebi
ps
ne treba nam novi bek.
od slijedece sezone mali kontento ima zagarantovano mjesto u prvih jedanaest.
kako ce to biti strasan igrac. jucer je par puta prosao u napad i zadivio me je.
istina, u odbrani malo skripucka(godine) ali tu je lvg...yebo master kard
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sa malim zakasnjenjem slike sa proslave rodjendana.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ljudi, da li imate vi tremu pred prestojeće utakmice Bayerna. Meni u glavi Fiorentina. Viole, viole, viole. 
Što će vam Fiorentina biti u glavi,nek vam Ovrebo bude u glaviNeutral je napisao/la:Ljudi, da li imate vi tremu pred prestojeće utakmice Bayerna. Meni u glavi Fiorentina. Viole, viole, viole.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- roy_makaay
- Kontakt:
Bit će lakše nego u Minhenu,ovi ce napast ,"Robbery-u" treba jedna kontra da zavrsi sve dileme.Neutral je napisao/la:Ljudi, da li imate vi tremu pred prestojeće utakmice Bayerna. Meni u glavi Fiorentina. Viole, viole, viole.
Treba napomenut da prije Viola imaju i Jarčevi,ali ipak kad vidim kakva im je forma na domacim utakmicama mislim da nije ni to problem.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Ma ovi samo nek se otvore, tu im je negdje i krajNeutral je napisao/la:Ljudi, da li imate vi tremu pred prestojeće utakmice Bayerna. Meni u glavi Fiorentina. Viole, viole, viole.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
I mene brinu viole , ali ako bi im dali gol na pocetku onda mozemo igrati smirenije 
Naravno da će oni krenuti jako na nas, a mi smo veoma jaki kada se neki tim otvori protiv nas. Ipak, muči me taj jedan problem što se u tih prvih 15-tak minuta može svašta desiti, ne znaš nikada kako će se neki naoštriti protiv nas. Ipak, mislim da ako Bog da prolazimo, iako sam nam pred utakmice sa Violama davao oko 90% šansi, sada dajem 95%
Otvaranje protiv Bayerna je suicidno.
Otvaranje protiv Bayerna je suicidno.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ako bi se otvorili ,mi bi nasu sansu vrebali iz kontre ,ali me brine nasa odbrana . Svaki put kada vrate loptu Buttu ja umrem pa ozivim 
ima li iko od vas slike citave ekipe zadnjih mozda 20 godina a da su vece rezolucije,nasao sam na fb na jednoj grupi al mala rezolucija slika
lose, nego sta! hajd sto nije htjelo riberya i robbena, nego nije htjelo nikoga.secer je napisao/la:a quratih navijaca u pm![]()
cuj lose izanje bayerna...ccc..
da je utakmica bila u subotnjem terminu, ja bih reko...seco baco pogled na nase vedete. ali tekma bila u usamljenom terminu, to si morao gledati...i uzivati nisi mogao.izgleda da su vam linkovi stopali...ili je do televizora
odlicna utakmica
po meni i po misljenju mnogih slabo izdanje bayerna. i kad ti covjek preko
kaze da smo bili losi, ti neces to da vidis. volio bih kap´tena zamijeniti salihovicem

nista od toga. ako ko bude mijenjao mvb, to ce biti c.eduardo ili khedira. na stranu simpatije prema nasim igracima.
seceru, poceo si da kontriras (po uzoru na naseg pajdu harisa). kazes, odlicna utakmica...de mi samo reci, ko je jucer bio odlican?
ja nisam zadovoljan igrom, mada sam sretniji kada na ovaj nacin uzimamo bodove, nego kada se igra leprsavo i lijepo za oko...a bodovi se rasipaju.
ne zamjeri sta, nista osobno...

Vom Jäger zum Gejagten
Evo nekoliko brojki:
* 17 utakmica u nizu u svim takmičenjima kako nismo izgubili
* Riberyjev gol je 40. gol da ga mi prvi postižemo u ovoj sezoni i po tome smo rekorderi
* ovo s HSV-om je bio 100 duel, i Bayern je dobio 58, a HSV 21
* Oliću je jučer 100 nastup u Bundesligi
* 17 utakmica u nizu u svim takmičenjima kako nismo izgubili
* Riberyjev gol je 40. gol da ga mi prvi postižemo u ovoj sezoni i po tome smo rekorderi
* ovo s HSV-om je bio 100 duel, i Bayern je dobio 58, a HSV 21
* Oliću je jučer 100 nastup u Bundesligi
Sent from my Philips Smart TV.
izgleda da se zavrzlama oko kroosa tek zahuktava. navodno, bayer je voljan tonija zadrzati, koji i sam zeli ostati u gradu aspirina. werks-klub zeli produziti pozajmicu na jos jednu godinu ili ga u kompletu otkupiti. navodi se cifra od nekih 8 miliona, koju su spremni platiti.
ipak mislim da ce konacna presuda malo sacekati, jer sve zavisi od ribery-evog ostanka/odlaska (namjerno pisem po ovom redoslijedu
).
ipak mislim da ce konacna presuda malo sacekati, jer sve zavisi od ribery-evog ostanka/odlaska (namjerno pisem po ovom redoslijedu
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.