Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Moja teorija je da su Cescinho i Wonderkid ustvari ista osoba 
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Brat blizanac?? Jednojajcani ??Wonderkid je napisao/la:Nismo ista osoba, al licno poznajem Cescinha.lejla je napisao/la:Moja teorija je da su Cescinho i Wonderkid ustvari ista osoba
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- majestic24
- Kontakt:
@lejla-on je kao i steve urkel,sam sebe klonirao.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- BlueSharks
- Kontakt:
Kako ti znaš da ima jedno jajelejla je napisao/la:Brat blizanac?? Jednojajcani ??Wonderkid je napisao/la:Nismo ista osoba, al licno poznajem Cescinha.lejla je napisao/la:Moja teorija je da su Cescinho i Wonderkid ustvari ista osoba
Strauss Junior
LMFAO
Nego, jao mi usne, kako me frajer jučer pukao na treningu
Gard je čudo, mogao ostati bez dva prednja zuba
Nego, jao mi usne, kako me frajer jučer pukao na treningu
-
Phill Jackson
- Kontakt:
jesil plakoNeutral je napisao/la:LMFAO![]()
![]()
![]()
Nego, jao mi usne, kako me frajer jučer pukao na treningu![]()
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Nisam , ali jest mi usna i zubi, umjesto suza je je bilo krvi. Ja sam se naljutio nakon toga
Čovjek se polahko bori bez opreme jer ste u istom klubu, a oni navale na tebe kao da si vreća. Nema veze, jedva čekam ako Bog da sljedeći trening.
Attack is the best defense.
Čovjek se polahko bori bez opreme jer ste u istom klubu, a oni navale na tebe kao da si vreća. Nema veze, jedva čekam ako Bog da sljedeći trening.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nemoj ga, valjda nije biloo namjernoNeutral je napisao/la:Nisam , ali jest mi usna i zubi, umjesto suza je je bilo krvi. Ja sam se naljutio nakon toga![]()
Šta ću mu...čovjek je 15-tak godina stariji od mene. 
Ma to ti je ono slucajno udaranje u borbi bez kontaktaNeutral je napisao/la: Čovjek se polahko bori bez opreme jer ste u istom klubu, a oni navale na tebe kao da si vreća. Nema veze, jedva čekam ako Bog da sljedeći trening.
Didier Drogba
Didier Drogba
Dobro pa mi nije u "njušku" udario ili u oko , pa bi bilo plavo, rekli bi ljudi da me neko na ulici zgazio 
Lijepa oprema.
Lijepa oprema.
Pa predji na nasu verzijuNeutral je napisao/la: Lijepa oprema.
Didier Drogba
Didier Drogba
Rado bih, ali nema toga trenutno kod nas. Mislim da znaš koji su osnovni razlozi. 
Poslat cu ti ja jednu kaciguNeutral je napisao/la:Rado bih, ali nema toga trenutno kod nas. Mislim da znaš koji su osnovni razlozi.

Didier Drogba
Didier Drogba
Lijepa kaciga, hehe, ali ja preferiram plavu boju.
@Patak
Da, plakao sam isto kao kada dijetetu otmu lizalo, to ti najbolje znaš
@Patak
Da, plakao sam isto kao kada dijetetu otmu lizalo, to ti najbolje znaš
Neutral je napisao/la:Lijepa kaciga, hehe, ali ja preferiram plavu boju.
Biraj
Didier Drogba
Didier Drogba
I ta bijela je supet, a i plava također....jao, nikako se odlučiti, ali imam super vijest, koju sam tek sada shvatio LOL, zakržljo sam. ITF sam, ne trebaju nam kacige.
Samo rukavice i to ogromne jedne , posebne, a na nogama su iste one "šlape"
Samo rukavice i to ogromne jedne , posebne, a na nogama su iste one "šlape"
Ma znam ja to, al eto, kad se zalis, reko da ti sendam sta od nas olimpijacaNeutral je napisao/la: ITF sam, ne trebaju nam kacige.
Didier Drogba
Didier Drogba
Heh, dobro jesam se žalio, ali mislim da nekada moraš primiti neki udarac, jer ćeš i ti nekad ako Bog da na nekom takičenju nekoga isto tako zavaliti, samo sreća za njega što ćemo imati rukavice. 
majestic24 je napisao/la:@lejla-on je kao i steve urkel,sam sebe klonirao.
Didier Drogba
Didier Drogba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.